Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

23.6.2023

vieraskirjoitus:

Valovoimaista juhannuksen aikaa 

Takana on keskiviikkona ollut kesäpäivänseisaus, jonka jälkitunnelmia voimme nautiskella koko juhannuksen ajan. Seisaus- ja tasauspäivät määrittelevät aina päivästä alkavan kolmen kuukauden jakson, joten ne avaavat portit pidemmälle ajanjaksolle. 

Auringon ja Junon konjunktio korostaa ajallisesti ihmissuhteita, neuvotteluja sekä kommunikointia. Auringon ja Junon kolmio perääntyvälle Saturnukselle sekä Kuunlaskusolmulle muodostaa kultaisen kolmion. Kun mukaan otetaan härän merkissä oleva Kuunnoususolmun ja Jupiterin konjunktio, tästä muodostuu leija suurkuvio. 

Neptunuksen neliö Auringolle ja Junolle toimii kuin matalapaine tai puudutuspiikki. Vaikka aika on monin tavoin hedelmällinen ja runsas, välillä voi olla vaikea päästä siihen kiinni. Painetta lisää myös perääntyvän Pluton kvinkunssi Auringolle sekä Junolle. Auringon symboliikkaan liittyy elämänvoima, luovuus, itseilmaisu ja itsensä toteuttaminen sekä sisäisen lapsen puhtaasti loistava sydän. Jos nämä energiat ovat tukkiutuneet, olo voi olla kuin villieläimellä häkissä. Siinä missä Aurinko on kesäpäivänseisauksen aikaan korkeimmillaan, se valaisee maailmanpuun ja näyttää meille korkeimmat mahdollisuudet sekä kasvusuunnat. Emme voi seurata kenenkään muun unelmia ja kokea täyttymystä, vaan tällöin olemme oman elämän sivuraiteilla. Se on meille kaikille tuttua, koska se on osa kehitystä. Siihen tilaan ei silti kuulu tottua, eikä sitä tule pitää liian normaalina. Elämänvoima on lahja, joka on annettu joka ikiselle.  Se on kartta, joka löytyy meistä itsestämme ja jota seuraamalla pääsemme omaan voimaamme. 

”Jokaisen elämä on taivalta itsensä luo.” -Hermann Hesse

Cereksen, Pluton ja Vestan välisistä kolmioista muodostuu kultainen kolmio suurkuvio, jonka Neptunus täydentää leijaksi. 

Pluton neliöt Kuunsolmuille voi tuntua vaativalta. Saatamme miettiä liian intensiivisesti elämän suurimpia mysteereitä sekä merkityksellisyyttä. Ei Roomaakaan rakennettu päivässä, joten jos emme anna alitajunnalle tilaa kypsyttää asioita rauhassa, meillä ei ole tilaa rakentaa kestäviä rakenteita. Välillä tarvitsemme aikaa ja tilaa vain olla, jotta voimme ladata akkumme. 

" Kaikessa kaaoksessa on kosmos, kaikissa epäjärjestyksissä salainen järjestys. " –Carl G. Jung 

Pallas Athene, Lilith, Mars ja Venus ovat konjunktiossa leijonan merkissä. En lisännyt karttaan tällä kertaa Lilithiä, koska se ei mahtunut symbolina mukaan. Lilith on Kesäpäivänseisauksen aikaan samassa asteessa Marsin kanssa. 

Uranuksen neliöt Pallakselle, Lilithille, Marsille sekä Venukselle tuo aikaan vauhdikkaan lisän. Voi olla vaikea rauhoittua ja ylivirittyneisyys saattaa paikoin jopa karata käsistä. Khironin kolmioiden myötä voimme löytää oikeanlaista voimaa ja parantavaa energiaa. Jos rauhoittuminen tuntuu vaikealta, energiaa voi purkaa johonkin tekemiseen, josta nauttii ja joka ei hajota tai sekoita voimavaroja. 

”Muinaiset egyptiläiset uskoivat, että kissat säilöivät itseensä auringonvaloa silmiensä kautta. Öisin auringonvalo heijastui niiden silmistä ja niin kauan kuin kissan silmät hehkuisivat öisin, oli toivoa, että aurinko nousisi myös seuraavana päivänä.” 

Venus on varjoalueella ennen 23.7. alkavaa perääntyvää vaihettaan. Siinä missä ravun merkki vahvistaa sisäistä turvaa ja kotia, leijona opettaa näkemään, niin toisissamme kuin myös itsessämme olevaa valoa ja toimimaan siitä valosta käsin. Jokainen ihminen on uniikki ja täysin korvaamaton. Tässä maailmassa ei ole koskaan liikaa sydämen voimaa. Sitä vahvistamalla voimme laittaa hyvän kiertämään. Voi olla, että sitä kautta näemme kaiken tarvittavan. 

”Elämässä ei ole kyse itsensä löytämisestä, vaan itsensä luomisesta. ” - George Bernard Shaw

Lempeää juhannuksen aikaa! 

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Astrossa alkoi kesäale!

Tarjoukset voimassa 30.7.2023 saakka. 

Yhä useammat ihmiset seuraavat astrologisia kuvioitaan ja pystyvät ennakoimaan elämäntilanteita ja avautuvia mahdollisuuksia aiempaa paremmin. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus ovat tämän kesän hittejä. Älä epäröi ottaa myös kosmoksen viisaita rytmejä tueksesi.

Käy katsomassa tarjoukset! Osassa tarjouksista mukana huima kesäbonus Tarot tulkintojen kera.

Siirry tutkimaan Astrokaupan tarjouksia tästä 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...