Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kosmiset voimat vahvistuvat huomattavasti - Uranuksen oppilaana

Tammikuun Marsin ohitukset Uranukselle ja Saturnukselle laittoivat liikkeelle valtavia muutosvoimia, jotka eivät vielä helmikuussa ole pienenemään päin. Saturnuksen ja Uranuksen ensimmäinen tarkka neliö toteutuu tänään 17.2.2021. Symbolisesti tämä tarkoittaa sitä, että Uranus hajottaa vanhoja sosiaalisia rakenteita täysin odottamattomalla tavalla ja voimalla. Se mitä ne ovat maailman laajuisella näyttämöllä nähdään pian.

Uranuksen vaikutus omaan henkilökohtaiseen elämään ja tulossa oleviin muutoksiin antavat aina jonkinlaisia merkkejä itsestään jo ennakkoon ja niihin on mahdollista valmistautua omia tunnelmia ja fiiliksiä kuuntelemalla. Tänä vuonna tällaisia enemmän tai vähemmän ahdistavalta tuntuvia tuntemuksia kävelee vastaan tavallista enemmän ja siksi on tärkeää käsitellä niitä positiivisina signaaleina uudenlaisesta elämästä ja uusista mahdollisuuksista.

Tärkein työvälineesi vuoden 2021 Uranus myrskyisessä ajassa selviämiseen onkin hyvä ja vahva itsetuntemus eli tietoisuuden tie. Kun tiedät missä seisot, niin et anna minkään rikkoa oman henkisen tasapainon tilaasi.

Olen antanut useaan otteeseen palautetta minut astrologian pariin ohjanneesta ”Votesta”, jonka lyhyt kuvaus minusta ja silloisesta elämästäni sysäsi minut tuskalliseen, mutta välttämättömään paranemisprosessiin. Itseni tunnistaminen aloitti tuolloin 30 vuotta sitten piinaviikot, joita en toivoisi kenenkään elettäväksi, mutta jotka hyvin usein ovat pakollinen osa parempaan elämään siirtymistä. Tuon kokemukseni ansiosta näen nykyään asiakkaiden kriisit usein päinvastaisessa valossa, kuin he itse. Kriisit ovatkin hyviä juttuja, vaikka tuntuvat ensin kuinka pahalta tahansa. Sannan lähettämä palaute muistutti minua omasta menneisyydestäni ja astrologian suuresta roolista itseluottamukseni palauttajana.

Sanna laittoi oman palautteensa sähköpostiini ja hyväksyi pyyntöni senkin jakamisesta muille Astro.fi:n seuraajille. Tässäpä tämä sitten.

Moi Seppo!

Oma työni keskittyy Rajatieto.org:ssa / Tajunnanvirta Palvelussa ennustamiseen ja selvännäkijän työhön. Ennustajan taito on tullut minulle syntymälahjana. Vahva intuitio ja erilaiset ”yliluonnolliset” kyvyt kulkevat meillä suvussani. Työssäni tehtäväni on välittää henkimaailman viestit ihmisille suoraan ja ymmärrettävällä tavalla. Astrologiasta en itse ymmärrä juuri mitään.

Tilasin viime vuonna Sinulta Sisäinen Soturi -tulkinnan. Sen kanssa itselleni tuli ensireaktiona itku ja raivo jääräpäinen jousimies kun olen, mutta tovin tulkinnan sanomaa pureskeltuani oli pakko myöntää, että näinhän se on. Oli jännittävää ja hauskaa lukea Soturi tulkintaani sillä siinä kerrotaan täysin selvästi kivaan Sepon tapaan kaikki virheeni, mitä olen tehnyt päättyneissä parisuhteissani, vaikka (huuto naurua) itsehän en tee omasta mielestäni virheitä lainakaan ;)….

Soturi tulkinnastani selvisi mm, että tärkein tehtäväni tässä elämässä itselleni on oma työni. Minulla ei tulkinnan mukaan ole yhtä suurta vapautta poiketa polulta kuin muilla sillä olen tullut tuomaan Uuden Ajan viestiä muille ihmisille ymmärrettävällä tavalla. Luonnollisesti tällaisen viestin saatuani ”sisäinen rebel” - henkeni heräsi välittömästi; ”Miten niin en voi poiketa polulta?!” Tulkinnan lukemista jatkaessani ymmärsin miksi asiat ovat näin. Turha siis kapinoida sisäistä soturiani vastaan, sillä tiedän kyllä oikein hyvin mitä ihoni alla tapahtuu, kun koitan loikkia sivuun.

