Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

16.2.2024

vieraskirjoitus:

Leimahduspiste

Merkurius on vesimiehen merkissä ja neliössä Uranukseen. Villihevoslauma pääsee laukkaamaan tulevaisuuden visioiden eteen. Merkuriuksen, Vestan ja Kuunlaskusolmun välinen ilmamerkkien Suurkolmio täydentyy Leija suurkuvioksi Kuunnoususolmun ja Khironin myötä.

Kreikkalaisessa mytologiassa Prometheus oli titaani, joka kansoitti maan savesta luomillaan ihmisillä. Hän opetti ihmisille tärkeimmät taidot, joita nämä tarvitsivat selvitäkseen hengissä. Zeus ei halunnut antaa ihmisille tulta, joten nämä joutuivat elämään kylmissään. Tällöin Prometheus varasti jumalten tulen ja jakoi sen ihmiskunnalle. Kun Zeus vaati itselleen härkäuhria, Prometheus auttoi ihmisiä valitsemaan huonoimman palan. Zeus päätti kostaa Prometheukselle. Hän lähetti kauniin Pandora nimisen naisen tämän luokse, tarkoituksena että he menisivät naimisiin ja saisivat jumalilta lahjaksi lippaan. Prometheus ei halunnut naimisiin, mutta hänen veljensä Epimetheus nai Pandoran. Lippaan avatessa hän vapautti maailmaan vitsaukset ja sairaudet.

Prometheus oli edistyksellinen jumala, jonka nimi tarkoittaa ”etukäteen ajattelevaa”. Tulen keksiminen muutti ihmiskunnan kehitystä monin tavoin. Prometheusta pidettiin ihmiskunnan hyväntekijänä. Platonin mukaan Zeus joutui lähettämään Hermeksen (Merkuriuksen) maanpäälle, jotta tämä voisi jakaa oikeudenmukaisuutta ja järkeä ihmiskunnalle, jotka tappelivat toisiaan vastaan.

Auringon harvoista säteistä jokainen

Sokaisee silmäni, valitsen reittini

Liikenteen keskeltä kuusi kohoaa

Miksi en valitse tietäni tarkemmin

Miksi en näe kun varjoja vangitaan

Haavoittunut parantaja Khiron antoi kuolemattomuutensa Herkules nimiselle sankarille. Tämä vapautti Prometheuksen 30 vuoden vankeudesta, jonka Zeus oli tälle langettanut. Päivisin kotka nokki kallioon kahlitun Prometheuksen maksan ja joka yö maksa kasvoi takaisin. Kun Herkules vapautti Prometheuksen, Khiron nostettiin tähdistöksi ja hän sai kivuiltaan rauhan.

Järven pinta, näytä mulle uusi kuvani

Anna mulle voimaa olla hauras pelkuri

Näytä mulle kauneus kun suljen silmäni

Edistyksellisyys ei riitä, vaan mukaan tarvitaan ymmärrystä sekä myötätuntoa niin itseämme kuin myös toisiamme kohtaan. Ihmiskuntana meillä on paljon lahjoja käytössämme, mutta meillä on myös paljon opittavaa. Sekä Prometheus että Khiron olivat viisaita tietäjiä, jotka joutuivat kärsimään haavoista ja tavallaan uhrautuivat isomman kokonaisuuden eteen. Prometheus kärsi ihmiskunnan eteen tekemiensä tekojen vuoksi, kun taas Khironin haavat olivat hänestä itsestään riippumattomia. Kun hän antoi kuolemattomuutensa pois, Prometheus kyettiin pelastamaan. Näin kummatkin vapautuivat hyvin eri tavoin. Kaikilla meillä on haavoja, joista vapautuminen on joskus hyvin monimutkaista ja pitkäkestoista. Kaikkia haavoja ei voi aina edes ymmärtää, vaan ne voivat tuntua kohtuuttomilta. Nyt kun ajallisesti Khiron johdattaa meitä Kuunnoususolmulta käsin, voimme ehkä löytää uudenlaista hyväksyntää ja viisautta.

Seison keskellä suurta toria

Kutsun lintuja

Huidon käsillä ilmaan reikiä

Kutsun lintuja

 

Notkeiden siipien iskujen kuulen

Lähestyvän tätä toria

Kauniiden liikkeiden nostaman tuulen

Tunnen hyväilevän

 

Nousen viimeisen linnun selkään

Ja yöhön ratsastan

-Ismo Alanko, Peilikuva
 

Perjantaina 16.2. Venus siirtyy vesimiehen merkkiin Pluton ja Marsin kylkeen. Venus, Pluto ja Mars ovat sekstiilissä Pallas Atheneen. Alkuvoimaista muutos energiaa riittää, joten on ensiarvoisen tärkeä tiedostaa mihin sen kohdistaa. Parhaimmillaan tämä tukee Venuksen ja Marsin välistä yhteyttä sekä avaa uusia ovia tulevaisuudenkin näkymille. Riskeihin liittyy valtataistelut tai hallitsemattomat energiapurkaumat, jolloin jälki voi olla sen mukaista.

Perääntyvä Juno ja Lilith ovat konjunktiossa neitsyen merkissä. Junon ja Lilithin kvinkunssi Kuunnoususolmulle sekä Khironille lisää ihmissuhteiden volyymia entisestään. Ajassa on Venuksen, Pluton ja Marsin kautta intensiivinen muutosvoima. Vesimies painotteisuus taas tuo mukanaan nopeutta ja arvaamattomuutta. Maanantaina 19.2. Aurinko siirtyy kalojen merkkiin ja alkaa taas uudet tuulet.

”Olemme liittyneinä elämän valtavaan verkostoon, ja useimmat ihmiset kokevat samanlaisia tunteita kuin mekin. Jos siis olet yksinäinen, ole yksinäinen, mutta älä kuvittele olevasi yksin. ” - Charlotte Davis Kasl

Ystävällisin terveisin   

Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Nyt se on saatavilla vihdoin!

Astrologi Seppo Tanhua:

UUTUUS: Suuri Astrologiakirja 2 - Hengen Voimien Mestari Sinussa

Tarjous: 34€ / norm 44€

( Sisältää toimituskulut Suomen sisällä ).

Kirjan tilaajalle lisälahja ja upeat tilaajaedut mitä et voi saada mistään muualta:

Tilatessasi kirjan alla olevasta tilauslinkistä Astro.fi verkkokaupasta, saat tilausvahvistuksen yhteydessä

30% alennuskupongin Astrokauppaan.

Voit käyttää kupongin edun mihin tahansa Astrokaupan tuotteeseen. Alennus lasketaan tuotteen alkuperäishinnasta eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lisäksi saat myös etukupongit Astrologian 2 ja 3 verkkokurssiin. Kurssit norm 59€ / kpl, mutta kirjan tilanneille ne ovat saatavilla 20€ / kpl hintaan.

Lue lisää kirjasta ja katso Seppo Tanhuan videoterveiset täällä: 
https://www.astro.fi/horoskooppi/suuri-astrologiakirja-2

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle