Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Rakkaushoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Yllättikö hän sinut miellyttävällä, asiallisella ja juuri sinulle sopivalla käytöksellään? Tuo mies, jonka et ehkä ensin uskonut saavan sanaa suustaan ujoutensa vuoksi. Neitsytmies omaa universumin tarkimman vainun, kun kysymys on naisten toiveista. Sinun kannaltasi asialla on hyvät ja etenkin myös huonot puolensa.

Äärimmäisen tarkka huomiokyky on peruja Neitsytmiehen lapsuudesta. Hän syntyy voimakkaasti äidin hallitsemaan perheeseen, jossa äitiä kovasti harmittaa lapsen mukanaan tuomat velvollisuudet. Harminsa äiti purkaa ensin isään, joka ei tuo riittäväästi rahaa perheeseen, jotta äiti saisi toteuttaa omia tarpeitaan, sitten naapureihin ja lopulta pieneen Neitsytvauvaan, joka alkaa kokea syyllisyyttä pelkästä olemassaolostaan. Niinkuin tämä ei vielä riittäisi, on Neitsytlapsen äiti lisäksi siivousintoilija, jolle jokainen sotkettu vaippa on aihe marmatukseen ja "hyhhyttelyyn" aiheuttaen lapselle syyllisyydentunteen luonnollisten tarpeiden tyydyttämisestä.

Koska varhainen lapsuus on näin syyllistetty, oppii Neitsytpoika seuraamaan äidin käyttäytymistä löytääkseen pienenkin vihjeen tulevasta myrskystä ennen sen puhkeamista. Näin hänellä on mahdollisuus omalla käyttäytymisellään lievittää tulevaa rajuilmaa ja tuntea olonsa edes hiukan turvallisemmaksi.

Koska äiti syytti isää kaikesta mahdollisesta, jää Neitsytpojalle sellainen kuva, että nainen on miestä vahvempi ja voi hallita tätä. Siksi ajatus avioliitosta ei aina tunnu ollenkaan hyvältä vaihtoehdolta. Neitsytmiestä pelottaa joutua samaan tilanteeseen kuin isä, mutta alitajunnassaan hän silti etsii naista, joka vastaa häenen äitiään. Ei varmaan tunnu kovin imartelevalta, mutta parempi yrittää sisäistää tuon roolin mukanaan tuomat vaatimukset kuin kokonaan kieltää se, sillä seuraukset äidin roolin alitajuisesta toteuttamisesta voivat olla suhteen jatkumisen kannalta hyvin kohtalokkaat.

Alitajuisesti hän pyrkii suhteen alussa vastaamaan salaisimpiinkin toiveisiisi ja tekee sen todella hyvin, kuten olet ehkä huomannut. Näin tehdessään hän joutuu luopumaan monista omista haluistaan ja mieliteoistaan vuoksesi. Katkeruus äitiä kohtaan kasvaa hänen sisällään ja hän alkaa kapinoida ottamiaan velvollisuuksia vastaan. Depressiot ja puhumattomuuden puuskat ovat hänen keinonsa kapinoida voimakasta äitihahmoa, sinua vastaan. Tilanne on kannaltasi hyvin ongelmallinen, sillä hän ei kysy mitä haluat, vaan pyrkii vastaamaan olettamiinsa vaatimuksiisi. Siksi et voi omaa käytöstäsi muuttamalla saada häntä lopettamaan huomiointiaan ja uhrautumistaan. Ainoa mitä voit tehdä, on olla menemättä mukaan tähän leikkiin myös omalta osaltasi. Älä anna hänen lahjoa sinua, kun sinulla on huono päivä, vaan pidä kiinni todellisesta fiiliksestä. Itke, kun itkettää, suutu kun suututtaa, äläkä anna hänen lepyttää sinua suuttumuksesta, jota hän ei ole ollut aiheuttamassa. Toisaalta sinun tulee uskaltaa antaa hänen kantaa ja elää omat depressionsa yrittämättä lieventää niitä. Parasta olisi olla niinkuin et huomaisikaan niitä. Vain tällä tavalla hän voi oppia, että on itse vastuussa omista tunteistaan ja että sinä myös vastaat omistasi. Saatttaa kuulostaa helpolta, mutta on todellisuudessa saavutus, johon vain harva Neitsytmieheen ihastunut nainen pystyy. Toivon, että olet yksi näistä harvoista ja saat osaksesi hänen aidon sydämellisen huomaavaisuutensa ja rakkautensa ilman katkeruutta. Muussa tapauksessa liitostanne ei pian ole kuin tyhjät kuoret jäljellä ja elämä ei enää ole elämisen arvoista.

Kipinämittari

Miten välillämme kipinöi?

Mikä teitä yhdistää eniten?
Mikä alue vaatii eniten tietoista huomiota, seksuaalisuus, tunteet, kommunikaatio vai urakuviot?

Katso Kipinämittarista!