Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

11.12.2020

vieraskirjoitus:

Keskeneräisyyden puolustus 

Maanantaina 14.12. klo 18:16 on Uusikuu ja Auringonpimennys jousimiehen tulimerkissä. Sitä ennen Kuu aktivoi rakkauteen ja arvomaailmaan liittyvät teemat henkiin. Viikonlopun aikana se ohittaa skorpionin merkeissä olevat Venuksen sekä Junon ja Jousimiehen merkissä olevat Kuunlaskusolmun sekä Merkuriuksen. Maanantaina ympyrä sulkeutuu ja uudet ovet avautuvat. 

Kuunnoususolmu on kaksosten merkissä. Kaksosten hallitseva planeetta on Merkurius. Kuunlaskusolmu on jousimiehen merkissä. Maanantaina oleva Uusikuu ja Auringonpimennys aktivoivat tulevaisuuden sekä menneisyyden välisen janan kipinöiväksi sähköjohdoksi. Kun tuli ja ilma leimahtavat, muutosvoima kannattaa ottaa tietoisesti vastaan.   

Kuunlaskusolmulla olevat Aurinko ja Kuu edustavat taivaallista pariskuntaa. Taivaanvalojen lisäksi Laskusolmulla on sanansaattajana toimiva Merkurius, joka pyrkii etsimään oikeaa energia tasapainoa. Merkurius teemat tulevat näkyviin kummankin solmun kautta. Se on kuin posteljooni, joka kuljettaa viestejä kumpaankin suuntaan. 

30.11. ollut Täysikuu oli myös osittainen Kuunpimennys. Se herätteli alitajuntaa työstämään pimennossa olevia varjoja, joita voimme nyt käsitellä tietoisemmin. Varjo työskentely ei tarkoita haasteiden penkomista, eikä niissä rypemistä, vaan niistä vapautumista.  Alitajunta tuo käsiteltävät asiat luonnollisesti tietoisuuteen, jotta voimme saada mahdolliset lukkiutuneet energiat käyttöömme. 

`On virhe ajatella, että on jo myöhäistä muuttaa vanhoja huonoksi osoittautuneita tapoja ja tottumuksia. Jos napsautat huoneeseen valon päälle, ei ole väliä sillä, kuinka kauan huoneessa on ollut pimeää. Valo valaisee joka tapauksessa. `-Vernon Howard 

Kuunsolmujen kohdalla voimme kuvitella kaksi magneettista pistettä, mitkä ovat vastakkain. Toinen on Kuunnoususolmu, mikä on puoleensa vetävä tulevaisuuden sekä elämäntehtävän piste. Oppositiossa on Kuunlaskusolmu, mikä edustaa menneisyyttä, kertyneitä kokemuksia sekä olemassa olevaa pääomaa. Tarvitsemme molemmat, jotta voimme rakentaa kestävää tulevaisuutta. Välillä niiden välillä on ristiriitoja, kuin solmussa olevia lankakeriä, mitä ratkomalla teemme uusia polkuja. Tämä ei aina ole mutkatonta. Ei ole nousuja ilman laskuja. Se mikä menee ylös, tulee myös alas. Ehkä elämän kiertokulkuun kuuluu tasapainojen etsiminen eri ääripäiden tunnistamisen sekä ymmärtämisen kautta.  

`Älä turmele sitä mitä sinulla on, haluamalla sitä mitä ei ole; ja muista, että mitä sinulla nyt on, oli kerran niiden asioiden joukossa, joista vain uneksit.` -Epikuros 

Uusikuu, Merkurius ja Kuunsolmut saavat tukensa Marsilta, sen ollessa oinaan merkissä. Mars tankkaa supervoimillaan akkumme täyteen tehoon, kun taas Neptunus sumentaa ja hälventää kuljettavaa tietä. Mars on paineen alla lähenevät Pluton neliön myötä. Toimintamekanismit voivat yllättää. Välillä saatamme olla selkeästi linjassa omien toiveiden ja tavoitteiden kanssa. Välillä taas matalapaine iskee ja tunnelma laskee. Tämä aaltoilu on normaalia ja tiettyyn pisteeseen saakka se on luonnollinen osa prosessointia. 

Venus siirtyy jousimiehen merkkiin tiistaina 15.12. Sitä ennen Juno ja Venus ovat yhtymässä skorpionin merkissä. Venus sekä Juno ovat sekstiilissä Pallakseen, Saturnukseen sekä Jupiteriin. Lisäksi Venuksen ja Junon kolmio perääntyvälle Khironille tuntuu jo, vaikkakin se vahvistuu lisää ensi viikon myötä. Sisäinen harmonia pyrkii sitouttamaan meidät sydämemme mukaiseen arvomaailmaan. Se on lähde, mistä voimme ammentaa voimavaroja, merkityksellisyyttä sekä uskollisuutta omannäköistä elämää kohtaan. Olemmeko aina keskeneräisiä vai aina elettävässä hetkessä sopivan kokonaisia ja valmiita? Ehkä meissä on enemmän valmiuksia, kuin uskommekaan. Ehkä se täydellinen `sitten kun` hetki on jossain mittasuhteessa aina saavutettavissa. Oivallukset voivat tulla yllättäen ja nopeasti. 

`Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken mitä sinulla on - ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin.` – Frances Rodman 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortinoikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

UUTUUS joulukaupassa! Kuukalenteri

Sopii omaan käyttöön tai osta lahjaksi ystävälle, perheen jäsenelle tai kumppanille.

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...