Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Aloita Vuosi uudella energialla Auringon Paluu myötä

Kevätpäiväntasaus on maaginen hetki, jolloin aurinko siirtyy taivaankannella suoraan päiväntasaajan ylitse. Vuosittain maaliskuun 20. tai 21. päivä koittava tapahtuma merkitsee kevään alkua pohjoisella pallonpuoliskolla, luoden täydellisen tasapainon päivän ja yön pituuden välille. Tämä ainutlaatuinen luonnonilmiö on vuosisatojen ajan innoittanut kulttuureja ja uskomusjärjestelmiä - erityisesti astrologiaa.

Tämä on aikaa, jolloin aurinko siirtyy Oinaan merkkiin, avaten uuden luvun astrologisessa vuodessamme. Oinas, täynnä raakaa energiaa ja aloitteellisuutta, kutsuu meitä heittäytymään rohkeasti uusiin seikkailuihin ja asettamaan kunnianhimoisia tavoitteita. Kevätpäiväntasaus ei ole vain luonnon uudistumisen aikaa, vaan myös syvällisen itsetutkiskelun ja henkilökohtaisen kasvun kausi.

Juuri nyt, sinulla on ainutkertainen tilaisuus yhdistää kevätpäiväntasauksen voima Auringon Paluun syvälliseen viisauteen. Auringon Paluu -tulkintani tarjoaa sinulle kattavan kuvan siitä, mitä tuleva vuosi pitää sisällään – mahdollisuuksia, haasteita ja muutoksen tuulia.

Rajoitetun Ajan Erityistarjous:

Nyt voit saada kaksi Auringon Paluu -tulkintaa yhden hinnalla,

vain 27,90€

norm. 33€.

Tämä tarjous on voimassa 7.4.2024 klo 24 asti.

Voit hyödyntää ”kaksi tulkintaa yhden hinnalla” tarjouksen uutena tilaajana tai jos Sinulla ei ole juuri nyt voimassa kuluvan vuoden Auringon Paluu tulkintaa.

Tilauksessa saat nyt menossa olevan vuoden tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi käynnistyvän tulkinnan vuodeksi eteenpäin (Tarjousta ei ole mahdollista käyttää tai yhdistää kuin omaan tilaukseen ).

Miksi Auringon Paluu -tulkinta?

Se on avain ymmärtää syvemmin omaa ainutlaatuista energiaasi, jonka avulla voit parhaiten navigoida tulevan vuoden aikana. Se on sinulle, jos haluat:

-Selkeyttää elämäsi suuntaa

-Syventää itsetuntemustasi

-Hyödyntää henkilökohtaisia vahvuuksiasi

-Parantaa ihmissuhteitasi

-Asentaa saavutettavissa olevia tavoitteita

Ja mikä parasta, tarjoan täyden tyytyväisyystakuun. Jos et löydä tulkinnasta arvoa, saat rahasi takaisin.

Älä anna tämän tilaisuuden kulkea ohi. Lunasta tarjouksesi nyt ja käännä katseesi kohti tähtiä – avaa sydämesi ja mielesi sille, mitä universumilla on tarjottavanaan. Oletko valmis aloittamaan matkasi?

Älä anna tämän mahdollisuuden lipua ohitsesi – tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.
Valon ja kasvun kanssa,

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua