Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

26.12.2023

vieraskirjoitus:

Jupiterin hula hula -renkaat käyntiin ja uusia alkuja kohti

Olemme jälleen paketoimassa vanhaa ja avaamassa uutta vuotta. Saamme vielä hetken henkäistä syvään joulurauhan äärellä ja purkaa kehoomme ja mieleemme kertyneitä ylivirityksiä. Katsomme uuden kalenterin puhtaita sivuja yksi kirkas kysymys mielessämme: mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Tuo kokonaan uusi vuosi on enää muutaman suklaakonvehdin sulattelun ja raketin poksautuksen päässä. Toivo paremmasta alkaa herätä.

Moni kääntyy etsimään vastauksia astrologiasta. Vaikka vuosiluku pian vaihtuukin, elämme vielä energeettisesti jähmeää talven aikaa, jolloin mikään uusi ei kasva. Astrologisesti kaikki alkaakin vasta maaliskuussa kevätpäiväntasauksen aikaan, kun Oinas käynnistää uuden zodiakkikierroksen. Kiinalaiset taas ovat omineet helmikuun vaihteen uudelle aloitukselle. Tammikuu on sellainen väliinputoajakuukausi, jota kohtaan kaikilla on suuret odotukset, mutta jotka kuitenkin usein lässähtävät komeasti.

Voisimmekin mieltää, että siirrymme uuteen vuoteen asteittain: 1.1.2024 otamme vasta pienen ensiaskeleen emmekä ole vielä kokonaan uusissa energioissa. Älä siis murehdi tai hermostu, jos tammikuussa elämäsi ei olekaan vielä radikaalisti muuttunut paremmaksi! Tammikuuhan on enimmäkseen Kauriin valtakuntaa, eli Saturnuksen tiukassa raippaohjauksessa. Ilmankos tammikuu tunnetaankin tipattomasta ja ilottomasta meiningistä, kun täytyy taas palata sorvin ääreen suorittamaan. Saturnus-sesonki laittaa meidät aisoihin Jupiterin juhlakauden jälkeen.

Jupiter tuo uuden ilosanoman

Jos taas katsoo astrotaivaan päivän polttavia uutisia, niin loppuvuosi 2023 on ollut suurten, hitaiden planeettojen peruutusaikaa. Jähmeää meininkiä on jo kuukausitolkulla ollut, kun Pluto, Saturnus ja Neptunus ajelivat käsijarru päällä. Ei sitä oikein kruisailuksi voi sanoa.

Toiveikkuutta ja optimismia ihmiskunnalle tuova Jupiter on sekin ollut perä edellä twerkkaamassa syyskuun alusta asti, eivätkä kollektiiviset tanssiaskeleet ole juuri edistyneet. Onneksemme Jupiter lopettaa perääntyvän vaiheensa joulukuun 30. päivä, juuri sopivasti ennen vuodenvaihdetta. Ehkäpä saamme Jupiterilta vetoapua uudenvuoden juhlintaan ja tammikuun käynnistämiseen.

Itse ainakin olen huomannut, että Jupiterin perääntyminen on kyllä latistanut tunnelmaa. Varsinkin, kun se on nousevilla Jousimiehillä koko kartan hallitsevin tekijä, eli ns. hallitsijaplaneetta.

Meillä kaikilla onkin ”omat planeettamme”, joiden vaikutuksille olemme herkempiä kuin toisille. Joku saattaa olla täysin immuuni vaikkapa Plutolle, koska oma kartta on niin Pluto-painotteinen (ja se on siten jo enemmän sisäistettyä energiaa), kun taas joku toinen joutuu helisemään Pluton kanssa oikein urakalla, jos se yllättäen nurkan takaa tulee tekemään tuttavuutta. Plutolla onkin meille monelle asiaa tulevana vuonna ja riippuukin ihan omasta kartastasi, että tutiseeko pöksyt vai lasketteletko menemään kuten ennenkin. Astrologiassa ei ole helppoja ”yksi vaatekoko sopii kaikille” -ratkaisuja.

Huomio! Hyviä uutisia: Astrossa jatkuu astrologisten tulkintojen hintahuipentuma 27.12.2023 saakka.

Vuoden transiitit kerralla

Vastauksena siihen polttavaan kysymykseen, mitä tuleva vuosi oikein tuo tullessaan, voi tarjota Astrokalenteria ja etenkin sen Vuosi Elämääsi -listausta. Kun tilaat Astrokalenterin, saat samalla yhteenvedon tulevista transiiteistasi vuodeksi eteenpäin. Vilkaisin omaani ja totesin, että oikeastaan kyseessä on ”pari vuotta elämääsi”, sillä transiitit oli selityksineen listattu keväälle 2026 asti.

Tutustu Astrokalenteriin tästä tai katso Astrokalenterin opasvideo blogin lopusta.

Siinäpä sitä meneekin pää mukavasti sekaisin, kun lukee Astrokalenterin ehdottamat merkittävimmät mullistukset pariksi vuodeksi eteenpäin! Omia astrologisia tutkimuksia tehdessä kannattaa kuitenkin muistaa, että elämme tässä ja nyt. Mikä tahansa hetki voi muuttaa elämämme suunnan kokonaan.

Ehkäpä uudenvuoden hetkellä kannattaa tulevaisuuteen tähyilyn sijaan tuntea hetki kiitollisuutta siitä, miten asiat ovat juuri nyt. Kukaan meistä ei tiedä, miten asiat ovat tasan vuoden päästä. Ne voivat olla hullusti tai sitten hienosti. Tylsinkin arkirutiini voi vuosia myöhemmin saada meissä nostalgian kyyneleet silmiin.

Vaikka tulevaisuus uusine avautuvine ovineen on aina hieno juttu, ja menneisyys isoine opetuksineen oli aikansa ihan metkaa, niin nykyhetkeä fanitan kuitenkin eniten. Sillä juuri nyt voimme oman elämämme suuntaa kääntää.

Toivotan sinulle ihania joulun välipäiviä ja jupitermaisia innostuksen ilotulituksia vuodelle 2024!

Jos Vuosi Elämääsi -tulkinta alkoi jo kutitella mieltä, niin voit ladata sen itsellesi Astrokalenterin kylkiäisenä. Onnea transiittimatkoillesi!

Terveisin

Virpi Karjalainen

 

Ostaessasi Asrtokalenterin saat nyt lisälahjana saat 4 x tarot 5 korttia tulkintoja (lisälahjojen arvo 32€). Tarjous voimassa 27.12.2023 asti. Täysi tyytyväisyystakuu!

Tutustu lisää Astrokanteriin ja sen huipputarjoukseen täällä.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle