Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Häirintä - Annatko pikku-ukoille vallan?

Viikon tarotkortiksi nousi Häirintä, joka pyytää tarkkailemaan kumpaa ääntä kuuntelet, egoasi vai sydäntäsi. Omaa tilannetta on hyvä tutkailla ja tarkastella sekä huomata asiat, joille ei tässä hetkessä voi tehdä yhtään mitään ja hyväksyä tuo tosiasia. Asia tai tilanne voi tulla myöhemmin vastaan jos sen on tarkoitettu niin, jolloin asiallekin on oikea aika. Joskus on vain odotettava, että asiat hakeutuvat paikoilleen omalla painollaan.

 

Kun häirinnän kortti nousee puhun aina pikku-ukoista, jotka välillä juttelevat meidän olkapäillämme. Näillä pikku-ukoilla tarkoitan pelkoa ja epävarmuutta mitä egomme ruokkii meissä. Pelot ja epävarmuudet rajoittavat elämistämme, sillä jos annamme niille vallan pysähdymme paikoillemme pelkojen ja epävarmuuksien olitilaan. Emme uskalla poiketa raiteilta ja pysyttelemme tutussa ja turvallisessa, vaikka jo pelkkä ajatuskin siitä ahdistaisi meitä pahasti. Häirinnän kortti haluaa kertoa j opastaa meitä siinä, että useimmiten nämä huoletja pelkomme ovat turhia ja voimme luottaa oman sydämen ääneen. Kun kuuntelemme sydäntämme voimme luottaa elämän kulkuun.

Maltti on valttia

Kärsivällisyys on hyve. Asioiden ei ole aina tarkoitus mennä suunnitelmien mukaan, sillä meitä saatetaan valmistella vielä johonkin tulevaan. Jotta voimme olla viisaita vastaanottamaan uusia tuulia ja haasteita, niin meidän täytyy kasvaa kärsivällisyyden myötä. Kärsivällisyys ei välttämättä ole kaikkien meidän vahvuus (ainakaan minun), mutta olen oppinut sitä paljon viimeisen muutaman vuoden aikana ja sitä meistä jokainen voi oppia. Suurin asia mikä on opettanut olemaan kärsivällinen on ollut ja tulee olemaan luottamus itseen ja asioiden hyväksyminen. Luotan täysin siihen, että asiat tapahtuvat oikealla tavalla, vaikka kuinka ajatukset pyörisivät epävarmuudessa ja huolessa. Näinä aikoina kun pystyisimmekin tuottamaan itsellemme onnellisuutta eri lähteistä, niin voimavaramme kehittyisivät vaikeinakin hetkinä.

Vaikka maltti on valttia ja se kuuluu omaan kasvuun, niin opetellaan näkemään myös se milloin olemme valmiita liikkumaan eteenpäin ettemme jämähdä paikoillemme. Viikon tarot varoittaakin omasta päättämättömyydestä, mikä äkkiä voi johtaa jähmettyneeseen olotilaan. Tässä olotilassa tuntuu kuin olisi ympyrän keskellä eikä ulospääsyä ole. Sitä juoksee ja juoksee reunoja pitkin eikä ovea löydy mistään. Jotta tämä ulospääsy löytyy on tehtävä päätöksiä ja ratkaisuja omaksi parhaaksi. On oltava päättäväinen, rohkea, avarakatseinen ja sitoutunut päätökseen minkä tekee. Laajennetaan katsomuksiamme ja ollaan rohkeita tekemään ratkaisuja, jotka vievät meidät ympyrän sisältä uusiin alkuihin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. 30 minuutin tulkintaa (40€) tai kirjallista tulkintaa sähköpostiisi (60€) voit kysellä numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.