Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.6.2024

Tiukka reitti Menestyksen tielle

Aivan uskomaton lataus tällä viikolla on kaikkien saatavilla äärimmäisen mukavalla tavalla.

Marsin tarkka neliö Plutolle osuu tälle viikolle ja korottaa panokset aivan huippuunsa oman energiasi suuntaamisessa oikeaan kohteeseen. Tilanteen tekee erityisen mehukkaaksi Jupiterin edelleen voimakkaana vaikuttava ja suuria onnistumisia lupaileva kolmio Plutolle. Avainsana on tekemisesi mielekkyys läpi koko tämän viikon. Mielekkyyttä mitataan vain ja ainoastaan tekemiselle tai tehtävällesi omistautumisen aitoudella ja rentoudella. Saturnukselle vaikuttavat Merkuriuksen ja Auringon neliöt asettavat onnistumisten kannalta ehdottomaan pannaan kaiken väkisin tekemisen, joka vie elämääsi väkisin kehnompaan suuntaan.

Omasta kokemuksesta tiedän, kuinka hankalaa itse itselle asetetuista velvoitteista on päästää irti, ja kuinka nopeasti niihin ajautuu aina uudelleen. Tämä kierre ei ilmeisesti lopu koskaan, mutta kerta kerralta pääsemme kuitenkin lähemmäs puhtaan olemisen tilaa. Tämä viikko on vähän kuin erikoisjoukkojen harjoittelurata toistuvine esteineen, eikä Sinulla sen paremmin kuin minullakaan ole mahdollisuutta jättää rataa suorittamatta. Kosminen sykli asettaa meidät tämän viikon aikana vastakkain oman sisäisen tahtotilamme kanssa. Oikealla asenteella voit viikon päätyttyä onnitella itseäsi joko kohtalaisesta, hyvästä tai erinomaisesta suorituksesta.

Erinomaiseen suoritukseen yltäminen tarkoittaa oman sisäisen rytmisi ja aikataulusi seuraamista tunti tunnin jälkeen valtavalla luottamuksella. Syyllisyyden ja velvollisuuden tunne ovat kerta toisensa jälkeen ylitettäviä esteitä, jotka nousevat sitä korkeammiksi, mitä heikommin tiedostat oikeutesi ja kosmisen velvollisuutesi täysin itsenäiseen päätöksentekoon päivittäisessä elämässä. Tämä on arvokas aikajakso omistautua pyhälle ja hyvältä tuntuvalle tekemiselle seurauksia miettimättä ja etenkään pelkäämättä.

Aito rakkaus ei tule koskaan eikä missään tilanteessa tuomitsemaan Sinua. Päinvastoin se palkitsee rohkeutesi ja rehellisyytesi omalle totuudellesi moninkertaisesti ja melko varmasti täysin odottamattomalla tavalla. Parhaassa tapauksessa voit huomata eläväsi täyttymyksen tilassa ilman odotusta tai edes ajatusta huomisesta. Erinomainen suoritus tällä esteradalla näyttäytyy radan haasteista huolimatta voittajan varmuutena päivittäisessä elämässä. 

Näihin upeisiin tunnelmiin pääset halutessasi sukeltamaan syvemmälle Halolla Päähän tapahtumasta taltioidun videon välityksellä. 

https://www.youtube.com/watch?v=R16PXMJ31Is

Ja vielä ajankohtaisempaan tunnelmaan voit sukeltaa osallistumalla tulevana viikonloppuna Kotiinpaluuheimon Kesäjuhlille Kärkölässä. Se onnistuu liittymällä ensin heimon jäseneksi ja lunastamalla sen jälkeen lippusi heimon sivuilta. www.kotiinpaluuheimo.com

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Energinen Ajanjakso ja Uudet Mahdollisuudet

Olemme astumassa poikkeuksellisen vilkkaaseen ajanjaksoon, joka muovaa tulevaisuuttamme useiden vuosien ajan. Tämä aika tuo mukanaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jotka voivat olla sekä haastavia että palkitsevia. Voimakkaat muutokset saattavat tehdä elämästä vaihtelevaa – välillä täynnä mahdollisuuksia, toisinaan vaikeasti hallittavaa.

Tutustu Astrokalenteriin ILMAISEKSI

Kokeile Astrokalenteria maksutta kuukauden ajan! Testaaminen ei sido sinua mihinkään, ja voit lopettaa milloin tahansa.

Päivittäinen ohjaus:
Astrokalenteri tarjoaa päivittäistä opastusta planeettojen liikkeiden ja energioiden kautta, auttaen sinua navigoimaan meneillään olevassa ajassa elämäsi haasteissa ja mahdollisuuksissa paremmin.

Helppo käyttää:
Seuraa henkilökohtaisia astrologisia tulkintoja kätevästi puhelimeesi saapuvien sähköpostien tai verkkopalvelun kautta.

Esimerkki oman kalenterini ohjeistuksesta.

Hyödynnä tämä huipputilaisuus ja löydä uusi taso elämääsi Astrokalenterin avulla!
Ota koekäyttöön Astrokalenteri tästä

Tilaa Astrokalenteri 2024 nyt ja astu uuteen aikaan!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle