Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

22.12.2023

vieraskirjoitus:

Maya-astrologia: Yö valvoo -  Spektraalisen Yön vuosineljännes ( 22.12.2023 - 19.3.2024 )

Vuodenajan taittuminen varsinaiseen talviaikaan on käsillä ja maya-astrologisesti tämä tapahtuu Sinisen Spektrisen Yön merkissä. Yö ja pimeys liitetään luontevasti yhteen, mutta mahtuuko vuodenaikaa raamittavaan pimeyteen myös valon pilkahduksia? 

Spektraaliseen sointuun asettuneesta Yöstä on kehkeytymässä kyseenalaistamisen, erittelyn ja purkamisen taituri. Tavallaan tämä on paradoksaalista, koska Yön sementoidut uskomukset elämästä ja siinä pärjäämisestä ovat tavallisesti rakentuneet jäykkiin mielikuviin kaikkein perinteisimmistä arvoista ja yhteenkuuluvuuden tunteista. Näistä eväistä sen elämää hallitsevaan kokemuskenttään on luotu yhä uudelleen itseään toteuttava idea minuudesta ja sen tarpeista. Johtotähtenä on loistanut pysyvyyden ja muuttumattomuuden ylläpitäminen.

Juuri tuo lukittunut ajatus muuttumattomasta jatkuvuudesta onkin ajanut sen henkisen tyhjiön kaltaiseen tilaan, joka odottaa ravistelua ja irtiottoa.  Edes rakenteiden toimivuus tai käytännön rutiinien menestyksekäs pyörittäminen eivät tunnu riittävän tuomaan samoja täyttymyksen tunteita kuin aiemmin. Tämä on seurausta siitä, että runsauden, yltäkylläisyyden ja tulevaisuuden uneksiminen on kuljettanut ajatukset liian traditionaalisille teille ja kangistanut ehdollistaviin kaavoihinsa. Muutoksiin ja uudelleen järjestäytymisiin on toki saatettu pyrkiä, mutta sitä ei oikeasti ole syvemmällä tasolla päässyt tapahtumaan, jos ympäröivä viitekehys on tullut vaihdetuksi toiseen samankaltaiseen.  Siksi Itsetutkiskeluun taipuvain Yö valvoo ja hajottaa osiin sille niin rakkaita perinteitä ja rutiineja, pistäen miettimään olemisen mielekkyyttä.

Omaa maya-astrologista syntymäsignatuuriasi tutkimalla voit itsekin pohtia suhdettasi pysyvyyden ja muutoksen väliseen vuoropuheluun ja välineisiin, joilla suhtautua niiden ilmentymiin.

Vapauttamista ja valintoja

Asioiden purkaminen onkin tällä jaksolla helpompaa ja moni epävakaalla pohjalla oleva suunnitelma voi siten hajota omaan mahdottomuuteensa jo lähtötilanteessa. Huojuvat rakenteet ovat muutenkin nousemassa selkeämmin näkyviin ja siten myös arvioitaviksi. Millaisille tikkaille kannattaa nousta ja millaisille jättää nousematta? Turvallisuus puhuttaa ja haastaa luottamaan enemmän hetken intuitioon kuin näkyvillä oleviin faktoihin, sillä se mikä kestäväksi ja luottamuksen arvoiseksi on osoittautumassa, mitä todennäköisimmin sitä myös on. Pidä siis kiinni siitä mikä aitoudellaan kiinnittää huomiotasi, resonoiden emotionaalista ja mentaalista vastakaikua omien sisäisten tuntemuksiesi kanssa.

Spektraalin soinnun eteenpäin sysäävä voima rakentuu täydelliselle vapaudelle päästää irti ja katsoa elämän tarjoamia mahdollisuuksia ilman ulkopuolisia ja ehdollistavia vaikutteita. Tässä mielessä vuodenaikajakso voi olla käännekohtaa lähentyvien elämänvaiheiden kohtaamispiste, kuin minkä tahansa kahden tai useamman vaikuttavan energian välinen piste, välitila, jossa arvioidaan näiden keskinäisessä kosketuspinnassa olevien ajatusten toimivuutta ja ideaa. Onko niillä vielä annettavaa tähän hetkeen? Mitä ehkä kannan mukanani tarpeettomana painolastina?

