Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

13.12.2019

vieraskirjoitus:

Kuinka paljon näkymättömät tekijät vaikuttavat elämäämme?

Viikonlopun energioita värittää torstaina 12.12. ollut Täysikuu kaksosten ilmamerkissä. Ajallisesti se on ollut lähtölaukaus hyvin uudenlaisiin energioihin.  Seuraava Täysikuu on 10.1. ravun vesimerkissä. Silloin on myös Kuunpimennys ja elämme Saturnuksen sekä Pluton yhtymän kulta-aikaa. Tämänkertainen Täysikuu on siis avannut uuden `kerroksen`, missä valmistaudumme tammikuun uudenlaiseen sivun käännökseen.

Saturnus, Venus ja Pluto ovat omassa paketissaan kauriin maamerkissä. Kuun kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma edellä mainituille planeetoille on kirpeä. Toisaalta saatamme nauttia sen tuomasta herättävästä innostuksesta, kun taas toisaalta toisella puolella on haavoittuvat pelon tunteet.

 `Kaikessa pimeydessä valo on jo läsnä. Mitä syvempi pimeys, sitä kirkkaampi valo`. –Tommy Hellsten

Täydenkuun aikaan taivaanvalot ovat vastakkain. Auringon kyljessä kulkee tiedon ja taidon luova soturi Pallas. Nämä ovat jousimiehen tulimerkissä. Samaiseen merkkiin on siirtynyt myös taivaallinen sanansaattaja Merkurius. Tuli ja ilma ovat varsin leimahtavia yhteisvaikutukseltaan. Viikonlopun aikana on hyvä antaa itselleen tilaa tunnistaa tunteita kaikessa rauhassa. Kun olemme ensin käyneet kaikki mahdolliset tunteet maan ja taivaan välillä, on helpompi katsoa mitä jää jäljelle. Jos elämässämme on liikaa tunteita, tekemistä tai ajatuksia, emme voi muuttaa mitään lisäämällä vaan vähentämällä. Jotta kenenkään ei tarvitsisi tehdä totaalista äkkijarrutusta moottoritiellä, voi olla parempi keskittää energia johonkin tekemiseen, mikä tukee muutosta. Vaikka se tuntuisi toissijaiselta, se voi auttaa jäsentämään isoja kokonaisuuksia paremmin.

`Laskelmien mukaan maailmankaikkeuden aine-energiakokonaisuudesta noin 74 % on pimeää energiaa. Pimeää ainetta on noin 23 % ja vain noin 4 % näkyvää ainetta, josta koostuvat kehomme, hengitämme ilma, planeetat, tähdet, galaksit ja avaruuden pöly. Kaikkea tätä 4 % näkyvän aineen jälkeen jäljelle jäävää osuutta sanotaan pimeäksi aineeksi tai pimeäksi energiaksi, koska emme tiedä, mitä ne ovat. Ne ovat näkymättömiä, koska niistä ei tule valoa. Niiden olemassaolo voidaan päätellä painovoimavaikutuksen vuoksi. Vetyatomi on taas noin 99,9 % tyhjää tilaa.`

Vaikka voimme näyttää itsemme kautta tunteita, tunteet eivät silti ole itsestään näkyviä. Kuinka paljon ilmapiiri vaikuttaa tunnelmaan? Miten paljon hengittämämme ilma vaikuttaa jaksamiseemme? Vaikka on paljon asioita, mihin emme voi vaikuttaa, on myös paljon asioita mihin voimme.

Mars on skorpionin vesimerkissä. Neptunuksen ja Marsin välinen kolmio on fyysisen herkkyyden aikaa. Saatamme reagoida normaalia herkemmin kehomme kautta. Vaikka olisimme pimeän vuoden ajan väsyttämiä, voimme ladata akkuja pyhittämällä aikaa lepäämiseen ja eheytymiseen.

Jupiter, Kuunlaskusolmu, Ceres, Saturnus, Venus sekä Pluto ovat kaikki Saturnuksen hallitsemassa kauriin merkissä. Rakennemuutosten tarkoitus on tukea meidän jokaisen elämää ja sielun suunnitelmaa kunnioittavasti. Emme voi vaikuttaa siihen mitä ja miten muut toimivat, mutta voimme pyrkiä itse kantamaan kortemme kekoon oikealla tavalla.

Saturnus symboloi myös vastuuta. Ennen luostareissa on ollut tarkat säännöt miten ja milloin toimia. Tässä kaiken kirjavassa maailmassa eläminen on enemmän tai vähemmän kaoottista. Hyviä virikkeitäkin voi olla liikaa. Kaikki on energiaa. Ajatuksemme ja tunteemme ovat energiaa. Joskus pienikin rakenteellinen oikaisuliike voi saada paljon aikaan.

Levollista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Joulukaupan huimat tarjoukset jatkuvat: 

Astrokalenterin tilaajalle 4 tarot-tulkintaa kaupanpäälle.

Vuosi Elämääsi tulkinnan tilaajalle 2 tarot-tulkintaa kaupanpäälle.

Auringon Paluu- tulkinnan ostajalle 10€ lahjakortti kaupanpäälle.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...