Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.10.2023

Shamaanivoimien viikko

Uudenkuun supervoimat laukaisivat liikkeelle toistaiseksi suosituimman ja kahdessa päivässä eniten tykkäyksiä saaneen videon kanavamme historiassa. Uusi elämä ja uudet mahdollisuudet ovat omissa käsissämme aivan ainutlaatuisella tavalla. Saat aavistuksenomaisen käsityksen räjähdysmäisesti leviämään lähteneestä ilmiöstä katsomalla tämän ensimmäisen jakson Kotiinpaluu videosarjasta. (Videon alapuolella kuvaus tämän viikon kosmisesta turbonapista omien shamanististen voimiesi vapauttamiseksi)

Astu Aikalaiva Maan värähtelykenttään osoitteessa www.kotiinpaluuheimo.fi

Shamaanivoimien viikko 16. – 22.10.2023

Mars ja Pluto käynnistivät astrologin silmin katsottuna koko ihmiskunnan kannalta dramaattisen ja täysin ennustamattoman tapahtumaketjun 6-8.10. viikonloppuna. Jumalansormi kuviot siirsivät meidät hetkessä uuteen arvaamattomaan aikakauteen, joka dramaattisesta luonteestaan huolimatta sisältää avaimet käynnistymässä olevaan Kultaiseen aikakauteen. Levottomuudet ovat levinneet kaikkialle Eurooppaan ja ruutitynnyri saattaa räjähtää milloin tahansa. Käytä oma ruutisi viisaasti ja suuntaa se tarkasti itsellesi parhaiten resonoivaan suuntaan. Parhaat henkilökohtaiset neuvot viikkoon löytyvät Astrokalenterista.

Shamaanivoimat heräävät

Hengen ja Tiedon messuilla Helsingissä sain kunnian tehdä lyhyitä ja intensiivisiä tulkintoja yli kahdellekymmenelle heimomme jäsenelle. Jokainen näistä kohtaamisista sai minut täysin vakuuttuneeksi henkisten valmiuksien taianomaisesta heräämisestä näiden ihmisten sydämissä. Innostuksen värinä ja pysäyttämätön voima olivat paikalla käsin kosketeltavana latauksena messuosastomme ympärillä. Nyt tämän viikon kuvioita tutkiessani tiedän täydellä varmuudella, että sama henkisten voimien ja kykyjen herääminen koskettaa jokaista ikiaikaisen heimomme jäsentä. Messutapahtuma oli minulle vahvistus siitä, että olemme kaikki yhdessä valmiita vapauttamaan shamanistiset voimamme kukin oman missiomme ja valotyömme toteuttamiseen.

Olkoon Voima kanssasi

Aurinko ja Merkurius tekevät keskenään tarkkaa yhtymää neliössä Plutoon 21.10. antaen jokaiselle omalle, kiveen hakatulle päätökselle pysäyttämättömän latauksen. Nyt on oikea aika naulata kiinni Sinun pyhä päätöksesi elämäntehtäväsi haltuun ottamisesta sillä alueella tai alalla, jonka koet eniten omaksesi. Seuraa aidoimman innostuksesi johdatusta päivittäisessä elämässä ilman kalenteriin tai tuloksiin kahlehdittua suunnitelmaa. Nyt päällä oleva Mars-voima asettuu käyttöösi yhtä arvaamattomissa muodoissa kuin tuolla sotatantereilla. Päätökset on nyt tehtävä yksi kerrallaan ja juuri tämän hetken tilanteeseen sopivalla tavalla. Katse vain eteenpäin syyllistä tai syyllisiä etsimättä.

Vain Sinä voit tietää

Voit luottaa vain ja ainoastaan omaan näkemykseesi Pluto voimia haltuun ottaessasi. Oman missiosi toteuttaminen ja itsenäisten päätösten tekeminen herättää suurella varmuudella negatiivisia reaktioita niissä ystävissä ja läheisissä, jotka eivät osaa tai uskalla ottaa kiinni omista esillä olevista mahdollisuuksista. Olet heille peili heidän pysähtyneestä elämästään. Älä anna sen pysäyttää omaa etenemistäsi.

Älä unohda rakkautta

Tällä viikolla Venus tekee kolmiota Saturnukselle ja korostaa lämpimän ja rakkaudellisen otteen merkitystä kaikkien päätösten tekemisessä. Kun toimit puhtaan itsekkäästi ja määrätietoisesti omaa sydäntäsi kuunnellen, ei ole mitään tarvetta hermostua kenellekään. Tällä tavalla osoitat luottavasi kumppanisi ja läheistesi rakkauteen. Jos joku hermostuu oikein vakavasti tai alkaa käyttäytyä uhkaavasti, niin lienee parasta tarkkaan harkita, onko hän rakkautesi tai ystävyytesi arvoinen. Nyt on mahdollisuus löytää uusia ihania asioita ja ihmisiä elämääsi. Tee jotain kivaa ja nappaile pieniä nautintoja elämääsi pitkin päivää ja huomaat olevasi koko ajan pidetympi ja rakastetumpi.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

KARMA ASTROLOGIAN KURSSI

Astrologisen kartan henkisiin ja shamanistisiin kykyihin pääsee sukeltamaan osallistumalla Astrologian jatkokurssille Kuusankoskella 4.-5.11. Kurssille mahtuu max 12 osanottajaa ja tilaa on vielä neljälle nopeimmin ilmoittautuvalle. Kurssi on tarkoitettu astrologian perusteet tunteville harrastajille. Viikonloppukurssin hinta on 360€ sisältäen täydellisen noin 250 sivuisen aspektien tulkintamateriaalin, ruokailut ja kahvi/tee tarjoilun. Ilmoittautuminen puh. 050-5790596 – Mintunmindia.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...