Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.5.2023

Halolla Päähän / Tyhjyyden kautta Valoon

Toukokuu alkaa huipentumaan Jupiterin Marsin ja Pluton väliseen T-risti kuvioon tulevana lauantaina Marsin siirtyessä silloin Leijonaan tarkassa oppositiossa Plutolle Vesimiehessä. Jollain aivan mystisellä synkronisaatiolla juuri tuohon päivään ajoittuu Halolla Päähän tapahtuma Sykäräisten Hirvikoskella Pohjanmaalla. Ei varmaan kertaakaan aikaisemmin ole ajan laatu vastannut tapahtuman nimeä yhtä hyvin kuin tänä vuonna. Tuo Marsin oppositio Plutolle kajahtaa tosiaan kuin halko päähän ja omasta tahdosta riippuen positiivisella tavalla.

Negatiiviset ja vähättelevät uskomukset omasta itsestä istuvat meissä niin syvällä, ettei ymmärrys suuresta viisaudesta ja ainutlaatuisista lahjakkuuksista pääse murtautumaan tajuntaan ilman kunnon herätystä. Sellaista tarjoilee lauantaina 20.5. jo perinteiseksi muuttunut Valokansaa koolle kutsuva tapahtuma myös tänä vuonna. Tapahtuman luennot ja aivan uskomaton parantajien ja terapeuttien valiojoukko on osanottajien käytettävissä aamusta iltaan. Tiedossa on henkisiä ja fyysisiä ihmeparantumisia ja heräämisiä uuteen, valoisampaan ja rohkeampaan elämään. Tapahtuman pääsymaksu on vain 20€ ja upean päivän kokonaisuus selviää alla olevasta linkistä.

Halolla Päähän kotisivu

Viikonlopun lataus on todella päätä huimaava ja se sisältää huikean mahdollisuuden kääntää oma elämä ratkaisevalla tavalla uusille raiteille. Raiteiden vaihtoa ovat ohjaamassa Suomen parhaat ja valoisimmat henkisen tien opastajat Samuli Perälä, Antti Launonen ja Susanna Miettinen. Olemme kaikki auttaneet toisiamme joskus kovinkin kinkkisissä tilanteissa ja tiedämme, kuinka tärkeää ystävän tuki voi olla siinä tiukassa tilanteessa, josta ei löydäkään mitään kiinnekohtaa omalle elämälle. Matkalla Valoon ja tietoisuuteen kuljetaan monella eri tavalla tyhjyyden läpi - tyhjyyden, joka voi yllättää aamulla, päivällä tai illalla. Tyhjyyden tilassa kaikki tuntuu täysin merkityksettömältä ja ainakin minusta ahdistavalta.

Tilanne on aivan toinen, jos tyhjyyden tilaan hakeutuu jonkun meditaation tai harjoituksen kautta. Slloin tyhjyys tuntuukin useimmiten taivaallisen ihanalta olotilalta. Tyhjyyden tilassa olet lähinnä aidointa itseäsi ja siksi voi ihan aiheesta ihmetellä, mikä siinä on niin ahdistavaa tai pelottavaa silloin, kun se yllättää ilman omaa tietoista pyrkimystä. Tietynlaisia vastauksia löytyy omalta astrologiselta kartalta, mutta elämää rajaavista tottumuksista ja käyttäytymismalleista irrottautuminen vaatii aina rohkeutta tunnistaa ja kunnioittaa muutosta ja henkistä kehitystä palvelevaa ahdistuksen tunnetta, jolle ei välttämättä löydy minkäänlaista selitystä millään menetelmällä.

Itse koen, että tällaiset kokemukset kertovat aavistuksenomaisesta siirtymisestä seuraavaan ulottuvuuteen, jota emme pysty arkijärjellä ymmärtämään tai edes havaitsemaan muuna kuin ahdistavana tyhjyytenä. Olemme yllättävän lujasti kiinni elämän suorittamisessa ja sitten ihan pihalla, kun ei enää ole mitään suorittamista. Tekemistä olisi vaikka kuinka paljon, mutta ei saakaan tehtyä yhtään mitään. Näin käy tilanteessa, jossa olemme jääneet junnaamaan paikoillemme. Emme ole uskaltaneet ottaa vastaan uusia mahdollisuuksia tai emme vain ole antaneet itsellemme aikaa muuhun kuin päivittäisistä rutiineista huolehtimiseen. Tähän näkökulmaan syvennymme luennolla "Tyhjyyden kautta Valoon". Hermeettinen symboliikka paljastaa jotain siitä aidoimmasta ja puhtaimmasta elämäntehtävästä, jota olemme tähän materiaaliseen maailmaan tulleet toteuttamaan.

Halolla Päähän kotisivulta ovat katsottavissa viime vuoden luennot veloituksetta.
Tässä vain näyttökuvana.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 Astrokalenteri 12 kk

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla

Astrologi Seppo Tanhua: Viikko 20 on painetta täynnä

Marsin oppositio Plutolle lisää jännitteitä maailmalla ja samalla yksityisen ihmisen elämässä. Jos tunnepuolella on joku asia kehnolla mallilla, niin nyt se menee helposti överiksi. Tällaisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria. Astrokalenteri antaa tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikoijen keskellä.
Tutustu Astrokalenteriin lisää täällä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...