Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Päivitä käyttöön paras versio itsestäsi

Uranus ajaa meitä vallankumukseen lähestulkoon koko vuoden ajan erillisinä ajankohtina ja se näkyy jatkuvina erilaisina jännitteinä itsessämme, läheisissämme sekä ympäristössämme.  Siitä oiva esimerkki näyttäytyy taas kerran, kun Mars saapuu huomenna kolmioon Plutolle. Ilmassa on hyvin vahvat jännitteet. Meillä on aina näissä jännitteellisissä tilanteissa kaksi vaihtoehtoa: on helppo mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin ja synnyttää sosiaalisia tulehdustiloja tai voit etsiä omaa elämääsi tasapainottavia uusia asioita tietäessäsi ja ymmärtäessäsi astrologisen ajankuvan tuomat haasteet. Energiaa on siis aina mahdollisuus suunnata joko hyvään tai pahaan. Muista, se voima vahvistuu jolle annat energiasi.

Uranus vuoden aikana meidän on opittava näkemään meneillään olevan vuoden aikana se totuus, joka on itsessämme ja mikä koskee omaa elämäämme. On pakko kysyä itseltään monia isoja kysymyksiä useampaan kertaan siitä, mitä oikeasti on tavoittelemassa tässä elämässä. Mitkä asiat Sinulle ovat tärkeitä? Mihin olet suuntaamassa tässä elämässä? Kaikissa ihmissuhteissa tapahtuu tätä samaa. Kuten Sinäkin, kaikki muutkin ovat valtavassa henkisessä ja tietoisuuden muutoksessa mukana ja kysyvät itseltään näitä isoja samoja kysymyksiä.

Tällaisena aikana meillä kaikilla on erittäin voimakas tarve pitää kiinni kaikista omista arvoistamme eikä riidoilta ole helppo välttyä. Mitä aggressiivisemmin itseään ilmaisee, sitä kovempi puolustus tulee luonnollisesti olemaan vastassa. Tärkein työvälineesi tällaisessa ajassa selviämiseen on hyvä ja vahva itsetuntemuksesi, tietoisuuden tie. Kun tiedät missä seisot, niin et anna muiden vasta-argumenttien rikkoa oman henkisen tasapainon tilaasi.

Astrologia on esoteerinen oppi, jonka ainoa tarkoitus on auttaa Sinua tasapainottamaan itseäsi tietoisena siitä, kuka todella olet ja mikä on inspiroivin elämäntehtäväsi milläkin hetkellä. Kun nämä kaksi asiaa ovat edes osittain hallussasi, huomaat tekeväsi varmoja itsenäisiä päätöksiä ja ratkaisevasi lähes suvereenisti minkä tahansa eteesi tulevan ongelman.

Ihmisen kohtalo on yksilöllisin esoteerinen järjestelmä

Esoteria eli sisäisen viisauden oppi muistuttaa, että ihminen on osa suurempaa kosmista kokonaisuutta ja suorittaa koko ajan omaa osuuttaan luomisprosessissa. Ihmisen koko keho on vastaanotin, joka opastaa tekemään päivittäisiä ratkaisuja elämässämme. Jokaisella tunteella ja tuntemuksella on arvokas sanoma, jota voi seurata tietoisesti ja tehdä omia ratkaisuja rohkeasti sydämen ääntä kuunnellen.

Kun ihminen oppii harjoittamaan tietoista läsnäoloa esoteerista tietä hyväksi käyttäen, tarjoaa se hänelle rajattomasti erilaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia toteuttaa omaa elämäntehtävää ja kokea olevansa oman kohtalonsa ylin päättäjä.

Esoteerista tietä kulkiessa alamme ymmärtämään mm, ettemme suinkaan taistele ulkopuolisia vaikutteita vastaan vaan taistelemme itseasiassa vain omaa itseämme vastaan. Tällaisessa taisteluissa ei tietenkään ole voittajia eikä häviäjiä, sillä kenet voisit voittaa taistelussa omaa pelikuvaasi vastaan? Taistelu on vain uuvuttavaa, ahdistavaa ja tekee elämästä onnetonta.

Jokaisen yksilön näkökulma on vain yksi näkökulma todellisuuteen ja todellisuuksia on yhtä paljon, kuin on meitä ihmisiäkin. Juuri tämän takia on tärkeää, että ihminen oppii kysymään kaiken sen tarkoitusta, mitä hänelle tapahtuu. Tällöin hän ei vain opi ymmärtämään itseään ja ongelmiaan, vaan oivaltaa myös olevansa vapaa toteuttamaan omaa tahtoaan. Ihminen toisin sanoen valaistuu.

Sisäinen Soturi tulkinta - selviämisopas tähän elämään

Sisäisen Soturi kartan aspektit sisältävät arvokkaita vastauksia kaukaa menneisyydestä kumpuaviin selittämättömiin reaktioihin pelottavia asioita tai ihmisiä kohtaan. Vapautuaksemme reaktioittemme ja valintojemme herättämästä täysin tarpeettomasta syyllisyydestä, tarvitsemme väkevää puolestapuhujaa ja pelotonta taistelijaa, joka löytyy vain meistä itsestämme. Sisäinen Soturimme ei koskaan taistele ketään muuta vastaan, eikä siksi myöskään voi vahingoittaa ketään itsemme ulkopuolella. Se taistelee ainoastaan oikeudesta olla sitä mitä pohjimmiltaan olemme ja oikeudesta tehdä se minkä kulloinkin tulemme tehneeksi.

Sisäinen Soturi kartamme aspektit opastavat meitä puhtaaseen ja kunnialliseen elämään kokemusten kautta. Ihmistä kahleissaan pitävä riippuvuus milloin mistäkin itseä usein vahingoittavasta tavasta, tottumuksesta, kaipauksesta tai odotuksesta haihtuu savuna ilmaan vasta sitten, kun olemme syvällä sisimmässämme kokeneet sen tarpeettomaksi. Kysymyksessä saa olla alkoholi, tupakka, huumeet, seksuaalisuus, raha, uskonto, kuntoilu tai vaikka meditaatio. Vapaudumme riippuvuuksista vain itsemme ja valintojemme hyväksymisen kautta. Oivaltaessamme pala palalta elävämme parempaa elämää ilman sitä, tätä tai tuota, lähestymme samalla vapaampaa ja valoisampaa itseämme.

Vapauta sisäinen soturisi

Sisäinen Soturi tulkinta auttaa sinua arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei

Vuonna 2021 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön enemmän kuin koskaan vielä aiemmin. Sisäinen Soturi -tulkinnan tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Sisäinen Soturi -tulkinnasta apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.