Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Luonnehoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Luonnehoroskooppi, Härkä


Härän vuodenaika:

Luonnon rytmissä Härkä edustaa kukoistavaa kevättä, jolloin kasvit juurruttavat itsensä sulaneeseen ja elämää pursuavaan maahan. Luonnon rytminsä mukaisesti myös Härkä-ihminen haluaa juurruttaa elämänsä mahdollisimman turvalliseen ja kiinteään kasvuympäristöön. Härkä arvostaa jokaista hankkimaansa tai saamaansa esinettä niin paljon ettei voi edes ajatella minkään pois heittämistä ennen kuin äärimmäisessä tilanteessa. Härkää pidetään usein jääräpäisenä ja hankalana tyyppinä, koska juuri Härkä haluaa tietää mitä hyötyä asiasta voisi hänelle olla. Vasta oivallettuaan että kyseinen asia todella palvelee hänen elämäänsä ja tulevaisuuttaan irrottaa Härkä varovasti käsijarrun ja alkaa suunnittelemaan ykkösvaihteen päälle laittamista. Kyllä siinä on joskus ystävillä ja tuttavilla itkussa pitelemistä kun he yrittävät saada Härän mukaansa vähänkään nopeammalle keikalle.

Hallitseva planeetta:

Kauneuden ja esteettisyyden Jumalatar Venus on Härän hallitseva planeetta. Härkä on tarkka ulkonäöstään eikä epäröi varmistaa tilannetta sopivilla koruilla ja vaatteilla. Enemmän kuin ulkonäöstään Härkä on kuitenkin kiinnostunut kaiken maailman nautinnoista. Suurimmaksi ongelmaksi monille Härille nousee rakkaus hyvään ruokaan ja juomaan. Vastaavanlainen suhde voi tietysti muodostua nojatuoliin, penkkiurheiluun, lomamatkoihin tai vaikkapa moottoripyörään. Jokaisella Härällä on oma heikkoutensa josta hän joutuu ajoittain kärsimään. Ehdottomasti suurin heikkous on kuitenkin omistamisenhalu.

Rakkaus:

Välttyäkseen omistushalunsa ikäviltä seuraamuksilta tulee Härän pystyä luottamaan kumppaniinsa sataprosenttisesti. Ellei luottamusta synny niin silloin omistushalu tulee myrkyttämään kaiken rakkauden Härän elämässä. Härälle täytyy muistaa päivä päivän jälkeen osoittaa omaa rakkauttaan jos haluaa säilyttää keskinäisen suhteen oikeilla raiteilla. Härkä vaistoaa heti kun mielenkiintosi on liiaksi jossain muualla ja silloin alkaa mökötys, jota voi kestää vuosikausia ellei Härän kumppani halua korjata tilannetta. Härkä-tyyppi ei yleensä katkaise suhdetta ilman selvää syytä. Rakkauselämäänsä tyytymätön Härkä osaa tehdä toisenkin elämästä tavattoman tylsää arkielämän rutiineissa kahlaamista.

Seksi:

Seksuaalisesti Härkä on ehdottomasti yksi eroottisimmista merkeistä. Fyysinen kosketus on Härälle lemmenlurituksia tärkeämpi merkki rakkaudesta. Vaikka Härkä ensin tuntuu pidättyväiseltä niin mielipidettä on ajan kuluessa pakko tarkistaa, sillä hyvään ja luottamukselliseen suuntaan kehittyvässä parisuhteessa juuri Härkä-puolisko huolehtii siitä ettei seksuaalinen vire pääse sammumaan. Uudet asennot, esileikit ja kiihottava sanasto pulppuavat kumppaniinsa luottavan Härän ehtymättömästä lähteestä vauhdilla, joka saa kokeneemmankin konkarin punastelemaan. Rakkauteen ja luottamukseen perustuvassa suhteessa Härän kanssa ei tarvitse eikä ehdi vilkuilla aidan toiselle puolelle.

Härän valttikortit:

Härkä on luonnonläheinen, käytännöllinen, tuottava ja realistinen maamerkki. Härkä toimii juurevasti, hitaasti ja varmalta pohjalta. Härkä varmistaa ja kerää aineellisia resursseja ja takaa näin pohjaa kaikelle toiminnalle. Härässä on aimo annos kärsivällisyyttä, säilyttämisen halua ja perinteiden kunnioitusta. Härkä on aistillinen, voimakkaasti seksuaalinen tyyppi, joka osaa loihtia myös kauneutta ja esteettisyyttä ympärilleen, usein jopa taiteen kautta.

Härän heikkoudet:

Härän heikkouksia ovat itsepäisyys, liiallinen turvallisuuden ja ylellisyyden tarve. Härän lähellä olevat ihmiset joutuvat usein tuskailemaan hänen liikkumattomuutensa ja hitautensa kanssa. Sosiaalisuus ja muiden huomioon ottaminen jäävät auttamatta toiselle sijalle mikäli turvallisuus tai omaisuus edes näyttäisi olevan vaarassa. Parisuhdetasolla omistamishalu ja mustasukkaisuusvaikeuttavat harmonisten liittojen syntymistä.

Härän sairaudet:

Terveysrintamalla ovat pahimmin riesana nielu- ja kurkkusairaudet, angiina, astma ja korvatulehdukset. Seksuaalisuuteen ovat rinnastettavissa naisilla hormonihäiriöt ja munasarjan tulehdukset, miehillä eturauhasongelmat alkavat vaivaamaan tavallista helpommin. Jännitystilat heijastuvat niska- ja hartiasärkynä.