Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.1.2024

Plutovoimat ravistavat Tellusta

Kaikki horoskoopit näyttävät vihreää valoa onnistumisille. Astrotaivaan intensiteetti nousee huippulukemiin tämän viikon lähestyessä loppuaan. Aurinko ja Pluto purjehtivat yhtäjalkaa Vesimiehen merkkiin tulevana viikonvaihteena. Alkuviikolla Aurinko ja Merkurius ovat loistavissa aspekteissa Neptunukseen, Saturnukseen ja Jupiteriin antaen aivan mahtavat alkutahdit viikonlopun energiapurkaukselle. Mitä ikinä onkaan elämässäsi nyt menossa, niin ihan täysillä vaan eteenpäin. Tietysti on aiheellista vilkaista oman karttasi transiitteja Astrokalenterista tueksi ja turvaksi isommille päätöksille.

Maankuori reagoi odotetulla tavalla Pluton saapuessa Vesimiehen rajapyykille ja samaa rytinää on odotettavissa läpi koko vuoden 2024 myös taloudessa ja valtapeleissä. Tulevaisuuden ennustaminen on täysin mahdotonta ja juuri siksi kenelläkään ei ole varaa jäädä odottelemaan parempia aikoja. Omalla polulla pysyminen tarkoittaa välitöntä sydämellä reagointia kaikkeen, mitä ympärilläsi tapahtuu. Kosmoksen muutosvoimat vaikuttavat jokaiseen ihmiseen täsmälleen samalla voimalla, kuin maankuoreen ja kollektiivisiin sosiaalisiin rakenteisiin. Kansannousut Lähi-idässä, Euroopassa ja USA:ssa ovat enteellisiä merkkejä ihmisten sisimmässä vallitsevasta paineesta, jonka purkautuminen on vasta alkamassa ja jonka vaikutuksia on mahdotonta ennakoida.

Olemme jo tulleet tilanteeseen, jossa menneisyyden onnistumisilla tai epäonnistumisilla ei ole mitään vaikutusta siihen, mitä tänään tapahtuu. Elämän valttikortit jaetaan nyt joka päivä uudelleen Sinulle ja minulle. Joka aamu herätessäsi uuteen päivään, aloitat omien korttiesi pöytään lyömisen ilman laskelmoinnin mahdollisuutta. Sydämen viisaus ei tarkastele menneisyyttä, eikä tulevaisuutta. Aivomme ovat olleet jo pidempään poissa pelistä ja armoton jakautuminen kahteen leiriin on täydessä käynnissä. Kaikenlainen laskelmointi vie ihmistä syvemmälle ahdistavaan pimeyteen, koska se estää intuitiivisten ratkaisujen tekemisen.

Auringon lähestyessä yhtymää Plutolle Vesimiehen rajalinjalla, kasvaa jokaisen päivittäisen ratkaisun merkitys valtaviin mittoihin ja juuri tässä piilee onnistumisen ja menestymisen salaisuus. On vain uskallettava heittäytyä seuraamaan hetken mielijohteita seurauksia pelkäämättä. Asioille on annettava lupa ylittää, alittaa tai kiertää kaikki odotuksemme. Idea tai suunnitelma on toteutettava silloin, kun kohtalo on heittänyt peliin oman korttinsa. Sen jälkeen tapahtuu, mitä tapahtuu jakajan heittäessä uudet kortit eteesi ja olet jälleen uusien päätösten edessä. Peli nopeutuu päivä päivältä, eikä miettimiseen ole käytettävissä sekuntia enempää.

Minä päätin hetkeäkään epäröimättä järjestää täydenkuun äänihoitoillan Suomen taitavimpiin lukeutuvan kongimestarin ja äänihoitajan antaessa siihen mahdollisuuden. Katsotaan nyt sitten, mitä kohtalo siitä tuumaisee. Heittäydy Sinäkin sydäntietoisuuden vapauttavaan maailmaan juuri omalla tavallasi.

Täydenkuun äänihoito ilta Hämeenlinnassa keskiviikkona 24.1.2024 klo 18.00 - 21.00 (Tilaisuus on täynnä)

Ensi viikon täysikuu toteutuu torstaina 25.1. klo 19.55 Kuun tehdessä oppositiota Auringon ja Pluton yhtymälle Vesimiehen merkissä ja tällä kertaa täydenkuun live on koettavissa täsmälleen tuolla hetkellä lähetyksen alkaessa klo 19.30. Ensi viikon blogista löytyy suora linkki lähetykseen, mutta järjestämme yhdessä Mika Kunnasvaaran kanssa Hämeenlinnan astroluolassa edellisenä iltana astrologisen äänihoitoillan klo 18.00 - 21.00 suurten kongien, äänimaljojen ja muiden mystisten soittimien taianomaisessa maailmassa. Vaatimattomaan luolaani mahtuu joogamatoille värähtelemään kymmenen ensimmäistä sähköpostini välityksellä ilmoittautunutta. Ilta alkaa planeettojen välittämillä viesteillä ennen taivaallista äänihoito sessiota ja päättyy yhteiseen Mikan vetämään meditaatioon ja teeseremoniaan. Illan hinta on 50€ ja ilmoittautuminen osoitteseen seppo.tanhua@gmail.com  (Lähetän vahvistuksen ja tulo-ohjeet kymmenelle ensimmäisenä ilmoittautuneelle. Ellet saa vastausviestiä, et ole tällä kertaa mahtunut mukaan). Tilaisuus on nyt täynnä, mutta uusia tulee varmasti.

Videolla hiukan esimakua kongien äämimaailmasta. Äänihoitoillassa on paljon muitakin ainutlaatuisia soittimia.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle