Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

23.5.2023

vieraskirjoitus:

Palvelukseen tarvitaan: henkisesti heränneitä miehiä

Koin kerran näyn, jossa olin huoneessa täynnä henkisiä miehiä. Nämä uuden ajan miehet olivat tupsahtaneet eteeni kuin jostain avaruuden eri kierteeltä. Heillä oli kirkkaat silmät, puhdas, avara mieli ja sydän täynnä rakkautta luomakunnan jokaista pienintäkin osasta kohtaan. He halasivat lämmöllä toisiaan ja liikuttuivat veljeydestä kyyneliin asti. Nämä miehet osasivat puhua toisilleen kauniisti ja kehuivat muita ihmisiä vilpittömästi. He olivat myös täysin läsnä. Mikään osa heistä ei ollut samaan aikaan jossain muualla. Naisen edessä he olivat yhtä aikaa sekä haavoittuvia että ehjiä. He eivät vetäytyneet puhumattomuuden kuoreen, vaan kohtasivat naisen silmästä silmään, sanasta sanaan.

Olin mykistynyt. Leukani lähestulkoon loksahti auki ja silmäni pompahtivat matolle kuin fortuna-pelin kuulat. En ollut tottunut sellaiseen maskuliinienergiaan, jossa oli mukana niin paljon empatiaa, herkkyyttä ja avoimuutta. En ollut koskaan nähnyt miestä, joka uskaltaa olla niin sinut oman feminiinivoimansa kanssa, ilmentää molempia olemuspuoliaan – yiniä ja yangia, Kuuta ja Aurinkoa – ja siten olla kokonainen, voimakas, täydellinen.

Nyt seuraa tarinan käänne. Se ei nimittäin ollut kuvitelmaa, hallusinaatiota eikä märkää päiväunta. Minä todistin erään sieluryhmän kokoontumista ystäväni syntymäpäivillä. Nuo henkiset ja herkät miehet eivät olleet fantasiaa, vaan täyttä totta. Ja kyllä, he olivat silti täysiä heteromiehiä. He olivat henkisesti heränneitä maskuliineja. Se avasi silmäni. Tällaista on siis todella olemassa. Ja tätä tarvitaan nyt kipeästi lisää.

Uuden ajan mies

Olen jo pitkään miettinyt, että tästä energiasta maskuliinin ja feminiinin välillä pitää kirjoittaa. Minulla ei ole kuitenkaan ollut siihen sanoja, sillä olen tuntenut itseni jotenkin voimattomaksi tämän aiheen suuruuden edessä. Olen myös pelännyt miesten reaktioita, jos heille alkaa päin pläsiä sanomaan, että Herää jo, pahvi! En ole myöskään halunnut millään lailla ruokkia miesten ja naisten välistä valtataistelua, joka jo ennestään muistuttaa asemasotaa. Te miehet! Ei, vaan te naiset!

Mutta muutoksen voi tehdä vain avaamalla suunsa ja puhumalla omaa totuuttaan. Se nimittäin saattaa olla samalla isomman joukon, kokonaisen kollektiivin, totuus. Aivan kuten Maagikko eli henkisesti hereillä oleva vahva ja herkkä maskuliini Juhani Pelkonen asian ilmaisi: ”Sanoin suoraan. Se kannatti.” Riemuitsin tuosta tokaisusta ja otinkin sen välittömästi omaksi motokseni.

Joten nyt sen sanon, ihan suoraan: Miehet, teidän on aika herätä tähän uuteen uljaaseen maskuliinisuuteen. Me naiset tarvitsemme teitä. On aika riisua toksisen maskuliinisuuden kahleet ja vapautua siitä todistelun taakasta, että on muut päihittävä alfauros. Pelkän suorittamisen, materiaalisuuden ja alistavien valta-asetelmien on aika väistyä. Sen sijaan on aika herkistyä, on aika herätä rakkauteen, lempeyteen, feminiinienergiaan, joka sallii, synnyttää, hoivaa ja luo uutta. On ennen kaikkea aika ymmärtää, että me naiset ja miehet olemme saman kolikon eri puolia, että me olemme yhdessä pelkkää rakkautta ja hyvinvointia. Me olemme yhtä, kun yhdistymme – niin hengessä kuin kehossa.

Aikuinen nainen – ja aikuinen mies

Henkinen maskuliinisuus onkin kuumin tuleva trendi, jonka tiedän. Se nimittäin saa henkiset naiset aivan kuumiksi! ”Haluan aikuisen miehen!” huusi eräskin tuntemani nainen omalla kotipihallaan niin lujaa kuin ääntä vain lähti. Hän oli lopen uupunut keskenkasvuisiin miehiin, joissa ei ollut riittävästi munaa aitoon rakkaussuhteeseen. Aikuinen ja kypsä mies seisoo sanojensa ja tekojensa takana omassa voimassaan ja luo naiselle siten turvaa. Miehet, jotka syövät sanojaan ja huseeraavat selän takana miten sattuu, luovat naiselle syvää turvattomuutta. Mikään pysyvä, aito suhde miehen ja naisen välillä ei voi perustua sellaisen turvattomuuden tunteen päälle. Minä itse kutsun sitä antautumiseksi: kun nainen antautuu miehelle, hän odottaa, että mies ottaa hänet vastaan, kuuntelee, kannattelee, tulee puoliväliin vastaan. Että myös mies avautuu ja antautuu naiselle. 

Tästä on suorastaan huutava pula nykymaailmassa. Henkisten naisten keskuudessa elää tuo syvä puute, sammumaton henkinen jano ja valtava seksuaalinen nälkä uuden miehisyyden perään. Henkisesti herännyt nainen janoaa kaltaistaan henkistä miestä eikä voi enää löytää yhteyttä tavismiehen kanssa. Olen pahoillani, te ”vanhan ajan miehet”, mutta pelin henki alkaa nyt muuttua. Pelisäännöt menevät uusiksi. Maailmassa on jo niin paljon henkisesti heränneitä naisia, että vastinkappaleista on pulaa. Kun on itse korkealla, kirkkaudessa, niin miksi valitsisi jotain, joka on matalammalla ja sameampaa? Jos me naiset elämme vahvassa johdatuksessa, miksi uskoisimme mieheen, joka elää randomisti vain sattumasta (ja naisesta) toiseen? Moni henkistä polkua kulkeva nainen onkin mieluummin yksin kuin tyytyy itseään vähempään. 

Mies on hämillään energeettisestä muutoksesta naisissa

Tavallinen perusjamppa saattaa tässä tilanteessa jo vähän havahtua ja alkaa ihmetellä sitä, että naiset ovat nykyään niin henkisiä. Eräs tällainen ”henkisesti heräämätön tavismies” totesi, että yllättävän moni nainen on nykyään kiinnostunut taroteista, astrologiasta ja henkisyydestä. Miehelle tuleekin painetta osata keskustella naista kiinnostavista aiheista, jotka voivat olla täysin miehen kokemuspiirin ulkopuolelta. Nainen ei nimittäin sytykään enää samalla tavalla kuin ennen, vaikkapa siitä kuinka menestynyt, itsevarma ja varakas mies on. Naisen liekki syttyy vasta, kun mies on itseään kehittänyt ja demoninsa selättänyt, kun miehelläkin on edes jokin kanava auki ylöspäin.

Tällä hetkellä harva saa sitä, mitä haluaa. Perinteinen ”heräämätön” mies ei enää saa naiselta vastakaikua entisin keinoin, ja henkisesti avoinna oleva nainen taas tuskastuu, kun mies ”ei tajua”. Elämme juuri nyt tätä murrosvaihetta, kun miesten ja naisten välillä on iso henkisen kehityksen ja ymmärryksen railo. Miehet ovat kollektiivisesti sielun pimeässä yössä, tai ovat vasta tipahtamassa siihen kuiluun. Kestää vuosia käydä se läpi ja nousta sieltä pintaan vetämään happea. Samaan aikaan niin moni nainen on jo käynyt tuon henkisen prässin läpi ja on itse kirkkaana valopallona valmis johonkin uuteen. Mutta mihin? Nainen saattaa oman pimeytensä kohdattuaan pettyä, että missä minun vastinkappaleeni on, missä se kaltaiseni valaistunut mies minua oikein odottaa? Missä on palkintoni kaikesta tästä henkisestä myllerryksestä? Enkö voikaan jakaa tätä uutta säkenöivää ja ihanaa minua uuden kumppanin kanssa? Enkö voikaan puhua ja jakaa sitä kamalaa veret seisauttavaa kokemusta, joka meidät molemmat kirkasti ja puhdisti, pohjamutia myöten?

Kun olet elänyt tietynlaisen henkisen helvetin läpi, et enää yhtään jaksa pintapuolista lässyttelyä tai puolivillaisia iskulauseita, joilla halutaan vain hetkeksi helmoihisi käymään. Henkinen nainen odottaa mieheltä täyttä panostusta – hänellä ei ole enää mielenkiintoa leikitellä kissaa ja hiirtä. Tässä piirileikissä aikani pyörineenä tajuan, ettei perinteinen, omaa tunnesyvyyttään pakoileva ja naisen ikiaikaista voimaa pelkäävä mies voi minua tyydyttää. Sillä kun naisella on suuri henkinen jano, niin vain kehittynyt, itsensä kanssa sinut oleva mies voi siihen juomaa tarjota. Voin kertoa, että yksi tippa ei todellakaan riitä. Sillä oman pimeytensä läpi kulkenut nainen on myös täysin auki seksuaalisesti. Hänen kauttaan kulkevat koko universumin maagiset luomisvoimat.

Mutta ei ole yiniä ilman yangia. Me miehet ja naiset tarvitsemme toisiamme, me kaipaamme toistemme syliin, henkiseen ja fyysiseen täyttymykseen. Siksi on miehen itsensä etu herätä, katsoa itseään varjoihin ja peiliin, ja kirkastaa se peilikuva niin, että sieltä näkyvät naisen jumalaiset kasvot.

Luonto ymmärtää kuningatarvoiman

Mitä sitten on se toksinen maskuliinisuus, joka saisi jo pestä kasvonsa ja vaihtaa väriä? Se on rehentelyä toisten kustannuksella, se on toisten alistamista ja väheksymistä, se on miesten välisen ystävyyden leimaamista homoiluksi, ja naisten voiman ja viisauden aliarvioimista. Emme tarvitse sitä enää. Nyt tarvitsemme tervettä maskuliinisuutta, joka täydessä voimassaan arvostaa naista ja naisellisuutta – myös itsessään. Me tarvitsemme suvaitsevaista miestä, jonka avarassa mielen maisemassa asioita ei koskaan ratkaista väkivalloin tai taistelemalla (Mars, Oinaan sotaisa energia), vaan aina rakkauden ja oikeudenmukaisuuden kautta (Venus, Vaa'an sovitteleva energia). Me tarvitsemme miestä, joka palvelee feminiinivoimaa ja laittaa sen kaikessa jopa itsensä edelle.

Tajusin nimittäin eilen metsälenkillä, että niinhän luontokin tekee, ja luonto, jos mikä, on viisas. Mehiläispesässä kuningatar on se, jota kaikki palvelevat ja joka pitää pesän energian käynnissä, tasapainossa. Jos kuningatar kuolee, koko mehiläispesä kuolee. Feminiinivoima ylläpitää sen elämää ja kiertokulkua. Kaikki muu on alisteista sille. Muurahaisten maailmassa on samoin: sielläkin on kuningatar, ei kunkku, joka pitää kaiken kasassa. Kaikki voima on tuossa feminiinisessä energiakeskittymässä, jonka eteen muut tekevät automaattisesti ja kyseenalaistamatta töitä, koska se edustaa luonnon lakia, tasapainoa ja harmoniaa. Naisenergia johtaa.

Jos luonto toimii näin, miksi me ihmiset emme toimi samoilla luonnonmukaisilla säännöillä? Miksi emme jo tunnusta sitä tosiasiaa, että vain feminiinisen voiman kautta, sitä hyödyntämällä ja sitä itsessämme kohottamalla, me kaikki voitamme.

Henkisen miehen malli

Kun pohdin tätä henkisen miehen mallia ja mitä kaikkea miesten kollektiiviseen heräämiseen tarvitaan, tajusin, että mies voi olla henkisesti auki monella tapaa, myös ihan omalla vaatimattomalla ja itselleen rehellisellä tavalla. Ei tarvitse pukea laamapaitaa päälle, joogata, siteerata mantroja, istua buddhana luostarissa, polttaa suitsukkeita ja hokea OM. Ei tarvitse puhua tunteistaan tuntikausia, ei tarvitse osata koraania ulkoa ja raamattua väärinpäin. Ei tarvitse nöyristellä naisen edessä ja sanoa, että Kyllä rakas, ihan miten sinä vaan tahdot. Ei ole tarkoitus tehdä itsestään jotain muuta kuin on. On tarkoitus tehdä itsestään vain avoimempi. Sama mies, mutta aidompi, kohtaavampi, herkempi.

