Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.4.2024

Vieraita ulkoavaruudesta

Ennenkun mennään itse asiaan, niin tässä katsaus huhtikuun tunnelmiin. Huhtikuussa on upeat planeettakuviot tiedossa - kaikille hulluakin hulluimmille ideoille ja keksinnöille kaksin käsin onnea ja menestystä ovat toivottamassa Jupiter ja Uranus tehdessään yhtymää Härän merkissä ja ottaessaan vastaan syvät kumarrukset astrotaivaan muilta tekijöiltä. Huhtikuuta voisi luonnehtia Hulluuden Highwayksi kenelle tahansa positiiviseen hulluuteen taipuvaiselle sielulle. Mitäköhän utopistisia keksintöjä meille mahdetaan tämän kuun aikana esitellä kollektiivisella tasolla? Se jää nähtäväksi, mutta oman elämäsi keksinnöt ovat jollain tavalla osa tätä suurempaa kokonaisuutta ja niiden kanssa ei auta jäädä tuleen seisoskelemaan.

Lue kirjoitus: Aloita Vuosi uudella energialla Auringon Paluun myötä

Huhtikuun ylivoimaisesti hallitsevin kuvio on 8.4. tapahtuva täydellinen auringonpimennys, joka näkyy USA:ssa ja sisältää niin hurjia profetioita, ettei sellaisia ole minun elinaikanani vielä koskaan ollut esillä. USA:ssa on hälytetty kansalliskaarti valvomaan tilannetta, kouluista on vapaata ja paljon kaikkea muutakin ihmeellistä on siellä menossa tämän pimennyksen tiimoilta. Seuraamme tilannetta Astron Youtube kanavalla suorassa lähetyksessä maanantaina 8.4. klo 18.00 alkaen ja mukana on ”kirjeenvaihtaja”, joka pystyy kertomaan, miltä tilanne rapakon takana ihmisten kokemana vaikuttaa. 

Projekti Planeetta Maa

Osallistuin pääsiäislauantaina 30.3.2024 "Projekti Planeetta Maa" kirjan julkaisutilaisuuteen Helsingissä Avartuva Ihmiskuva yhdistyksen tiloissa. Tilaisuuden anti oli sen verran hätkähdyttävää, että rakensin siitä neliosaisen videosarjan Astron seuraajien katsottavaksi. Pääosissa olivat kirjan kirjoittajat kanavoija Kati Hoffström ja Galaktisen federaation yhdysmies Janne Laakso, unohtamatta oikokanavoija Klaus Rahikaista, joka kovalla rutistuksella sai teoksen tuonne tilaisuuteen viisi minuuttia ennen sen alkamista.

Täsmälleen samana päivä Robby Williams kertoi Daily Stars lehdessä avaruusolentojen lähestyneen häntä ja toivoneet hänen tulevan kertomaan heidän viestiään ihmiskunnalle. Käännös Robbyn artikkelista julkaistiin 1.4. Iltalehdessä. Google kääntäjän versio alkuperäisestä jutusta löytyy tämän blogin lopusta. Mielenkiintoinen "yhteensattuma", joka entisestään rohkaisi minuakin julkaisemaan tämän tavallisesta poikkeavan ja varmasti paljon keskustelua herättävän Blogin.

Ulostulot olivat kaikki ainutlaatuisen rohkeita ja ainakin Kati ja Janne joutuivat voittamaan joitakin syvimpiä pelkojaan toisaalta kirjan kirjoittajina, mutta myös konkreettiseen toimintaan tarttujina. Janne ja Kati nostavat ihokarvat pystyyn jo avauspuheenvuoroissaan, jotka valottavat teoksen syntyprosessia jo yli kahden vuoden takaa, jolloin tallensin ensimmäisen kerran videolle Jannen vision tällaisen kirjan kirjoittamisesta avaruusolentojen ilmestyttyä hänen kotiinsa. Tämän osuuden kuvaajalle kiitokset materiaalista, koska itse en ehtinyt ihan alkuun. Tässä on tekstilinkki tuohon ensimmäiseen osioon.

Toisena puhujana oli Janne Laakso, joka löi pöytään melkoisen aikataulun tapahtumassa oleville muutoksille. Janne on ollut muutaman kuukauden ikäänkuin "kateissa" ja siihenkin löytyy selitys hänen pitämästään luennosta. Höristäkää korvianne, millaisiin asioihin kiinnitetään huomiota tämän päivän akateemisessa johtajakoulutuksessa. Maailma on todellakin muuttumassa radikaalilla tavalla henkiseen suuntaan myös virallisilla tasoilla ehkä jopa nykyinen presidenttimme mukaan luettuna. Jannen osuus löytyy tästä tekstilinkistä.

Kolmanneksi laitan tähän blogiin kirjan kanavoineen Kati Hoffströmin tarinan kirjan ihmeellisistä syntyvaiheista ja mystisistä kohtaamisista kirjoittamisen välissä. Kirja on tilattavissa linkistä videon kuvauskentässä. En osaa millään kuvitella, millaista on elää tavallaan kahden niin erilaisen maailman välissä. Luennon perusteella ainakin melko jännittävää settiä. Katin osuus löytyy tästä tekstilinkistä.

Kirja ei olisi näin selkeässä muodossa luettavissa ilman kolmannen ja loppuvaiheessa tärkeimmän henkilön, eli Klaus Rahikaisen huikeaa panosta sekä oikolukijana että kirjan toimittajana. Luentoa kuunnellessa nousi väkisin mieleen outo tunne siitä, ketkä tuolla salissa olivat itsekin sanansaattajia ja galaktisia toimeenpanijoita. Linkki Klausin luentoon.

Tilaisuuden päätteeksi lausuin itsekin muutaman sanan juuri tämän hetken ja tämän kuukauden profeetallisista tunnelmista ensi maanantaina toteutuvan täydellisen auringonpimennyksen muodossa. Sen voi katsoa tästä.

Robbie Williamsin juttu Daily Star lehdessä 30.4.2024 (lainattu Iltalehdestä)

"Robbie Williams luulee, että muukalaiset kohdistavat hänet, koska hän on niin kuuluisa ja voi auttaa heitä Robbie Williams on kokenut melkoisen osan maan ulkopuolisista kohtaamisista ja on nyt pohtinut, että ehkä hänen on tarkoitus saada nämä kokemukset, koska hän on korkean profiilin hahmo

Robbie Williams uskoo, että muukalaiset kohdistavat hänet tarkoituksella sanansaattajaksi maan päällä hänen maineensa vuoksi. 50-vuotias laulaja on kokenut useita kolmannen tyyppisiä läheisiä kohtaamisia, ja hän on aiemmin paljastanut nähneensä UFOn niin lähellä itseään, että olisi voinut lyödä sitä "tennispallolla".

Toisessa yhteydessä, kun hän kirjoitti kappaletta Arizona alienkontaktista, "kultainen valopallo" vieraili studiossa musiikin soidessa. Robbie on vakuuttunut siitä, että maan ulkopuoliset ihmiset tulevat hänen luokseen jatkuvasti, koska he haluavat hänen käyttävän poptähden asemaansa kertoakseen maailmalle totuuden.

Hän sanoi: ”Ajattelen joskus – ja yritän erottaa narsismin ja egon, usein epäonnistumatta – mutta meillä kaikilla on monia erilaisia teorioita, jotka liittyvät tähän asiaan, mutta mietin usein, pitäisikö minun nähdä. se johtuu julkisesta alustastani.

Pitäisikö minun nähdä tämä, jotta voin puhua siitä?" Robbie asuu Beverly Hillsissä vaimonsa Ayda Fieldin ja heidän neljän lapsensa, Teddyn, 11, Charlien, yhdeksän, Cocon, 5, ja kolmivuotiaan Beaun kanssa.

Angels-hittitekijä on kokenut suurimman osan muukalaisten kohtaamisistaan Los Angelesissa, ja hänestä tuntuu, että amerikkalainen kaupunki – jossa hän on asunut lähes 15 vuoden ajan – on valtakunta vierailijoille muista maailmoista."

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...