Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

5.1.2024

vieraskirjoitus:

Let it flow 

Auringon ja Khironin välinen neliö muistuttaa kuinka tärkeää on tunnistaa mihin energiansa kohdistaa. Aurinko symboloi elämänvoimaa ja luovuutta. Me luomme itsemme uudelleen monta kertaa elämämme aikana. Vaikka kaipaamme harmonisia aspekteja, tarvitsemme myös kitkaa tasapainon kannalta. Kitkassa elää muutoksen siemen. Vanhankuun vaiheessa energiataso voi olla muutenkin hakusessa, joten on hyvä keskittää energiansa tietoisesti niihin asioihin, jotka lisäävät elämänvoimaa ja tukevat jaksamistamme. 

Mytologiassa Apollon eli Aurinko oli Khironin oppi-isä. Hän otti Khironin huomaansa, kun tämän vanhemmat hylkäsivät hänet. Nyt ajallisesti Aurinko ja Khiron haastavat kehittymään, ettemme jäisi liian pitkäksi aikaa mukavuusalueelle oleskelemaan. Samaan aikaan se muistuttaa levon tärkeydestä. Oikealla toimintatavalla vähemmän on enemmän. 

"Taiteilijan osa on tehdä kysymyksiä, ei vastata niihin." - Anton Tšehov 

Psykologi Mihály Csíkszentmihályi loi flow-käsitteen. Flow on tila, jossa ihminen on aktiivisesti keskittynyt johonkin asiaan niin, että hän menettää ajan tajunsa ja asiat sujuvat omalla painollaan. Tekeminen itsessään on tärkeämpää kuin lopullinen tulos. Motivaatio tulee ihmisen sisäisestä tarpeesta heittäytyä tekemisen virtaan, joka on itsessään palkitsevaa ja nautinnollista. Ihminen haluaa jatkaa tekemistä ja kehittyä siinä paremmaksi. Tekemisen tulee olla sopivan haasteellista, jotta se houkuttelee voittamaan itsensä. Jos se on liian haasteellista, ihminen saattaa kokea epäonnistumista ja luovuttaa. Liian helpot asiat eivät tuota onnistumisen ja itsensä voittamisen tunnetta. Tämä tila on olennainen ihmisen onnellisuuden ja merkityksellisyyden kannalta. 

Flow voi ilmentyä monenlaisessa tekemisessä. Se voi liittyä työhön, urheiluun, shakin pelaamiseen tai vaikkapa ruoan laittoon. Meidän tulee tunnistaa niitä tekijöitä, jotka lähestulkoon hypnotisoivat keskittymisentilaan ja vetävät meitä puoleensa. Flow vaatii aktiivista osallistumista, jossa ylitämme omat rajamme. Flow on tila, jossa tekemisemme nousee aivan uudelle tasolle. Jos jäämme odottamaan inspiraatiota, se harvemmin tulee. Aivan kuin lintu, joka lähtee lentämään, meidänkin on lähdettävä liikkeelle, jotta näemme että siivet kantavat. 

”Onnellisuutta ei voi ostaa rahalla, eikä mikään valta voi sitä käskeä. Se ei riipu ulkoisista tapahtumista, vaan tulkinnoistamme. Onnellisuus on tila, johon jokaisen täytyy yksityisesti valmistautua, ja jota hänen täytyy vaalia ja puolustaa.” — Mihály Csíkszentmihály 

Ensiviikon torstaina 11.1. kello 13:58 on Uusikuu kauriin merkissä. Aurinko ja Kuu ovat konjunktiossa Plutoon, joka tuo syntyvään aikaan oman intensiivisen lisänsä. Perääntyvän Uranuksen sekä Junon kolmiot Auringolle ja Kuulle saavat aikaan Kultaisen maamerkkien suurkolmion. Ajassa on sekä sitoutunutta että vapauttavaa energiaa, joka hakee tasapainopistettään. Auringon ja Kuun neliöt Kuunsolmuille toimivat kitkana, jossa katsomme elämämme suuntaviivoja eteen- ja taaksepäin uudessa valossa. Olemmeko unohtaneet jotain, jolla on ollut menneisyydessä iso merkitys? Mitä olemme oppineet siitä? Onko siinä jotain, mitä voisimme ottaa käyttöön elettävässä elämäntilanteessa. Mihin kohdistamme valomme, kun katsomme elämäämme eteenpäin? Mitkä tekijät kaipaavat erityishuomiota? Voit ottaa paperia ja kynän ja laittaa keskelle paperia merkinnän siitä missä olet nyt. Voit kirjoittaa niitä asioita, joita tässä hetkessä koet merkityksellisiksi. Sen jälkeen voit kirjoittaa toiselle puolelle menneisyyden kaikuja eli niitä oivalluksia ja asioita, jotka nostavat päätään. Voit piirtää säteitä niiden tekijöiden välille, jotka linkittyvät toisiinsa ja lopulta voit vaikka ympyröidä ne omaksi kokonaisuudekseen. Löydätkö asioita, jotka ovat jääneet elämän jalkoihin, mutta jotka ovat merkinneet sinulle paljon? Muistatko asioita, jotka ovat muuttaneet elämäsi suuntaa? Kadotetut avaimet voi löytää uudelleen. Paperin toiselle reunalle voit kirjoittaa asioita, joita kohti olet menossa. Mitä tarvitset, jotta suuntasi säilyy oikeana? Voit käydä keskustelua tällä aikajanalla ja rakentaa siitä itsellesi selkeämmän. 

Venuksen ja Cereksen kolmiot Kuunnoususolmulle sekä Khironille ja sekstiilit Kuunlaskusolmulle tukee elämänsuuntaviivojen päivittämistä. Siinä missä Venus symboloi arvomaailmaa ja elämästä nauttimista, Cerekseen liittyy tarpeet sekä tekijät jotka ruokkivat meitä. Pallas Athenen ja Neptunuksen sekstiilit Auringolle ja Kuulle tuovat aikaan herkkyyttä, luovuutta sekä viisautta. 

”Ongelma ei ole koskaan, kuinka saada uusia, omaperäisiä ajatuksia mieleen, vaan kuinka karkottaa vanhat sieltä pois. Jokainen mieli on rakennus täynnä vanhanaikaisia kalusteita. Siivoa yksi mielesi nurkka puhtaaksi, ja luovuus täyttää sen välittömästi.” —Dee Hock 

Mars on juuri siirtynyt kauriin merkkiin. Marsin ja Jupiterin kolmion myötä voimme kokea innostumista ja optimistista voimaantumista. Marsin ja Saturnuksen sekstiilin myötä voimme saada lisää voimaa tekemiseen sekä tarvittavaa päämäärätietoisuutta, jotta asiat tulevat myös toteen. Sitä vastoin Merkurius on osana Suuriristi kuviota. Se on neliössä Neptunukseen sekä Junoon ja oppositiossa perääntyvään Vestaan, joten jännitteitä riittää. Paikoin voi olla vaikea keskittyä ja ajatukset voivat harhailla tai niitä voi olla niin paljon, ettei mistään meinaa saada kunnolla kiinni. Jos mielialat alkavat mennä miinuksen puolelle, muista että vaikkei aina ymmärtäisi mitä elämässä on meneillään se ei tarkoita, että suunta olisi hukassa. Tällöin alitajunta työstää asioita, joille on oma aikansa tulla päivätietoisuuteen. 

”Salaperäisyys on kaunein mahdollinen kokemus. Se on kaiken todellisen taiteen ja tieteen lähde.” — Albert Einstein 

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com


Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa
 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle