Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.12.2020

Sami Minkkinen: Sallitko itsellesi sen, että elämä voikin olla helppoa?

Lähestulkoon meillä kaikilla Suomalaissyntyisillä on perimässämme näitä ah niin kannustavia sanontoja: 

"Se kellä onni on, se onnen kätkeköön.”

”Se joka kuuseen kurkottaa, katajaan kapsahtaa.”

”Itku pitkästä ilosta.”

Näitä ja kymmeniä muita uskomuksia meistä jokainen kantaa sisällämme, koska nehän ovat tulleet meihin jo äidinmaidossa sekä verenperintönä geneettisen muistin kautta. Lisäksi, kun tähän soppaan liitetään ajattelutottumuksemme, josta johtuen jopa 80% päivittäisistä ajatuksistamme suuntautuu negatiivisiin asioihin, on soppa valmis.

Perinnöksi saamamme uskomukset on kirjaimellisesti annettu meille lupaa kysymättä ja toki pahaa tarkoittamatta. Se kuitenkin tarkoittaa sitä, että mikäli mielimme elämässä eteenpäin, meidän täytyy alkaa sallimaan itsellemme hyvää. Sinun, minun, meidän jokaisen hyvälle ololle, onnellisuudelle tai rakkaudelle ei ole määritelty mitään ylärajaa. Hyvin usein olemme vain tottuneet siihen, että ”tämä elämä nyt vain on tällaista”, emmekä samalla enää tunnista sitä meissä jokaisessa piilevää suurta voimaa. 

Se mitä elämässäsi on ollut, ei tarkoita, että niin tulisi olla myös tulevaisuudessa

Tulevaisuus on meille jokaisella avoinna ja voimme saada sinne mitä ikinä uskallamme kuvitella!
Sinulla on ihan aidosti oikeus olla juuri niin onnellinen, kuin haluatkin, eikä sen määrää ole mitenkään rajoitettu. Ainoa asia, joka meidän elämän hyvien asioiden tiellä  on lopulta oma itsemme: Pelkäämme usein, että hyvää täytyy seurata huonoa, onnellisuus olisi vain hetkellistä, saati sitten se, että jos elämässä tapahtuu jotain superhyvää, niin täytyisi tapahtua samalla superhuonoakin.

Me itse luomme meidän oman karmamme, oman elämämme, joka päivä, omilla ajatuksillamme. Jos valitset uskoa, että hyvää täytyy seurata huonoa, niin varmasti käy. Jos valitset uskoa, että hyvästä voi seurata lisää hyvää, niinkin tulee tapahtumaan. 

Millä ajatuksella sinä käynnistit tämän aamun?

Mikä oli aamun ensimmäinen ajatus, kun havahduit hereille? Se kertoo sinulle hyvin tarkasti sen, missä elämässäsi jopa tiedostamatta menet. Aamulla, juuri havahduttuamme olemme nimittäin hyvin lähellä hypnoottista tilaa. Aivoaaltomme ovat hyvin rauhalliset, joten tämä onkin paras kohta vaikuttaa omaan päivään sekä niihin ajatuksiin, joita sieltä mielesi syvistä osista kumpuaa.

Kun siirrät huomiosi joka aamu, heti havahtuessasi hereille edes hetkeksi johonkin positiiviseen, on sen vaikutus paljon syvempi, mitä osaamme ajatellakaan: Se ajatus nimittäin pääsee hyvin usein suoraan alitajuntaan ja samalla ohjaat itseäsi hienovaraisesti kohti parempaa. Hyvä johtaa hyvään, eikä siihen tarvitse edes itse uskoa. Riittää, kun ajattelee.

Se mihin keskität huomiosi, saa lisää energiaa ja elinvoimaa

Kun keskität huomiotasi enemmän hyvään, vaikka se olisi kuinka kuviteltua, sillä on vääjäämättä hyvä vaikutus elämääsi. Salli itsellesi hyviä ajatuksia, salli itsellesi onnea ja runsautta. Se on sinun synnyinoikeus. Se on meidän jokaisen perusoikeus.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kanssani Ihmeiden Vuoteen, jossa julkistan pian maailmaa mullistavan EMT-menetelmän. Se on syvällisen itsehypnoosin menetelmä, jonka avulla voit ohjelmoida alitajuntaasi radikaalilla tavalla suuntaan, joka kannattelee sinua sekä mahdollistaa sinulle elämässäsi aivan uudenlaisen hyvinvoinnin ja runsauden tason. EMT-kurssi avautuu kaikille Ihmeiden Vuosi VIP-kurssilaisille automaattisesti tammikuussa, jonka lisäksi kaikilla osallistujilla on heti pääsy kymmenien tuhansien eurojen arovisiin materiaaleihin.  Annan kurssilleni tyytyväisyystakuun. Voit perua tilauksesi 14 vuorokauden ajan. Mitään syitä tai selityksiä ei tarvita, vaan palautan rahat sinulle heti.

Tutustu Ihmeiden Vuoteen tästä

Terveisin

Sami Minkkinen
Hypnotisoija, NLP valmentaja

UUTUUS joulukaupassa! Kuukalenteri

Sopii omaan käyttöön tai osta lahjaksi ystävälle, perheen jäsenelle tai kumppanille.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...