"Karmallinen päätehtäväsi onkin repiä tähän päivään sopimattomat systeemit maan tasalle isommalla tai pienemmällä metelillä ja rakentaa sitten tilalle omat mallisi. Pahin mahdollinen virheesi olisikin edes yrittää saada toiset hyväksymään omat, usein kunnianhimoiset suunnitelmasi. Itsenäisyyttä ja riippumattomuutta kysytään tosi paljon sikäli, kun aiot hyödyntää näissä aspekteissa piilevät huikeat etenemismahdollisuutesi.

Olet saanut kunnian toimia kosmisen muutoksen toimeenpanijana maapallolla henkilökohtaisen elämäsi välityksellä. Elämäsi henkinen päämäärä palvelee sinun lisäksesi paljon suurempaa kosmista todellisuutta eikä sinulla ole samanlaista oikeutta poiketa omalta polultasi kuin monilla muilla. Sinulla on sisimmässäsi tieto niistä monista muutoksista, joita tulet elämässäsi kohtaamaan ja siksi sinulle on niin tärkeää säilyttää vapautesi ja riippumattomuutesi mahdollisimman puhtaina. Elämääsi ei mahdu omistavia ihmissuhteita ainakaan kovin pitkäksi aikaa kerrallaan, sillä ahdistus iskee salamana kimppuusi heti kun koet olosi rajoitetuksi.

Kosmisen uudistuksen tuojana olet ihmisten keskuudessa ikuinen kapinallinen eikä sinun kannata hakea hyväksyntää ainoaltakaan auktoriteetilta elämässäsi. Heti kun uskallat toteuttaa kapinallisuutesi aidosti kaikkialla elämässäsi, tulet saamaan hyvin arvostetun aseman joko ammatin tai harrastuksen puitteissa. Myös perhe-elämään löytyy aivan uskomaton toimivuus pystyessäsi pitämään kiinni riippumattomuudestasi myös läheistesi parissa.

Tehtäväsi on Merkuriuksen symboliikan mukaisesti jakaa kosmista tietoa maan ihmisille, ymmärrettävällä tavalla. Tiedonvälittäjänä voi toimia vain sellainen ihminen, joka sopeuttaa perhe-elämänsä tehtäväänsä vastaavaksi.

Selvätietoisuus ja telepaattiset kyvyt ovat selvimpiä merkkejä tästä kuviosta, joka symboloi useiden elämien aikana tapahtunutta kehitystä ja sen huipentumaa alkemiallisen tiedon välittämisessä omaan ja muiden elämään. Puheessasi ja sanoissasi on maagista voimaa."

 Tällaisia ja paljon muita asioita saan Sisäinen Soturi -tulkinnasta lukea. Erittäin vaikuttavaa tekstiä! Ja totta! Perheenäni on yksi kissa. En ole hankkinut lapsia enkä avioitunut. Eli vahvaa oman tien kulkua ja riippumattomuutta harjoitan. Ymmärrän nyt, miksi. Pidän rakkautta elämän tärkeimpänä asiana. Minusta se on kaikki, mitä on. Tulkinnan lukeminen vihloi sydäntä paikoin. Käsitin ensin ettei minulle kuulu rakkaus, tulkinnan uudestaan luettuani ymmärsin, että tottakai kuuluu. Vain omalla tavallani. Kun sitten jätin tekstin muhimaan alitajuntaani minulle valkeni lopulta, millaisen suhdemallin haluan ja minkälainen suhde elämääni sopii. Valtava pirskahteleva vapauden ja riemun purkaus otti valtaansa.

Joo….voisin kirjoittaa tästä tulkinnasta vaikka loppupäivän, mutta lukekaa te omanne. Olen tätä muutamille asiakkailleni suositellutkin jo ja tulen suosittamaan, mikäli tuntuu elämä olevan solmussa tai "väärin". Itse koen valtavaa kiitollisuutta tulkinnasta ja Sepon tavasta kertoa asiat niin, että jopa minä otan ne vastaan.

"There is one thing i will say to you if you want to love me my whole life through: I'm not like everybody else." - Kinks

Lovee & valoo:
Sanna Kujanen
kujanensanna.blogspot.com

Sisäinen Soturi tulkinta

Meillä kaikilla on tiedostamattomia henkisiä voimavaroja ja resursseja, joiden avulla osaamme suhtautua tunne ahdingon aiheuttamiin vaivoihin yllättävän tehokkaasti. Tällainen työ on jatkuvaa pyrkimistä tasapainoon ja harmoniaan itsesi kanssa. Soturi tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua rakentamaan tästä elämästä PARAS ELÄMÄ toistaiseksi.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.