Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Rakkaushoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Oinas 21.3.-20.4.

Oinastyttökö kiikarissa? Jos olet todella kiinnostunut, niin käännä vikkelästi okullaarit toiseen suuntaan, sillä liian innokkaita yrittäjiä ja palvojia pyörii hänen ympärillään aivan riittävästi ilman sinuakin. Uskalla olla vain ystävä Oinasnaiselle ja huomioi vilpittömästi kuinka paljon hän on elämässään saanut aikaan, eikä muista miehistä tule enää olemaan mitään harmia. Heti kun ystävyytesi muuttuu omistamiseksi, alkavat hälytyskellot soida ihastuksesi alitajunnassa vaikkei hän sitä mitenkään siinä vaiheessa toisi esille.

Oinastytön mielikuva äidistään heikkona aja alistettuna naisena saa hänet voimaan pahoin kuvitellessan sitä omaksi kohtalokseen. Siksi hän on oppinut huolehtimaan itse itsestään ja on vilpittömästi sitä mieltä, että muut eivät pysty yhtä hyvin asioita hoitamaan. Miehinen omanarvontuntosi kolahtaa varmasti tässä vaiheessa, mutta muista kuka haluaa ja kenet. Hän vaatii jatkuvaa tunnustusta teoistaan ja saavutuksistaan. Anna sitä hänelle, mutta älä erehdy imartelemaan jos haluat säilyttää kasvosi. Älä vätystele omissakaan pyrkimyksissäsi, sillä oman arvostamisensa lisäksi Oinasnaisesi edellyttää sinunkin etenevän urallasi, harrastuksissasi ja elämässäsi. Vieläkö olet mukana?

Nyt on vuorossa Oinasmainen nuorallatanssi, jossa otetaan miehestä mittaa. Ilman loistavaa tasapainoa ei Oinastytön odotuksiin ole mitään mahdollisuuksia vastata. Hän nimittäin odottaa sinun olevan vahva, voimakas ja hallitseva (kuten hänen isänsäkin oli) ja samalla hän pohjimmiltaan haluaa pitää ohjat omissa käsissään (mitä isä taas ei hyväksynyt). Voit saada Oinasnaisen pihteihisi käyttäytymällä hallitsevan tai tyrannimaisen isän tavoin, mutta älä silloin kuvittele saaneesi avainta hänen sydämeensä. Sen hän tulee pitämään piilossa siihen asti kunnes joku todella vahva mies ilmestyy hänen elämäänsä.

Seuraapa Oinasnaisesi reaktioita käyttäessäsi hänen isäkuvansa vähemmän mairittelevia puolia kuten alistaminen, väkivalta, mustasukkaisuus, arvostelu. Saat maistaa hänen hiljaista jäätävää halveksuntaansa. Älä erehdy kuittaamaan näitä reaktioita olankohautuksella, vaikka Oinas-puolisosi niin tekisikin, sillä niissä on kapinan siemen. Seuraamalla näitä jääkausia sinulla on mahdollisuus löytää omat virheesi ja pelastua seuraavalla kerralla jo ennen pakkasia. Oinastyön itsetunto on hänen heikko kohtansa. Jos olet niin heikko, että satutat häntä hänen isänsä tavoin arvostelemalla mitään hänen tekemisiään, niin voit heittää haaveet onnellisesta yhteiselämästä. Nainen, johon olet ihastunut, oppii vain omista virheistään, mutta hän oppii kuitenkin, joten voit säästää elämänviisautesi toisenmerkkisille naisille; Oinastyttösi ei niitä tarvitse.

Vapaus ja riippumattomuus ovat asioita, joista elämästään nauttiva Oinasnainen ei voi perääntyä, huolimatta siitä, että hän itse saattaa olla järkyttävän mustasukkainen. Mustasukkaisuuden myrkky vapautuu viimeistään kihlajaisten tai avioliiton myötä, koska ne useimmiten ovat keino sitoa toinen ihminen. Kun Oinasnainen tuntee olonsa huonoksi (sidotuksi) sinäkin tulet sen takuulla huomamaan. Jos hänellä ei ole hyvä olla ei sinullakaan saa mennä sen paremmin, siitä hän on valmis pitämään huolen.

Miksi siis tekisit elämästäsi vaikeaa yrittämällä kesytää villikissaa. Anna hänen olla vapaa ja metsästää sinua unelmiensa prinssinä antamatta koskaan itseäsi kokonaan kiinni ja voit olla varma asemastasi hänen unelmissaan ja elämässään. Heti kun heikkouttasi tai tyhmyyttäsi haluat sitoa villikkosi tulee hän piilottamaan sydämensä avaimen ja aloittaa ensin unelmissaan ja sitten elämässään uuden, rohkeamman ja uljaamman prinssin etsinnän, sinun tipahdettua auttamatta hänen Top Ten-listansa kakkoseksi. Sanoinhan jo aluksi, ettei tästä tule helppoa, mutta toivotan sinulle onnea, sillä tavoitteesi on haasteen arvoinen.

Kipinämittari

Miten välillämme kipinöi?

Mikä teitä yhdistää eniten?
Mikä alue vaatii eniten tietoista huomiota, seksuaalisuus, tunteet, kommunikaatio vai urakuviot?

Katso Kipinämittarista!