Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

17.2.2023

vieraskirjoitus:

Maailmankaikkeutta hallitsevat energeettiset voimat muuttuvat sykleissä

Tietoisuus spektaakkeli 2027 pidettiin la 28.1 Helsingissä Taikavoimien tiloissa. Tapahtuman tarkoituksena oli avata ihmisille tulevaisuuden- tietoisuuden muutosta vuosina 2023- 2027. Paikalla oli kertomassa astrologi Seppo Tanhua, Human Design näkökulman tuoja Sari-Elina Tienhaara sekä Janne Laakso. Heidän näkökulmansa tarkoituksena oli tuoda julki tämän suuren energeettisen muutoksen tarkoitus sekä merkitys.

Maailmaa kohtaavat muutokset eivät toki ole tämän päivän asioita, vaan suuret muutokset ovat alkaneet jo aikaa sitten. Suurin osa muistaa vuoden 2012, jolloin maailmanloppua odotettiin monessakin paikassa. Tottahan siinä niin kävikin. Maya kalenteri todellakin loppui ja ihmiskunta oli valmis ottamaan tuon uuden askeleen uuteen aikaan. Siirtymä oli siis alkanut jo tuolloin. Kaikki tämä oli hyvinkin selvästi nähtävissä maya- sekä länsimaisessa astrologiassa, jossa asiayhteydet yhdistyvät.

Maailmankaikkeutta hallitsevat energeettiset voimat, jotka muuttuvat sykleissä

"Maailman pylväs" on juurikin tässä ajassa siirtymässä galaximme keskipisteeseen, joka tapahtuu 25 950 vuoden välein. Tuo siirtymä aika alkoi siis v. 2012 ja tulee olemaan valmiina paikallaan vuonna 2032. Elämme todellakin suurta H-hetkeä, jota suurin osa meistä saa kokea. Kyse ei ole sen kummemmasta asiasta, kuin tietoisuuden siirtymisestä eri tasolle.

Mitä kaikkea se tarkoittaa?

Kukaan ei osaa vastata kysymykseen tarkasti. Ihmiskunnan aikaperiodilla viimeisin siis tapahtui n. 26 000 vuotta sitten, eikä kukaan juurikaan tätä muista. Suuria muutoksia on joka tapauksessa luvassa. Muutokset tapahtuvat kaikkialla ja kaikille, halusitte sitä tai ette. Se on väistämätöntä. On paljon oletuksia siitä, että maapallon navat vaihtaisivat paikkaa, joka aiheuttaisi suuria mullistuksia ekosysteemissämme. Maya kalenterin mukaan suurten pyramidien energiajärjestelmät aktivoituisivat, mitä ikinä se tarkoittaisikaan. Keväällä 2023 koittaa maya astrologian mukaan neptuniaaninen aikakausi, joka tarkoittaa alitajunnan aikaa. Edustaahan planeetta Neptunus alitajuntaa.

Tapahtumat, joita ihmiskunta tulee kohtaamaan ovat ainoastaan ja vain tietoisuuden kohoamista. Ihmiskunta siirtyy siis "toiselle" tasolle. Monet puhuvat kultaisesta aikakaudesta tai kulta-ajasta. Ihmiskunta on ollut vuosituhansia kiinni fyysisissä asioissa. Turvaa on haettu materiasta sekä erilaisista "viihdykkeistä". Kun puhutaan tietoisuuden tason nousemisesta, niin fyysisen tason merkitys vähenee ja sielun tason tieto nousee pintaan. Fyysiset asiat menettävät lopulta merkityksen. Aikakaudessa onkin oman voiman merkitys tärkeintä. Emme kykene luottamaan enää yhteenkään ulkopuoliseen asiaan, vaan sisäiseen viisauteen, siihen valoon, joka loistaa meidän kaikkien sisimmässä. Tällä sisimmäisellä valolla on paljon suurempi merkitys kuin yhdelläkään fyysisen tason materialla.

Astrologisesti sekä ihan fyysisellä tasollakin starttipistooli pamahti tälle tietoisuuden Marathonille vuonna 2020

Ihmiset todella laitettiin pelkäämään kuolemaa, tuota fyysisyyden loppumista. Tämä todella ostettiin ja tehtiin kaikkemme, ettemme kuolisi. Tuolloin vuonna 2020 alkoi astrologisesti Plutojakso, joka jatkuu aina vuoteen 2025 saakka. Plutohan muistetaan muodonmuutoksen/kuoleman planeettana. Samalla starttipistoolin pamahduksella lähti heräämisprosessi käyntiin. Vuoden 2025-2027 aikana onkin odotettavissa valokansan nousua. Se mikä vuodet 2020-23 sai/saa aikaan, niin poistuu. Vanhan on poistuttava tehden tilaa uudelle.

Suomen näkymä

Voiko Suomesta nousta jotain niin suurta mitä emme edes ymmärrä? Kyllä voi ja sanontakin on, että valo nousee Pohjolasta. Pienen pieni kansa pohjolassa, joka puhuu tuota ihmeellistä kieltä, elää karuissa oloissa ja joilla peruskalliotkin ovat vankkaa vankempaa tekoa. Kyllä ja se kieli on valokieli, jota ainoastaan valomiekan kantajat osaavat, jota muut eivät ymmärrä.

Me kaikki tiedämme, että olemme Suomi neito, vaikka vaakunassa ärjyy Leijona. Kyllä se neitokin pystyy muuntautumaan kovan paikan tullessa taistelevaksi leijonaksi. Onhan sekin todistettu monet kerrat monessa kohtaa. Suomi neidon astrologiselle kartalle todellakin ilmestyy tuo muodonmuutoksen planeetta Pluto vuodelle 2024. Vuosi 2023 tulee olemaan valmistautumista ja luottamusta keräten. Suomi Neito edustaa maailmankaikkeuden suurempaa kokonaisuutta, jolle todella tuo suuren suuri tehtävä lankeaa. Se ei kuitenkaan tule valmiina kultalautasella, vaan kokemusten kautta. Tulemme olemaan tiukassa omien resurssien kanssa. Tietoisuus tulee viemään ihmisiltä pois ne asiat, mitä tulevassa ajassa emme enää tarvitse. Suuri vihkimys asiaan, suureen viisauteen nähdäänkin vuonna 2024. Tällöin voimme kunnioituksella kiittää maailmankaikkeutta viisaudesta ja ymmärryksestä. Pohjolan kansalla avautuu silmät tietoisuuteen.

Vaikuttavat tahot löytyvät, kun käännämme päämme kohti itään. Putinin kartalla tuo samainen Pluto on myös keskitaivaalla. Venäjän Federaation syntymäkartalla on myös Pluto keskitaivaalla. Tämä kaikki on ainoastaan kosmoksen antama etuoikeutus- kosminen lupa vaikuttaa asioihin. Kaiken tämän on tietoisuus itse luonut, tuon suuren suunnitelman. Kaikki menee siis hyvinkin tarkoituksen mukaisesti ja harmonisessa aikataulussaan. Raamatussakin löytyy sanonta; Tapahtukoon sinun tahtosi.

Human design näkee asiat aivan samoin. Kyse on planetaarisista muutoksista. Tuo muutos on energeettinen muutos, joka aktivoituu v. 2027. Planetaarinen taustamusiikki vaihtuu ja tapahtuu tietoisuuden tason muutos. Human design tutkiikin muutosprosesseja yksilöllisyydestä ja erillisyydestä sekä antaa ohjeita siitä miten oman voiman voikin valjastaa tähän uuteen aikakauteen.

Viimeiset 400 vuotta olemme rakentaneet erilaisia kollektiivisia järjestelmiä, joissa järjestelmät itsessään pitävät huolta yksilöistä. Tämä tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että olemme olleet tilassa, jossa omaa voimaa ei olla tarvittu "kaikki tulee ulkopuolelta". Ihmisille on kerrottu, mitä syödä, mitä tehdä, miten nauttia elämästään ja jopa sitä mitä uskoa. Nämä kaikki vanhat järjestelmät tulevat sortumaan ja uusi aikakausi odottaa. Siirrymme kollektiivisesta aikakaudesta yksilölliseen aikakauteen. Vastuu on otettava itselleen asiassa kuin asiassa. Vaikka aikakausi onkin yksilöllinen, niin se ei tarkoita erillisyyttä. Yhä vahvemmin menemme kohti ykseyttä, mutta oman voiman kautta.

Vuonna 2020 egomme räjäytettiin tulille ja pelko valtasi maailman. Kaikki tiedämme, että sisimpämme eli sielu tietää kaiken ja pelko on vain egon luomaa harhaa. Voimme itse valita pelon taikka rakkauden omissa elämissämme. Se onkin sisäisen oman voiman taika.

Elämme maailmassa, jossa on kahden tasoista näytelmää päällekkäin

On fyysisen tason näytelmä, jota ohjaa tietyt tahot ja on tietoisuuden tason näytelmä, jota ohjaa tietoisuus. Tietoisuuden tason näytelmä on ainut, johon kannattaa keskittää energiansa, koska kaikki muu on illuusiota, egon luomaa harhaa. Tietoisuuden näytelmässä kaikki menee tarkoituksen mukaisesti, harmonisessa aikataulussaan, jossa ei ole sattumia eikä virheitä. Ei ainuttakaan. Tämän näytelmän nimi on tietoisuuden tason nousu.

Kuten kirjoituksessa ja Tietoisuus Spektaakkelin tapahtumassakin tuli moneen kertaan ilmi, jotta muutos tapahtuisi, tulee asioiden muuttua. Mitään ei tapahdu, ellei mitään uutta tapahdu. Siksi me koemmekin tässä fyysisessä näytelmässä asioita, jotta tietoisuus saa omat kokemuksensa ja asiat lopulta muuttuvat.

Voit käydä katsomassa halutessasi Tietoisuus spektaakkelin videokoosteen täällä. Koostessa korostuu eri esiintyjien omista näkemyksistä siitä miten tulevaisuus mahdollisesti ihmiskunnalle näyttäytyy.  

Terveisin
Janne Laakso

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...