Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Olkoon voima kanssasi!

Lokakuun lopussa ja Marraskuun alussa Mars näyttelee suurta roolia tehdessään neliötä Saturnukselle ja Plutolle alkukuusta. Jokainen meistä pitää nyt tavallista lujemmin kiinni omista oikeuksistaan ja omasta ajastaan. Sisäinen olotilasi on nyt parhaimmillaan hiukan levoton ja jatkuvassa valmiustilassa. Nyt onkin sitten ihan turha odottaa muiden hyväksyntää kaikille teoillesi. Kaikenlainen pakottaminen ja painostaminen synnyttää vain pelkkää kapinamielialaa.
Tämä on aikaa jolloin Sinun kuuluukin kulkea omia polkujasi. Samalla Sinun tulee ymmärtää se, että näin tekevät myös kaikki ympärilläsi olevat ihmiset.

Monet asiat saattavat nyt tuntua älyttömän raskailta, jos yrität harata tulevia muutoksia vastaan. Päätöksilläsi on omaa elämääsi suurempi tarkoitus ja siksi Sinulla ei ole nyt varaa eksyä omalta polultasi sentin vertaa. Uskalla olla lujana päätöstesi kanssa ja vältä provosoitumista muiden vastaväitteisiin.

Valitse siis tiukasti oma suuntasi ja missiosi marraskuun aikana ja tee se minkä pystyt omin voimin tekemään. Silloin olet hoitanut oman osuutesi kunnialla, eikä tuloksiin tarvitse tuijottaa. Ne eivät ole nyt ratkaisevia. Nyt on aika luottaa itseesi 110 prosenttisesti.

Jos Sinulla on Sisäinen Soturi tulkinta, niin nyt kannattaa katsoa siitä, millaisia aspekteja Marraskuun voimakkainta vaikutusta vastaanottavalla planeetalla mahtaa olla. Selventää joskus aika paljon tämän hetken tilannettasi.

Sisäinen Soturi on selviämisopas tähän elämään

Jokaisella meistä on oma Sisäinen Soturimme, joka uskaltaa pitää puolensa ja on valmis ottamaan universumin tarjoamat mahdollisuudet vastaan hetkeäkään epäröimättä. Jo tuhannet astrologian ystävät ovat tilanneet oppaakseen Sisäinen Soturi -tulkinnan, jonka olen laatinut auttamaan omien vahvuuksien löytämisessä ja käyttämisessä.

Kun katsot astrologista karttaasi

https://www.astro.fi/astrologinen_kartta/oma_sisainen_soturi (oman karttasi nähdäksesi Sinun täytyy olla kirjautunut astron sivuille), näet planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja. Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään. Osa näistä viivoista eli aspekteista kuvaa puhdasta ja jopa raakaa voimaa (punaiset viivat), osa suurta joustavaa jopa mestarillista viisautta (vihreät viivat) ja osa sisäistä pakkoa ylittää itsensä ja voittaa alitajuiset pelkonsa (siniset viivat).

Kartan aspekteista syntyy ainutlaatuinen mestariteos - täydellinen Sinä

Olet ehkä oppinut pitämään joitakin vahvoja ominaisuuksiasi hyvinä ja joitakin huonoina. Sisäinen Soturi -tulkinta haastaa Sinut kääntämään jokaisen aspektin elämäsi puhtaaksi käyttövoimaksi. Se opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Sisäinen Soturi tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua rakentamaan tästä elämästä PARAS ELÄMÄ toistaiseksi, olivat ne edelliset elämät olleet sitten ihan mitä tahansa.

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Terveisin astrologi

Seppo Tanhua