Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.5.2023

Pluton ydinlataus toukokuussa

Tehdessämme Planeettauutisia Vappupäivänä päätimme ne yhteiseen meditaatioon, jonka sisältämä voima oli suorastaan jäätävää ainakin minun kämmenissäni. Ellet ollut kuulolla Vappupäivänä, niin suosittelen jykevän toukokuun uutispaketin lisäksi osallistumaan viimeisten viiden minuutin aikana tehtävään yhteismeditaatioon vaikka vain kokeeksi. Uutispläjäyksen pääset katsomaan tästä linkistä. 

Asioita tulee ja menee nyt aivan hurjalla vauhdilla, eikä kenellekään ole ihan helppo nakki tarttua oikeaan tilaisuuteen oikeaan aikaan. Todellisuudessa oikeaa aikaa ja oikeaa paikkaa ei ole nyt lainkaan olemassa. On vaan aika ja paikka. On vaan uskallettava toimia mahdollisuuksiesi mukaan välittömästi, kun siltä tuntuu. Selkein ohjaus Marsin, Jupiterin ja Pluton tehokkaisiin T-ristin energioihin nousee nyt selkärangasta kulkematta välillä aivojen kautta. Koko toukokuu on SUURTEN mahdollisuuksien aikaa niille, jotka uskaltavat luottaa kosmoksen epäselvältä tuntuvaan ja samalla kristallin kirkkaaseen hetkelliseen ohjaukseen.

Korkeampi tietoisuus on nyt aktivoitu Sinulla ja minulla, eikä se piittaa vähääkään siitä, mitä mielessäsi pyörittelet. Parasta olisi olla pyörittelemättä isommin yhtään mitään. Vain itse tekeminen ja välittömät ratkaisut ovat nyt selkeitä suuntaviittoja tuntemattomaan. Tekemiseen ohjautuva energia on aivan valtavaa, mutta se ei todellakaan seuraa laatimaasi suunnitelmaa, vaan universaalia kollektiivista muutospyörrettä. Ennusteiden tekeminen lopputuloksesta on täysin mahdotonta materiaalisten todellisuuksien murtuessa yksi toisensa jälkeen henkisen heräämisen ottaessa jättiloikkia ihmiskunnan kehityksessä.

ÄITIENPÄIVÄTARJOUS: Suuri Astrologiakirja 29,90€ / norm 44,90€ 

(Kun tilaat heti, niin saat kirjan hyvissä ajoin ennen äitienpäivää).

Ensi viikolla vietämme äitienpäivää. Kokemuksesta tiedän, kuinka uteliaita äidit ovat kuulemaan astrologisia totuuksia perheensä astrologisista kartoista. Nyt on hyvä mahdollisuus antaa äidille ikimuistoinen lahja sellaisen kirjan muodossa, josta löytyy helposti ja vaivattomasti kattava kuvaus omien lasten lisäksi, puolisosta, ystävistä ja naapureista.

Tutustu äitienpäivätarjoukseen tästä 

Tilauksen yhteydessä saat ohjeet osallistumisesta astrologian verkkokurssille hintaan 20€ (norm. 59€). Tätä etua et voi saada mistään muualta. Kurssilla opit lukemaan astrologista karttaa ja kirjan avulla tekemään tulkintoja sellaisista kiinnostuneille. Voin taata, että kiinnostuneita riittää, jos vaan avaat suusi ja kerrot tekeväsi astrologisia luonnekuvauksia. (Alennuslinkkiä voivat käyttää sekä lahjan antaja että lahjan saaja)

Tarjous on voimassa 14.5. klo 24.00 saakka.

Lahjaehdotus nro2

Lahjakorttilla hieno etu Äitienpäivän kunniaksi - vaikka itsellesi

Lahjakortilla on nyt mahdollisuus ostaa esim Astrokalenteri 12 kk edullisesti äidille tai vaikkapa itsellesi!

Lahjakortilla Astrokalenteri 12kk nyt siis hetken saatavana 23,90€. Tarjouksen ulkopuolella hinnoittelu vip 26,90€ / norm. 34,90€.

Tarjous päättyy 14.5.2023. 
Äidille avuksi ja rohkaisuksi oman polun kulkemiseen ja mielenrauhan vahvistumiseksi suosittelen kirjan ohella myös astrologista tulkintaa

Anna lahjan saajalle mahdollisuus tutustua astrologian jännittävään ja mielenkiintoiseen maailmaan, hienolla ja helpolla tavalla - Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän astrologisen tutkimusmatkansa aloittaa.

Lahjan saaja voi lunastaa lahjansa myös kotiin toimitettuna ( kirjallisena versiona ), mutta silloin hän maksaa itse postituskulut 6 €.

Kampanjassa mukana olevat tulkinnat näet täältä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...