Yö luo turvaa           

Vuodenajan ja Yön merkin yhdistävä tekijä on valitseva pimeys, joka reunustaa päivän lyhyttä valoisempaa hetkeä. Yö Spektrinen hajoaminen paljastaa itseasiassa pimeyden perustarkoituksen ja luonteen, joka ei suinkaan ole synkkää tai epämääräistä, jota pitäisi jollaintapaa pelätä ja väistää. Yö ja pimeys eivät edusta meissä kavahdettavia mielentiloja, fyysisiä tilanteita tai paikkoja, vaan ennen kaikkea hälyn ja kiireen takana olevaa hiljaisuutta ja rauhaa, jotka aktivoivat herkkyyttä kuunnella, hidastaa ja vetää henkeä. Ne tarjoavat välttämätöntä suojaa ja turvaa, jota ilman maailmassa ei ole hyvä olla. Tehokkuuden ja maksimaalisen tuottavuuden oravanpyörästäkin on vain joskus pakko hypätä pois.  Pimeys on ennen kaikkea valon esiintuoja, eikä missään valo voi korostua selvemmin kuin sysipimeässä. Siksi pienimmät valonsiemenet ovat yhtä arvokkaita kuin kirkkaimpana loistava perimmäinen totuus, jonka valosta voi koskaan löytää.

Talvipäivänseisaus sysää meitä läpi pimeän ja myös voimaannuttaa, jos pysähdymme ja otamme sen tarjoaman rauhan ja luottamuksen tunteen vastaan. Tässä Yön lahjat ovat rajattomat, sillä uneksimisen taito on kuin runsaudensarvi, joka käytettäessä vain laajenee luoden uusia luomisen mahdollisuuksia.

Varsinkin näinä aikoina on hyvä muistaa, että hyötynäkökohtiin ja omaneduntavoitteluun kohdistaminen on kovin lyhytnäköistä toimintaa.  Anteliaisuus ja jakaminen ovat Yön avaimet todelliseen sydämen yltäkylläisyyteen, avaten runsauden ovia kaikille elämän osa-alueille.

Talvipäivänseisaus terveisin!

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Kaikki maya tulkinnat ovat joulun suuressa hintahuipentumassa mukana!

Tarjoukset voimassa 27.12.2023.

Maya-Astrokalenteri - Avain Syvempään Tietoisuuteen ja Läsnäoloon

Maya-astrokalenteri on ainutlaatuinen työkalu, joka yhdistää muinaisen mayojen viisauden nykypäivän kiireiseen elämään. Saat ymmärrystä päivittäin vaihtuvista energialaatuista ja niiden vaikutuksesta elämääsi.
Nopea toimitus ja täysi tyytyväisyystakuu.
Lue lisää.

 

Maya-astrologinen Elämäntulkinta - Henkinen viisaus periytyy aikakausien takaa

Maya-astrologinen elämäntulkinta on esoteerinen työkalu, joka pohjautuu muinaisten mayojen astrologiaan ja kalenterijärjestelmiin. Tulkinta on yksilöllinen ja pyrkii antamaan ymmärrystä henkilön perusenergioista, haasteista, vahvuuksista sekä elämänpolusta. Se on kuin astrologinen kartta, joka on räätälöity yksilölle syntymähetken energioiden perusteella.
Nopea toimitus ja täysi tyytyväisyystakuu.
Lue lisää

Maya-Astrologinen Tulkinta Elämän Olosuhteista - Portti Antiikin Viisauteen ja Moderniin Itsetuntemukseen

Maya-astrologinen tulkinta tarjoaa moniulotteisen, syvällisen näkemyksen itseesi ja elämäsi olosuhteisiin. Yhdistäen antiikin Maya-sivilisaation viisauden ja modernin psykologisen tietoisuuden, tämä tulkinta toimii henkilökohtaisena kompassinasi elämässä. Se paljastaa Maya-symbolisi ja niiden vaikutukset persoonallisuuteesi, auttaen sinua ymmärtämään voimavarasi ja haasteesi.
Nopea toimitus ja täysi tyytyväisyystakuu.

Lue lisää

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...