Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

7.12.2023

vieraskirjoitus:

Vesta ja Auringonpaluuvuotesi – mille Sinä omistaudut?

Olen viime aikoina pohtinut ihmisten prioriteetteja elämässä. Hyvin usein meidän täytyy valita useamman vaihtoehdon väliltä, sillä ihmisen aika, raha ja innostus ei riitä kaikkeen. Se, että saisimme elämässä kaiken, on illuusio. Aina on tehtävä valintaa, ja sen valinnan tekee meissä oleva sisäsyntyinen ranking-lista. Se, mihin tosissaan panostat, on tärkeintä. Muu jää listan ulkopuolelle.

Työpaikallani Turun kaupunginteatterilla olen seurannut todellisten superfanien toimintaa. Yksi superfani tulee perheineen jostain Oulun tai Kajaanin tienoilta monta kertaa kuukaudessa Turkuun katsomaan suosikkinäytelmiään eikä silloin ajalla, rahalla tai vaivalla ole väliä. Intohimo vetää hänet Suomen läpi kuin jojo edestakaisin. Toinen superfani varaa aina eturivin keskipaikan ja on käynyt katsomassa Cabaret-musikaalin jo 24 kertaa – pelkästään Turussa. Lontoo, Berliini ja muut maailman teatterit tulevat siihen vielä päälle. Kolmas teatterin vakioasiakas suurinpiirtein jo nukkuukin meillä: hän käy katsomassa Cabaretin perjantai-iltana ja kaksi kertaa lauantaisin. Kyllä, luit oikein. Hän omistaa viikonlopustaan puolet käymällä katsomassa saman musikaalin kolme kertaa peräkkäin. Se, jos mikä, on totaalista omistautumista asialle. Se pyyhkii kaiken muun tieltään.

Olisi kiinnostavaa tutkia näiden ihmisten astrologista karttaa. Katsoisin etenkin 5. huonetta, joka liitetään viihteeseen ja teatteriin, sitten Jupiteria, joka vastaa kaikesta överistä innostuksesta, sekä Vestaa, joka kuvaa sitä asiaa tai aihepiiriä, jolle olemme täysin omistautuneita. Ehkä myös kuunalasolmu voisi antaa vihjettä siitä, ovatko he kenties jossain aiemmassa elämässä olleet itse teatterin maailmassa töissä tai peräti näyttämöllä. Jokin koukku astrologisessa kartassa täytyy olla, joka kertoo tästä palavasta innostuksesta näyttämötaiteisiin.

Vesta – sinulle omistaudun täysin

Vestan tutkiminen kartalla onkin kiehtovaa. Siitä voi heti päätellä jotain ihmisen sisäisestä motivaatiosta, joka pitkälti ohjailee oman elämämme valintoja. Vesta näyttää edellämme lyhtyä, kuin Olympia-tulta, joka ei koskaan sammu. Me kuljemme sen valaisemaan suuntaan sisäisen kompassin ohjaamana. Jokin meissä ei halua, että Vestan tuli sammuu. Sillä jos se sammuu, jotain olennaista puuttuu.

Ei liene tule yllätyksenä, että itselläni on Vesta 7. huoneessa, pysyvien ihmissuhteiden ja kumppanuuden huoneessa. Jos jotain otan vakavasti, niin rakkaussuhteet. Niille omistaudun tunteella, Vestan sijaitessa vielä Ravussa. Rapu myös loukkaantuu herkästi – jos otat minut itsestäänselvyytenä tai ohimenevänä viihteenä, kuoreni menee kipeästi kiinni. Vesta haluaa jotain syvempää – kyse on pohjimmiltaan ideologiasta, elämän merkityksellisyydestä, sielun liekistä. Se toinen sytyttää sen palamaan.

Synastriassa, eli karttavertailussa, Vesta osoittaa millainen on kahden ihmisen sitoutumisen aste toisiinsa. Kun tutkin taannoisella karmalliset ihmissuhteet -kurssillani osallistujien yhteiskarttoja, usein kaikui kolme kovaa veetä yhdessä: Vesta, Venus ja Vertex. Ne symboloivat toisilleen omistautunutta rakkautta kohtalonakselilla. Aika kova merkki siitä, että tässä laitetaan parisuhde kaiken muun edelle – tai että ainakin tämä suhde ravistelee ihmistä kohtalon perimmäisiä juuria myöten.

Auringonpaluukartan tutkiminen

Ne, jotka ovat syntyneet talviaikaan, tulevat lähiaikoina uuden Auringonpaluuvuoden alkuun. Minulla itselläni on vielä pari kuukautta jäljellä vanhaa Auringonpaluukarttaa, jonka jälkeen otetaan uusi kartta ja uudet reitit eteen.

Tein oikein tutkimusta omista Auringonpaluukartoistani viimeiseltä viideltä vuodelta, jotta näkisin sen kehitysjatkumon, joka omassa elämässäni on ollut meneillään. Ja kyllä, sieltäpä alkoi aueta astrologisia avaimia oman elämän tapahtumien ymmärtämiseen. Koenkin vahvasti, että astrologia on jälkiviisautta. Se selittää meille asioita, kun olemme valmiita niitä ymmärtämään. Kun katsomme tulevaa, näkökykymme on rajallinen, mutta kun katsomme omaa menneisyyttämme, voimme nähdä huikeita palapelin loksahtamisia paikoilleen.

Vuosi 2023 on omalla kohdallani ollut Auringonpaluukartan mukaan tiukkaa henkistä vääntöä. Kartta on ollut vahvasti sisäänpäinkääntynyt. Vesta ykköshuoneessa on näyttänyt, että lyhty on sinussa itsessäsi: valaise omaa itseäsi ja tutki kaikki omat nurkkasi. 12. huoneen Pluto, Merkurius ja Aurinko kertovat siitä, mikä myös on ollut minulle tärkeää: menneisyys. Ei ole tulevaisuutta, jos menneisyyden sanomia ei lue ensin tarkkaan läpi. Jos jokin pieni präntti siellä jää lukematta, se voi muuttaa koko historian kulun – oman historiani. Olen siis tietyllä tavalla jumittanut itseni ja menneisyyteni rajamailla 1. ja 12. huoneessa.

Yhteen Auringonpaluuvuoteen ei kuitenkaan kannata jäädä jumiin. Sillä sieltähän on tulossa taas uusi vuosi, joka osoittaa suunnan, jonne huomio on nyt fokusoitava. Uuden Auringonpaluukartan klikkaaminen auki onkin yhtä jännittävää kuin jouluaattona lahjapakettien avaaminen. Mitä sieltä paljastuu nyt?

Millainen Auringonpaluuvuosi Sinulle on tulossa?

Aina, kun sinua kutkuttaa tietää, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan, pysähdy oman Auringonpaluukarttasi ääreen. Vaikka se aluksi vaikuttaakin mysteeriltä, niin katso karttaa ensin visuaalisesti. Missä on tungosta, missä on väljää? Mitkä huoneet painottuvat? Onko suunta sisäänpäin, eli kartan alaosaan, vai loistatko kaikkien näkyvillä kartan yläosassa? Missä on motivaatiosi ja toimintatarmosi, kuten Aurinko, Mars ja Vesta? Entä mikä osa-alue elämässäsi laajenee Jupiterin myötä? Ja missä Saturnus hidastaa etenemistäsi ja kehottaa sinua keskittymään yhteen asiaan?

Minulle vuosi 2024 saattaa olla jokseenkin tajunnanräjäyttävä. Kaikki planeetat ovat kartan yläosassa ja 7.-11. huone ovat aktivoituneita. En ehkä voikaan enää kaivella kaikessa rauhassa omaa napaani, vaan katse on nostettava ylös, muita kohti. 7. huoneen kumppanuusteema kokee jonkin sortin räjähdyksen Venuksen, Pluton ja Marsin tehdessä tiukkaa yhtymää deskendentillä. Täytyykin tästä jo alkaa pukea pommiliivejä ja suojapukua päälle, jos rakkausreviirilläni tapahtuu kohta ydinräjähdys... Mutta jospa sieltä savun keskeltä nousee kuitenkin lopulta voimaa, valoa ja selkeyttä.

Tutki mitä Auringonpaluu kartta lupaa Sinulle vuonna 2024 

Tulkinnalla täysi tyytyväisyystakuu.

Antoisaa Auringonpaluuvuotta sekä rauhallista joulun odotusta kaikille säädyille!

Terveisin

Virpi Karjalainen

Katso tallenne: 
ASTRO LIVE -  Suomi vuonna 2024

Tutkimme Suomen Auringonpaluukartan ihmeellisyyksiä ”Suomi 2024-livessä” toistaiseksi tuntemattomalla kokoonpanolla. Siinä sitten tutkaillaan vähän tarkemmin, milloin jotain tuntuvampaa olisi karttakuvioiden perusteella odotettavissa. Eletään jännittäviä aikoja.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...