Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

12.1.2024

vieraskirjoitus:

Diem perdidi. Olen hukannut päivän.

Torstaina 11.1. ollut Uusikuu tuntuu vielä viikonlopun ajan. Siinä olleet energiat ovat olleet hyvin intensiivisiä, mutta osa niistä vahvistuu entisestään ensiviikon myötä. Uudenkuun kartalla oli Auringon, Kuun ja Pluton konjunktio 9 asteen etäisyydellä. 20.1. Aurinko siirtyy vesimiehen merkkiin ja 21.1. Pluto vaihtaa merkkisijaintiaan samaiseen merkkiin. Torstaina ollut Uusikuu aktivoi uudenlaisen vaiheen, joka valmistelee ensiviikon muutoksiin.

Apollon oli Auringon jumalana kaikkinäkevä. Apollon symboloi luovaa elämänvoimaa, parantamista, tietoisuutta ja totuutta. Hän oli myös yhdeksän muusan eli taiteiden ja tieteiden jumalatarten johtaja. Nykyisin muusat liitetään enemmänkin taiteellisen inspiraation saamiseen. Mitä luova elämänvoima on? Se on jatkuvasti elävää, muuntuvaa ja liikkeessä olevaa. Se hakee suuntaansa ja valaisee sen, johon osuu. Apollon kulki taivaalla tulihevosten vetämissä vaunuissa ja toi valon maailmaan. Illan tullen hänen kaksoissisarensa Artemis, joka oli Kuun jumalatar, toi pimeyden. 

Pluto eli Haades sitä vastoin on Manalan hallitsija. Haades ei suinkaan ole muita jumalia brutaalimpi. Pikemminkin häntä kartettiin kuolemanpelon ja synkkyyden vuoksi. Plutolla on iso rooli varjotyöskentelyssä, jossa tarkoitus on kohdata niitä asioita, joita vältämme kohtaamasta. Pluto opettaa kuinka varjot voivat olla tärkeitä opettajia ja kuinka voimme kohdata sokeita pisteitämme ja ottaa itsestämme terve sekä vastuullinen niskalenkki. Ei valoa ilman varjoja. Kaikessa on kyse tasapainosta. 

”Tämä vastakkainasettelu on ensimmäinen rohkeuden koe sisäisellä tiellä, testi, joka riittää pelottamaan useimmat ihmiset, sillä kohtaaminen itsemme kanssa kuuluu epämiellyttävimpiin asioihin, joita voidaan välttää, kunhan pystymme projisoimaan kaiken negatiivisen ympäristöön. Mutta jos pystymme näkemään oman varjomme ja kestämään sen tietämistä, niin pieni osa ongelmasta on jo ratkaistu: olemme ainakin tuoneet esiin henkilökohtaisen alitajunnan. Varjo on elävä osa persoonallisuutta ja siksi haluaa elää sen kanssa jossain muodossa. Sitä ei voida kiistää olemassaolosta tai rationalisoida harmittomiksi. Tämä ongelma on äärimmäisen vaikea, koska se ei ainoastaan haasta koko ihmistä, vaan muistuttaa häntä samalla hänen avuttomuudestaan ja tehottomuudestaan." - Carl Jung 

Nyt kun Aurinko valaisee Pluton merkkivaihdosta, se näyttää mitä syvimmissä alitajuisissa kerroksissa tapahtuu. Siinä missä valo symboloi logiikkaa, järkeä ja järjestystä, pimeyden kontolle jää vaikeammin tulkittava alitajunta sekä asiat, joita emme hahmota yhtä selkeästi. Pluton liike on hidas, joten se vaikuttaa vahvasti myös kollektiivisiin ja maailmanlaajuisiin asioihin. Silti jokaisella meren pisaralla on paikkansa. Muutokset alkavat meistä jokaisesta ja voimme kantaa kortemme kekoon tämän uuden ajan työstämisessä.

Viikonloppu vierähtää käyntiin Kirjekuori nimisellä suurkuviolla, jonka kärkenä Aurinko ja Pluto ovat. Kirjekuoressa on Kultainen suurkolmio, jossa on mukana Juno, perääntyvä Uranus sekä Aurinko. Juno on hyvin latautunut ennen lauantaina alkavaa perääntyvää vaihettaan. Maamerkkien välinen suurkolmio vakauttaa ajassa olevaa intensiivisyyttä, mutta samaan aikaan Uranuksen mukana olo sähköistää sitä. Auringon ja Pallas Athenen välinen sekstiili tuo aikaan selkeyttä ja viisautta, kun taas Auringon ja Neptunuksen välisen sekstiilin kautta saamme herkkyyttä ja kaunosieluisuutta. Aurinko valaisee vielä Kuunsolmut neliö aspektien myötä, joten elämänsuuntaviivoihin kannattaa panostaa. 

"Mikä on elämän tarkoitus? Se oli kaikki - yksinkertainen kysymys; sellainen, joka taipui sulkeutuvan yhden vuoden aikana. Suuri ilmoitus ei ollut koskaan tullut. Suuri ilmoitus ei ehkä koskaan tullut. Sen sijaan oli vähän päivittäisiä ihmeitä, valaistumisia, otteluita, jotka löysivät odottamatta pimeässä; tässä oli yksi. "- Virginia Woolf, Majakka 

Elämä menee eteenpäin niin kovaa vauhtia, ettemme aina ehdi edes huomaamaan sitä. Silti elämässämme on hetkiä, jolloin aika tuntuu pysähtyvän ja oivallamme jotain erittäin olennaista. Nämä oivallukset voivat muuttaa elämämme suuntaa varsin merkittävästi. Jotta kiireisen elämän vaatimukset eivät imaisisi meitä liian vahvasti mukaansa, on hyvä ottaa jokaiseen päivään edes pieni pysähtymishetki. Siihen hetkeen ei tulisi laitaa mitään etukäteisodotuksia tai toiveita. Antaa hetken kertoa sanomansa. Näin päivät eivät huku kaiken muun kiireen keskelle. 

"Uneksija ja hänen unelmansa ovat samat... unessa henkilöityvät voimat ovat niitä, jotka liikuttavat maailmaa." -Joseph Campbell 

Venus ja Ceres ovat konjunktiossa jousimiehen merkissä ja neliössä sekä Junoon että Neptunukseen. Ajallisesti heräämme tutkimaan omia ihmissuhdemalleja sekä tarpeitamme. Ovatko ihmissuhteemme kuinka ruokkivia? Tulemmeko kuulluksi ja nähdyksi? Mitä meillä on annettavana? 

Venuksen ja Cereksen kolmiot Kuunnoususolmulle sekä Khironille ja sekstiilit Kuunlaskusolmulle nostavat esille mahdollisuuksia sekä näyttävät ne kasvusuunnat, jotka ovat arvomaailmamme mukaisia. On hyvä katsoa mitä työkalupakissa on jo olemassa, koska Kuunlaskusolmulla on lahjoja, joita voimme hyödyntää päästäksemme Kuunnoususolmua kohden. 

Uranuksen kvinkunsseista Kuunlaskusolmulle sekä Venukselle, että Cerekselle muodostuu Jod suurkuvio. Uranuksen arvaamattomuus voi keikauttaa laivaa nopeassa tahdissa suuntaan, jos toiseen. Jokaisessa hetkessä on ikuisuuden siemen. Joskus yllättävät muutokset voivat näyttää asioiden uusia puolia, mitä emme ole aiemmin osanneet ajatella. Jos siis asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, kannattaa katsoa mitä sivuraiteilta löytyy. 

”Olen eksyksissä, mutta ennätysajassa.” - Lentäjä jossakin Valtameren yllä  

Sunnuntaina 14.1. Merkurius siirtyy kauriin merkkiin, jossa Mars on ottamassa sitä vastaan. Marsin ja Saturnuksen välinen sekstiili vakauttaa ajassa olevaa levottomuutta jonkin verran. Sitä vastoin Marsin ja Jupiterin kolmio lisää innostusta ja energiaa. Mihin voimasi kohdistat? 

Jos suunta on hakusessa, se ei haittaa. Voimme löytää unohdettuja avaimia, uusia oivalluksia ja kadotettuja päiviä yllättävistä paikoista.

Kiinalaisen vuosihoroskoopin lLMAINEN e-kirja
Taas on kiinalaisen astrologian aika! Mitä Puu-Lohikäärmeen vuosi 2024 lupaa juuri sinulle? Tilaa kiinalaisen astrologian vuosikatsaus omaan sähköpostiisi, niin pianhan se selviää! Saat e-kirjan suoraan sähköpostiisi heti, kun se valmistuu kirjoittajalta. Tilaa e-kirja täältä.

Kaunista viikonloppua!  

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle