Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

5.5.2023

vieraskirjoitus:

Täysikuu ja kuunpimennys skorpionin merkissä 

Perjantaina 5.5. kello 20:34 on Täysikuu Auringon ollessa härän ja Kuun skorpionin merkissä. 10 asteen etäisyydellä on Uranuksen, Auringon, Vestan, perääntyvän Merkuriuksen sekä Kuunnoususolmun konjunktio. Kuu on Kuunlaskusolmulla. Kyseessä on Kuunpimennys. Pimennyksen painetta lisää Khironin ja Kuun välinen kvinkunssi sekä Lilithin neliöt Kuulle, Auringolle, Vestalle ja Merkuriukselle.

Uranuksen arvaamattomuus voi tuoda mukanaan arvaamattomuutta ja levottomuutta. Vestan omistautunut liekki sitä vastoin tukee niiden asioiden vahvistumista, jotka koemme sydämessämme tärkeiksi ja joilla on meille suuri merkitys. Vaikka Merkuriuksen meno vaatii kärsivällisyyttä, sen tukemana voimme viedä päätökseen keskeneräisiä asioita ja vakauttaa sekä rauhoittaa apinamieltämme. Kuunnoususolmun voi ajatella olevan majakka, jota kohden voimme askel kerrallaan mennä.

Khironin viisaus on saavutettu kovalla työllä, joten on tärkeä nähdä asiat, joissa olemme menneet eteenpäin. Jokainen askel oikeaa suunta kohden on tärkeä ja parhaimmillaan se muuttaa elämänrakenteita pysyvästi. Lilith voi nostaa taistelutahdon huippulukemiin, joten on hyvä käyttää sen voima rakentaviin asioihin, kuten esimerkiksi varjotyöskentelyyn.

"Sankarin tärkein saavutus on voittaa pimeyden hirviö: se on kauan toivottu ja odotettu tietoisuuden voitto tiedostamattomuudesta."- C.G.Jung

Jung kehitti varjotyöskentely menetelmän. Varjo on ovi tiedostamattomaan. Varjoilla on taipumus piiloutua tiedostamattoman mielen sopukoihin. Ne pitävät sisällään selviytymisvaistot, joiden tarkoitus on suojella meitä. Kun olemme kohdanneet varjoja, voimme käyttää elämänvoimaa kaikenlaisen luovuuden lähteenä. Jos taas emme ole kohdanneet varjoja, erilaiset vietit ja tunteet voivat hallita meitä. Erilaisten vaiheiden kautta kohtaamme oman tiedostamattoman puolemme. Tällöin varjoissa piilevät viisauden siemenet vapautuvat käyttöömme.

"Masennus on kuin mustiin pukeutunut nainen. Jos se ilmestyy, älä aja sitä tiehensä. Kutsu se sisään, tarjoa sille tuoli, kohtele sitä vieraanvaraisesti ja kuuntele, mitä sillä on sanottavanaan. "-C.G.Jung

Pallas Athenen ja perääntyvän Pluton oppositio pistää kaksi vahvaa energiaa vastakkain. Kun ne vielä ovat neliössä Kuunsolmuihin, voimme miettiä elämänsuuntaviivoja hieman tarkemmin. Siinä missä Plutoon liitetään syväsukellus ja transformaatio, Pallas symboloi viisautta ja strategista ajattelua. Sitä vastoin Saturnuksen kolmio Kuunlaskusolmulle ja sekstiili Kuunnoususolmulle, Merkuriukselle ja Vestalle tukee periksiantamattomuutta.

Skorpionin merkki on intensiivinen, vaistonvarainen ja kiihkeä. Jos ääritilanteista tai selviytymisestä on tullut liian normaalia, tarvitaan aikaa asettua uudenlaiseen vaiheeseen. Härän merkki vakauttaa ja juurruttaa skorpionin muodonmuutosta, jotta sopiva tasapaino säilyisi. Tämän kertainen Täysikuu ja pimennys on kuin sielun pimeä yö, jossa kohtaamme varjomme ja löydämme syvimmän alkukantaisen voimamme. 

Siinä missä skorpioni porautuu maan syvyyksiin, se voi nousta sieltä takaisin maanpinnalle ja kotkan tai haukan tavoin korkeimpiin korkeuksiin. Tämän jälkeen on mahdollista ymmärtää erilaiset elämän kerrokset ja sävyt uudella tavalla. Tämä vaatii omien varjojen kohtaamista sekä kykyä nähdä kaikkien värien kirjo, josta löytyy oma henkilökohtainen väripaletti.

Venus on kaksosten merkissä ennen kuin siirtyy sunnuntaina 7.5. ravun merkkiin. Perääntyvän Cereksen ja Neptunuksen neliöt Venukselle saattavat hajottaa sen voimaa entisestään. Pluton ja Venuksen välinen kvinkunssi lisää painetta. Onneksi Jupiterin ja Venuksen välinen sekstiili tuo mukanaan helpotusta.

Joskus elämänlanka tuntuu olevan kaiken kestävää siimaa,
Mutt' se on vain ohutta hopealankaa, hienonhienoa hopealankaa.
Se törmää teräviin kiviin, kosken kuohujen raivotessa.
Keula tuntuu kestävän, kaiken kestävän.
Vene on pieni ja vaatimaton, vaikka varustamo on vauras.

Elämä on hauras.

-Ismo alanko, Elämä on hauras

Mars on ravun herkässä ja aistivassa merkissä. Marsin ja Khironin neliön jälkituntumat saattavat uuvuttaa, mutta Marsin ja Jupiterin neliö sitä vastoin herättää. Marsin sekstiilit Cerekselle ja Uranukselle auttavat vapautumaan. Marsin ja Neptunuksen välinen kolmio on jo aistittavissa vaikkakin se vahvistuu ensi viikon myötä. Sen avulla pääsemme soljuvampaan flow tilaan. Sitä ennen on hyvä tyhjentää painolasteja, jotta voimme antautua levollisemmin aallon armoille. 

Häntäänsä syövä Uroboros käärme symboloi elämän syklisyyttä, jatkuvuutta, uusiutumista sekä muodonmuutosta. Muodonmuutoksen ei tarvitse aina olla liian intensiivistä, vaan se voi myös olla pienieleistä. Joskus pienet asiat voivat vaikuttaa elämän laatuun enemmän kuin uskommekaan. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään asioita, jotka ovat elämän suurimpia rikkauksia ja joita meillä jo on.

En kai tiedä, mitä tahdon elämältä
Vaan se tuskin löytyy tämän kauempaa
Pikku hetken kaikki tuntuu ikävältä

Mutta huomista on lupa odottaa

-Juice Leskinen, Vaiti, aivan hiljaa

Lempeää Täydenkuun aikaa!

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Astrologi Seppo Tanhua:

Astrokalenteri - Elämä on maistuvaa aina silloin kun oma voima vahvistuu vastavoimasta huolimatta

Vuosi 2023 tulee olemaan täynnä haasteellista energiaa mitä pitemmälle vuosi tästä vaan etenee. Paine kosmoksessa ja sen energian voima kasvaa kasvamistaan. Välillä ajankuvat voivat tuntua aikamoisen raskailta kuten esim kohdallani juuri nyt. Sinulla kuten minullakin on kuitenkin luonnollisesti mahdollisuus joko parantaa omaa mukautumiskykyä tässä energia virtauksessa tai haaskata energia turhaan vastarintaan. Meillä on siis jännitteellisissä tilanteissa aina kaksi vaihtoehtoa: on todella helppoa mennä mukaan kaikkiin tunnemyrskyihin, pelkotiloihin ja synnyttää itselleen ja ympärilleen sosiaalisia tulehdustiloja tai voit sen sijaan hakeutua oman voimasi pariin eli etsiä omaa tietäsi sisäiseen rohkeuteen ja rakkauteen eli sydämesi voimaan. Tähän uuteen muutokseen johtavalle matkalle on hyvä ottaa opas joka antaa suuntaviivoja tulevasta. Tällaisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen sinulle sisältämiä tulkintoja syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Astrokalenteri antaa tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikoijen keskellä. 

Tutustu Astrokalenteriin täällä

Muista äitiä 14.5 tai vaikkapa itseäsi!

Astrologi Sepppo Tanhua:
Äidille avuksi ja rohkaisuksi oman polun kulkemiseen ja mielenrauhan vahvistumiseksi suosittelen tänä äitienpäivänä astrologista tulkintaa.

Anna lahjan saajalle mahdollisuus tutustua astrologian jännittävään ja mielenkiintoiseen maailmaan, hienolla ja helpolla tavalla - Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän aloittaa oman astrologisen tutkimusmatkansa.

Lahjan saaja voi lunastaa lahjansa myös kotiin toimitettuna ( kirjallisena versiona ), mutta silloin hän maksaa itse postituskulut 6 €.

HUOMIO!
Lahjakortilla on nyt mahdollisuus ostaa esim Astrokalenteri 12 kk edullisesti äidille tai vaikkapa itsellesi!

Lahjakortilla Astrokalenteri 12kk nyt siis hetken saatavana 23,90€.

Tarjouksen ulkopuolella hinnoittelu vip 26,90€ / norm. 34,90€.

Tarjous päättyy 14.5.2023.

Lue lisää lahjakortista täällä

Äitienpäivä on pian taas täällä!

Oletko miettinyt miten muistat äitiäsi tänä vuonna tai vaikkapa itseäsi?

Minulla on Sinulle loistava lahjaehdotus tiedossa!

Monet kohtaamistani äideistä ovat olleet hyvin innoissaan astrologian avaamista mahdollisuuksista oman elämänsä uudistamiseen tavalla tai toisella.

Anna äidille tai itsellesi lahjaksi Suuri astrologia kirja!

Suuri astrologiakirja on loistava hakuteos astrologiaa opiskelevalle uudelle harrastajalle, joka haluaa selvittää kartan eri tekijöitä mahdollisimman vaivattomasti.

Hyödynnä erikoistarjous! 29,90€ / norm 44€!

Voit lahjoittaa kirjan omalle tai jollekulle toiselle tuntemallesi äidille - tai mikset vaikka itsellesikin.
Upea äitienpäivä tarjous voimassa vain 14.5.2023 asti.

Siirry tutkimaan kirjaa lisää ja tilaa se täältä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...