Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

17.4.2023

vieraskirjoitus:

Viileyden viisautta

Rakastan Aurinkoa ja nautin varjostani kaikkein kuumimpana hetkenä

Viikon paras oivallus voi syntyä siitä, että huomaa oman fokuksen ja suuntaa luomisvoimansa siihen sekä uskaltaa jättää toiseksi eniten kiinnostavat asiat suosiolla parempiin käsiin.

Maailmankaikkeus avaa viikon kuvioissa sydäntä ja silmiä ja auttaa vastaamaan kysymykseen: Kuka minä olen ja kuka asioistani päättää. Usein juuri varjopuoli antaa riittävän rohkeuden toimia omin luvin ja viedä asioita kohti valoa muutoksen kautta. Viikon Auringonpimennys ja Uusikuu Oinaassa ei ole fataali tapahtuma, vaan meidän omien valintojen ja niiden tulosten läpivalaisua. Se paljastaa, miksi olemme täällä, tässä ja nyt, näiden ihmisten seurassa ja näiden tapahtumien keskiössä ja mitä on tehtävissä toisin.

20.4 Uusikuu Oinaassa sekä Auringonpimennys Oinaassa, minkä jälkeen Aurinko siirtyy Härän merkkiin ja samalla muodostaa neliötä Plutolle Vesimiehessä. Maailmankuvassa tämä tapahtuma näyttäytyy astrologin alitajunnassa ja visiossa jännittyneenä, staattisen energisenä tilanteena, joka menee omaa rataa johonkin suuntaan, jota on vaikea ennakoida. Ainoa mitä voi tehdä, muistaa hengittää rauhallisesti ja keskittyen omaan sisäiseen kantavaan voimaan ja rukoilla maailman rauhaa - mielellään isommalla porukalla.

Paniikkiin ei sentään ole syytä sortua. Olemme ennen kaikkea omasta tahdostamme täällä seuraamassa näytöstä ja tiedostamassa oman paikkamme siinä, seuraten sisäistä johdatusta. Kukaan muu ulkopuolinen taho ei ole missään vaiheessa saanut valtuutusta korkeimmilta voimilta meidän elämäämme, vaan olemme vastuussa ainoastaan Jumalan edessä ja näin ollen Hänen armonsa alaisia ja sen arvoisia. Tämä Auringonpimennys on visioissani tietty uuden kollektiivisen kierroksen alku sodan ja rauhan akselilla. Oinaan viimeisellä asteella ja neliössä Plutolle tämä tapahtuma aiheuttaa sotaisan toiminnan kärjistymistä, voi näyttäytyä luonnonilmiöinä, kuten maanjäristyksinä, kollektiivisena aggressiona. Toisaalta totaalinen "kypsyminen" epäjärjestykseen ja epärehellisyyteen ja etenkin epäinhimillisiin ratkaisuihin ja toimintaan alkaa saavuttaa sellaista kulminaatiopistettä, että kollektiivisesti alkaa niin sanotusti riittää.

Saturnuksen maadoittava ja jarrutteleva, järkirakenteisiin pakottava vaikutus antaa harkinta-aikaa ja viisautta. Jos herää vastustamaton halu auttaa maailmaa järjestymään parempaan ruotuun, hätiköinti ja reagointi ei auta, vaan kärsivällisyys ja päivämittaisten matkojen strategia yhdessä viisaiden ystävien ja ajattelijoiden seurassa.

21.4 perääntymään lähtevä Merkurius antaa toukokuun 15. päivään saakka aikaa pysähtyä miettimään, mitä tuli tehtyä väärin ja kerrata oppiläksyjä, jotta kenties tulevaisuudessa alkaa muodostua parempien päätelmien ja päätösten myötä inhimillisempiä rakenteita niin globaalisti kuin omassa pienessä elämässä itse kullakin tahollaan.

Suuri apu on sydämenluottamuksesta, luotettavista ystävistä, perheestä ja kärsivällisen positiivisesta asenteesta. Universumin kosmisten rytmien seuraaminen on kuin olisi lempeässä johdatuksessa, joka opastaa energian käyttöä ja auttaa suhteuttamaan omaa voimankäyttöä suhteessa vallitseviin mahdollisuuksiin vaikuttaa ja toimia.

Pimennysten aikaan on parasta seurata tilanteita uteliaana ja pitää arvosteleva mieli hiljaisena. Kiitollisuus, armollisuus ja vastaanottamisen ja irti päästämisen tasapaino ovat tärkeimpiä avainsanoja, hashtagejä. Maailmankaikkeus avaa viikon kuvioissa sydäntä ja silmiä ja auttaa vastaamaan kysymykseen: Kuka minä olen ja kuka asioistani päättää. Viikon Auringonpimennys ja Uusikuu Oinaassa ei ole fataali tapahtuma, vaan meidän omien valintojen ja niiden tulosten läpivalaisua. Se paljastaa, miksi olemme täällä, tässä ja nyt, näiden ihmisten seurassa ja näiden tapahtumien keskiössä ja mitä on tehtävissä toisin.

Perääntyvän Merkuriuksen sekstiili Marsille Ravussa nähdäkseni vaikuttaa puhdistavalla tavalla korjaten menestyksellä kaikki rikkinäinen ja vanhanaikainen pois uuden ja toimivamman tieltä. Vain kilpailukykyiset, inhimilliset ja hyödylliset systeemit säästyvät, koskee ne sitten päivittäistä arkea, kommunikointia, rahamaailmaa tai taloutta, miksei rakkaussuhteita. Pluto Vesimiehessä tekee tätä samaa työtä kollektiivisesti ja hyvin ehdottomalla kädellä ja perääntyvä Merkurius varmistaa, että turha kuorma kevenee ihan käytännön inhimillisessä mittakaavassa.

Tämän planeetan sekstiili Marsiin taas auttaa käynnistämään uudet, toimivammat prosessit liikkeelle. Kosmoksen viisauteen voi luottaa ja sille voiantautua turvallisin mielin. Älä siis hermostu, jos tämän jakson aikana jokin ei vaan toimi. Huumoria ja pitkämielisyyttä tarvitaan aina, mutta uskallan melkein väittää, että irti päästämisen taito tulee jonkun aikaa palvelemaan jopa paremmin. Viikon paras oivallus voi syntyä siitä, että huomaa oman fokuksen ja suuntaa luomisvoiman siihen sekä uskaltaa jättää toiseksi eniten kiinnostavat asiat suosiolla parempiin käsiin.

Loppukevennyksenä kerron vielä Venuksen sekstiilistä Chironiin 26.4. Venus on ollut lempiaiheitani viime viikon aikana sometililläni, siitä syystä, että naiset tulkintatilanteissa ovat alkaneet kiinnittää enemmän huomiota rahaan ja rakkauteen, lienee lähestyvän kesän merkki, samaan aikaan kun narsissit ja muut kevään uudet tulokkaat vihreän värin parantavalla voimalla virvoittavat vihdoin sydänchakraa, avaten "oikeat aivot" eli sydämen rakkauden aalloille. Tässäkin tapauksessa voin vaan ihmetellä Luonnon ja Kosmoksen synkroniteettia ja sitä, miten suudella lempeydellä ja viisaudella meitä täällä ohjataankaan. Kiitollisena siitä toivotan jokaiselle rakkaudentäytteistä kevättä ja tätä viikkoa erityisesti. Totuus merkitsee kaikkea kaunista tässä maailmassa, eikä muuten voi olla.

29.-30.4 järjestän Astrologiaa Evgenian tapaan -intensiivikurssin Helsingissä Teehuone Tsaikan tiloissa Kampissa, hinta 190€, sis. välipalat. Syväsukellus omaan syntymäkarttaan intuitiivisen tulkinnan kautta, merkit, planeettaenergiat ja niiden vuorovaikutus. Opit aistimaan oman karttasi ja tunnistat autenttisen tapasi olla ja vaikuttaa ja näin tuot itsesi näkyväksi lahjoineen ja vahvuuksineen, jännitysaspekteja hyödyntäen viisaasti ja lempeästi.

26.-28.5 pe-su Astrologiaa, intuitiivisia korttitulkintoja ja Yin-joogaa, retriitti Ähtärissä, Vanhassa Nyyssölässä. 300€ paketti majoituksineen. Tietoisuuden ja kehon vuorovaikutus pitkäkestoisissa joogaliikkeissä, intuition herkistämistä ja alitajunnan herättämistä. Workshop -karttatulkintoja ja saunomista upeassa ympäristössä - lämpimästi tervetuola avautumaan, verkostoitumaan ja henkistymään yhdessä.

Tiedustelut Evgenialta 0456476120.

 

www.astrovisio.fi -transformaatioastrologiaa - tulkinnat, jotka muuttavat elämää.

 

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...