Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

31.1.2023

vieraskirjoitus:

Klaanitrillerin finaalinäytös – Suomi-Neito ja Sfinksin arvoitus

Triggeriotsikko on vain astrologin outoa huumoria ja intohimoisen kirjoittajan klikkimagneetti. Vaikka Pluto on Suomen astrologisella kartalla tulevina vuosina (2024) Keskitaivaalla, pelottavaa loppunäytelmää emme pääse seuraamaan. Venus on yhtymässä Plutoon, joten Pyhä Rakkaus on kanssamme. Vesimiehen ajan uusiin käytöstapoihin kuuluu arvaamattomuus. Ja, hyvä lukija, lue koko teksti loppuun, sillä Vesimiehen aikaan kuuluu myös se fakta, että jokaisessa rasiassa on kaksoispohja.

Seppo kirjoitti joulukuun blogissaan Suomi-Neidon roolista uuden ajan rakentajana ja kanssaluojana

Sillä todella, tällainen sopimus Korkeimman kanssa on voimassa.

”Suomen kartalla näkyy Pluton yhtymä keskitaivaalle ja Venukselle. Venus keskitaivaalla kuvaa Suomi-neitoa ja Pluton yhtymä taas Suomi-neidon uudelleen syntymistä, joka toteutuu 2024 vuoden aikana. Samaan aikajanaan yhdistyvät Saturnuksen ja Jupiterin kovat aspektit Suomen astrologisen kartan taivaan valoille eli Auringolle ja Kuulle sekä lisäksi maamme itsenäisyyttä ja omaehtoisuutta kuvaavalle Marsille. Saturnus ja Jupiter tuovat tullessaan kokonaan uuden järjestyksen synnytystuskien keskelle. Kosmoksen korjaavaa ja uudistavaa energiaa on liikkeellä niin valtava määrä, ettei puolueilla, hallituksella tai presidentillä ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa tapahtumien kulkuun.”

Venäjän suositussa, täällä meillä Putinin propagandakanavaksi nimetyssä 1. kanavan aamuTV:ssä astrologien vierailut ovat kova hitti. Tavalliset TV:n katsojat jakavat somessa tietoa eteenpäin suosituissa lyhytvideoissa, reelsseissä. Näissä haastatteluissa puhutaan asioista universaalia kieltä, sitä samaa, mihin me, Astro.fi lukijat olemme tottuneet. Silti joka kerta kun Astro.fi striimaa täyttä asiaa, ennen lähetyksen alkua jännittää, missä kohtaa ruutu pimenee. Itsekin kielitaitoisena fanitan venäläisiä astrologiguruja ja ammennan valtavasti tietoa heiltä, jotka ovat omistautuneet tälle rakkauden työlle – jakaa riippumatonta tietoa suoraan ensikädestä, nimittäin kosmoksen energioista ja valtioiden ja niiden johtajien astrokartoilta, kosmogrammeilta. Niissähän on mustaa valkoisella kansainvälisellä symbolien kielellä painettu kaunistelematon totuus. Kirkas resonanssi ja katkeamaton punainen lanka löytyy kaikkien astrologien tulkinnoista, syntyperästä ja äidinkielestä riippumatta.

Maailma on murroksessa, Suomi on murroksessa ja me olemme itse tämä murros

Jokainen on vastuussa ensikädessä siitä, mihin uskoo ja miten ajattelee ja varsinkin siitä, miten saamansa tietoa elämässään käyttää. Valmiit mallit eivät toimi ja kukaan ei tahdo ostaa enää yhtä eikä toista valmista totuutta. Pluto on siirtymässä Suomen kartalla Kauriin sitkeästä ja kaavamaisesta merkistä, joka on uskollinen itse luomilleen systeemeilleen ja rakenteilleen Vesimiehen energioihin, joissa hierarkioita ei ole tapana kunnioittaa ja klaaneja rakennetaan ainoastaan uudelle, inhimilliselle ja ennennäkemättömän liberaalille arvopohjalle. Vapaus, veljeys ja tasa-arvo ja lisäisin vielä autenttinen omaperäisyys nousevat uuteen arvostukseen. Sen sijaan suvuissa ja perinteisissä hierarkioissa peritty menestys ei enää toteudu. Voit unohtaa suhteet ja hierarkiat sekä kaikenlainen sovinnaisuus.

Vai oletteko tavanneet Vesimiestä, joka olisi sukurakas ja samaa mieltä kaikkien kanssa tai valitsisi pysyvästi puolen tai toisen? Vapaudenhalu, arvaamattomuus, uskollisuus oikeudelle muuttaa mieltä koska vaan mistä vaan täysin päinvastaiseksi. Eikä siinä ole mitään väärää. Kyseenalaistamalla lapsenomaisesti joka totuuden mitä varmimmin löytää omansa, autenttisen käsityksen asiasta kuin asiasta, jolloin ulkopuolista ohjausta enää ei tarvita. Riittää että oma arvomaailma on tiedossa vain itsellään ja päivittyy sitä mukaan, kun oma tietoisuus aukeaa.

Gurujen ja uskontojen, myös kirkkojen vaikutusaika ja vielä tarkemmin, niiden perinteinen tapa vaikuttaa massoihin lähestyy loppuaan. Henkisen oppaan ainoa tehtävä on antaa työkalut ja auttaa näkemään merkit ja vaistoamaan tunnelmat. Ilman jokaisen omaa henkilökohtaista osallistumista ja kovaa tahtoa ymmärtää, mitään ihmettä ei tapahdu. Nyt jokaisen pitää itse virittää yhteys omaan Luojaan ja sisimpään. Ilman tätä taitoa ei pärjää yksikään.

Tietoisuus avautuu ja uutta tietoa, uusia oppeja niin astrologeilta kuin muiltakin henkisen alan osaajilta virtaa vuolaasti

Miten sitä tietoa käyttää ja ylipäätään, mitä tietoa käyttää – se on täysin yksilön vastuulla ja se toteutuukin täysin arvaamattomalla, ennennäkemättömällä tavalla.

Pakolla ja sisulla tekeminen ei onnistu enää. Jokaisen on tunnistettava oma armolahjansa ja osallistuttava luomistyöhön omalla supervoimallaan. Niinpä jokaisen on parasta keskittyä omaan juttuunsa, johon tuntee paloa, intohimoa ja jatkuvaa uteliaisuutta ja avoimuutta oppia lisää. Menen mieluiten astrologille, joka sytyttää omalla intohimollaan kosmisia tapahtumia kohtaan tai ostan viikonloppukimppuni kukkaviljelijältä, joka rakastaa ruusuja ja saniaisiaan enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa. Tämä on rakkautta ja intohimoa ja sitä tahdon elämääni jokaiselta, kenen kanssa olen tekemisissä päivittäin; tahdon rakkautta kukkien tuoksussa huoneisiini, leivän maussa aamupalapöydässäni ja viesteissä, joita pyydän itselleni gurultani.

Arvaamattoman Vesimiehen tapaan lupailin yllättää kirjoitukseni alussa, niin tapahtukoon niin. Tutkin astrologiaa lapsenomaisella uteliaisuudella ja törmäsin taannoin niin sanottuihin ylempiin Eläinradan merkkeihin, joita ovat siis Käärmeenkantaja Skorpionin ja Jousimiehen välissä, Elämänpuu (Maailmanpuu) Jousimiehen ja Kauriin välissä sekä Sfinksi Kauriin ja Vesimiehen väliin kätkeytynyt todellinen mystikko.

Saan usein kuulla somessa, kun kirjoittelen näitä outoja, ei mihinkään astrologian suuntaukseen kuuluvia kummallisuuksia, että mistä sinä revit näitä juttuja? Mihin astrologiaan sinä olet oikein suuntautunut? Olen suuntautunut justiin Vesimiehen tyyliin aivan omaan astrologiaan ja kutsunkin itseäni astrologiksi, koska niin haluan tänään, enkä tiedä huomisesta mitään, joten ei ole minun intressi valita yhtään mitään suuntausta vain pysyäkseni sen opille uskollisena. Etsin omaa totuutta astrologiasta ja olen uskollinen ainoastaan sille, mikä on kulloinkin kiinnostavaa juuri minulle itselleni.

Mutta Sfinksiin merkkiin palatkaamme;

olin kuuntelemassa Sepon, Janne Laakson ja Sarielinan Tietoisuus-Spektaakkelia Taikavoimilla Helsingissä, jossa Seppo avasi kerran vielä Suomen energioita ja Suomen kartalla näkyviä kosmisia kuvioita. Pluton yhtymä keskitaivaalle ja Venukselle, Pluton siirtymä jäykästä ja rakenteille uskollisesta Kauriin merkistä edistykselliseen ja arvomaailmassaan vapaasti liikkuvaan Vesimiehen merkkiin. Venus keskitaivaalla kuvaa Suomi-neitoa ja Pluton yhtymä taas Suomi-neidon uudelleen syntymistä, joka toteutuu 2024 vuoden aikana.

Tämä Pluton siirtymäaika Kauriista Vesimieheen vastaa juuri sitä Sfinksin aikaa. Sfinksi, Kauriin ja Vesimiehen välissä oleva salattu merkki, mystinen alue, johonka maamme nyt toteuttaa siirtymää, tulkintani mukaan pakottaa Suomen kansan evoluutioon, jotta henkinen tieto pääsee virtaamaan ja imeytymään keskuuteemme uusina tuulina konkretiaan ja rakenteisiin asti. Sfinksi lähettää kysymyksiä tietoisuuteemme arvoitusten muodossa ja meidän vastauksistamme, eli tietoisista valinnoistamme riippuu, ketkä pääsevät Vesimiehen autuaaseen vapauteen ja ketkä valitsevat ahdasmielisyydessään ja kaavamaisuudessaan jäädä jäykistelemään Kauriin karuihin energioihin.

Sfinksin kuukausi tammi-helmikuun taitteessa tuoksuu arvaamattomalta käännekohdalta,

jolloin kohtalo voi puuttua peliin tietoisuuden tihkuessaan kosmoksen korkeuksista maallisiin taajuuksiin. (Globaali esimerkki Koraanin polttoepisodi Tukholmassa). Jokaisen ihmisen elämässä tapahtuu käänteentekevä kohta, jolloin kysytään viimeisen kerran tahtotila, jolla on liikenteessä uuteen vuoteen ja uuteen aikakauteen astuessaan.

Sfinksin symboliikka puhuu selvää kieltään: Leijonan vankka ja arvovaltaa huokuva ruumis, ihmisen (naisen) pää ja enkelin siivet. Vankka tahto, ruumiin lujuus, äly, viisaus ja enkelin pyhyys olkoon siis kanssamme, jos mielimme ottaa haltuun Sfinksin valtaistuimen, itse kukin omassa elämässämme sekä globaalissa muutosnäytelmässä.

Terveisin
astrologi Evgenia Nyyssölä

ASTRO LIVE tiistai 31.1.2023 Planeettauutiset klo 20, jonne pääset loikkaamaan alla olevasta linkistä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...