Ja siinä kohti aloinkin miettiä nykyhetken kuuminta miestä, eli Käärijää. Aloin ihailla sitä, millä tavalla hän on omassa voimassaan. Hän on yhtä aikaa todella maskuliini ja ”päällikkö”, mutta samalla myös auki kuin feminiini. Hänen mieheytensä kestää kynsilakat ja meikit, hän voi nauraa itselleen, hän voi leikkiä ”bromancea”, eli miesten välistä romanssia ilman nolostelua tai homoksi leimaamista, ja hän voi sanoa suorassa tv-lähetyksessä äidilleen ja koko Suomen kansalle, että rakastan sinua ja rakastan teitä kaikkia. R-sana ei ole pannassa hänen suussaan.

Siinä kohti minusta alkoi tuntua, että tässä on henkisesti herännyt mies, että tässä aletaan olla asian ytimessä. Voi olla, että Käärijä Jere Pöyhönen ei ole erityisen uskonnollinen tai henkisyyteen suuntautunut, ei välttämättä tiedä taroteista tai omasta astrologisesta kartastaan yhtään mitään, mutta kyllä hän silti voi olla henkinen, omassa voimassaan oleva maskuliini, esikuva muille miehille, jotka etsivät uutta tapaa tulla aidommin ja näkyvämmin omaksi itsekseen. Me tarvitsemme lisää tällaisia miehiä, jotka uskaltavat heittäytyä, uskaltavat olla aitoja, joille on luonnollista ilmaista omaa feminiinistä puoltaan ja elää tunteella. Käärijä on mielestäni ehdottomasti uuden ajan mies, joka on kääntänyt aiemmat vastoinkäymisensä nykypäivän voitoksi.

Kun mies lopulta avaa oman feminiinisen puolensa käyttöön, voimavaraksi, hänestä tulee tosimies, täyttä maskuliinista energiaa, joka pystyy mihin vain – vaikka (lähes) voittamaan Euroviisut. Sellaisessa mieheydessä ei ole mitään hävettävää. Se on sitä uutta maskuliinisuutta, jolla maailma rakennetaan uusiksi – täysin yhteistyössä naisten kanssa.

Maailma tarvitsee maskuliinin ja feminiinin yhteispeliä

”Mikäs tässä ollessa, valmiissa maailmassa” kuuluu hassu sananlasku, jolla me suomalaiset joskus toisiamme tervehdimme. Maailma ei kuitenkaan ole vielä läheskään valmis. Meillä on suuria haasteita edessämme, suorastaan vuoren korkuisia. Minä tiedän, että ne kaikki haasteet voidaan kuitenkin pienin askelin voittaa, jos me otamme sekä terveen maskuliini- että terveen feminiinivoiman itsessämme käyttöön.

Jostain kumman syystä juuri naisten on herättävä ensin ja oltava edelläkävijöitä, mutta henkisiä, uuteen maailmanjärjestykseen havahtuneita miehiä näkyy jo kaikissa ikäryhmissä. Muutos on tulossa myös mieskollektiiviin. Meillä on yhdessä mahdollisuus nostaa tämä paatti suosta ja kohottaa värähtelyämme niin paljon, että koko Tellus tärähtää ja ylösnousee ”niinku cha cha cha”. Siihen tarvitaan henkisiä miehiä ja naisia yhdessä. Täällä Astron sivuilla heitä juuri onkin, molempia.

Meillä onkin vain opittavaa toisiltamme, kunhan olemme siihen täysin avoimia emmekä tuomitse mitään tai ketään. Sillä lopulta on olemassa vain yksi tie, jota kannattaa kulkea. Se tie kulkee pyhän feminiinin ja pyhän maskuliinin sydänten ja kehojen välillä. Ja se yhteys sykkii puhdasta iloa ja elämää.

Astrokalenteria apuna käyttäen voit napata kiinni jokapäiväiseen henkiseen kehitykseesi. Kun seuraat Astrokalenteria, näet missä maailma menee ja missä itse menet. Molemmat kehittyvät koko ajan eteenpäin – olemmehan samaa energiaa, samaa ainetta, samaa salaperäistä kosmosta. Yhdessä.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Astrologi Seppo Tanhua:

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Tutustu lisää ja tilaa Astrokalenteri täältä

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...