Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Mitä aspektit tarkoittavat kartallasi?

Kun katsot astrologista karttaasi, näet planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja.

Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään.

Osa näistä viivoista eli aspekteista kuvaa puhdasta ja jopa raakaa voimaa (punaiset viivat), osa suurta joustavaa jopa mestarillista viisautta (vihreät viivat) ja osa sisäistä pakkoa ylittää itsensä ja voittaa alitajuiset pelkonsa (siniset viivat).

Aspektikartta Seppo 05.07.1956 11:20 Virrat

Syntymäkartta

Erikoiskuviot kartallasi

T-risti

Tämä kuvio saa nimensä siitä, että se muodostaa kartalle T-kuvion. Vähintään kolme planeettaa ovat keskenään neliössä ja kaksi näistä lisäksi... Lue lisää

Tämä kuvio saa nimensä siitä, että se muodostaa kartalle T-kuvion. Vähintään kolme planeettaa ovat keskenään neliössä ja kaksi näistä lisäksi keskenään oppositiossa. Tällainen kuvio on vahva viesti edellisten elämiesi aikana tapahtuneesta itsesi unohtamisesta. Tällä kertaa olet sitten vakaasti päättänyt keskittyä oman elämäsi henkiseen kehittämiseen, jotta pysyisit maailmanmenossa mukana. Jos edelleenkin otat velvollisuudeksesi huolehtia ensisijaisesti muista niin eipä käy sinua kateeksi, sillä todella kurjaksi tulee elämäsi sitä kautta muodostumaan. Voimasi riittävät juuri ja juuri omista asioistasi huolehtimiseen ja kaikki muu on ikävyyksien kerjäämistä. Tämän ristin alta ei pysty muita auttamaan tai parantamaan vaan pikemminkin päinvastoin. Muiden asioita hoitaessasi ajat vain nuokin ihmiset samaan ahdinkoon kanssasi, joten kaikkien kannalta olisi korkea aika hyväksyä tämä karmallinen läksy ja pitää nyt huolta itsestäsi seuraavien tulkintojen sisältämien ohjeiden mukaisesti. Kuvio avataan ja kerrotaan sinulle omassa Sisäinen Soturi -tulkinnassasi.

Pikkukolmio

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat kolmio-aspektin. Tällainen... Lue lisää

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat kolmio-aspektin. Tällainen kuvio on annettu merkiksi siitä, että olet edellisten elämiesi aikana selvinnyt useammastakin haasteellisesta tehtävästä kunnialla ja nyt on sitten palkkionmaksun aika. Tässä kuvissa olevat planeetat toimivat kaikki harmoniassa keskenään ja antavat siten sinulle loistavat mahdollisuudet menestyä ja päästä hyvinkin pitkälle elämässäsi. Jotta kaikki ei tuntuisi liian helpolta niin sisällytän tähän pari varoituksen sanaa, ettet vain kävelisi onnesi ohitse. Usein tämän kuvion kanssa käy niin hassusti, että sitä käyttää pääosiltaan vain sovittelemiseen, jolloin oma palkkio-osuus jää kokonaan nauttimatta. Silloin ei olo maistu makealta vaikka kaikki näennäisesti meneekin ihan hyvin. Muista siis: Mitä puhtaammin uskallat käyttää tätä hallussasi olevaa harmoniaa omien unelmiesi toteuttamiseen, sitä paremmalta, rikkaammalta ja onnellisemmalta tämä elämä tulee maistumaan niin sinulle kuin kaikille läheisillesikin. Seuraavissa tulkinnoissa saat yksityiskohtaisempaa tietoa tämän kuvion osatekijöistä. Kuvio avataan ja kerrotaan sinulle omassa Sisäinen Soturi -tulkinnassasi.

Mahdollisuuksien kolmio

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat... Lue lisää

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin. Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi. Kuvio avataan ja kerrotaan sinulle omassa Sisäinen Soturi -tulkinnassasi.


Halutessasi tutustua Sisäisen Soturiin, voit katsoa tästä sen opasvideonTilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä

Iloa ja valoa elämääsi!

Astrologi Seppo Tanhua