Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.1.2023

Tiikerin vuodesta Jäniksen vuoteen

Tällä viikolla valmistaudumme Kiinalaiseen Uuteen Vuoteen, joka alkaa sunnuntaina 22.1.2023 uudenkuun hetkellä. Tiedossa on kohtalaisen dramaattinen energioiden muutos sotaisasta Tiikeristä rauhanomaiseen Jänikseen. Onhan se mielenkiintoista päästä seuraamaan, miten näille Tiikerin vuonna kohonneille jännitteille tulee käymään Jäniksen vuoden pärähtäessä käyntiin. Toivottavasti Kiinalaisen astrologian tietäjämme Virpi Karjalainen on oikeassa arvioidessaan tilanteen tasaantuvan Jäniksen vuoden aikana.

Tervetuloa Kiinalaiseen live-lähetykseen tänään maanantaina 16.1.2023 klo 18 tästä linkistä.

Maailman tilanteen lisäksi elämme jokainen omaa yksityistä elämäämme, jolle Virpi antaa mukavaa vauhtia omassa julkaisussaan tähän tapaan:

”Onnekkaan Jäniksen vuonna meillä on mahdollisuus ylittää itsemme ja loikata vaikka kuinka korkealle. Ota siis jäniksen korvista kiinni, laita käpälät ristiin ja kuuntele tarkkaan, mitä tulevaisuus tuo. On aika pompahtaa uuteen vuoteen valoisana ja vikkelänä kuin Jänis!”

”22. tammikuuta 2023 uusi energia ottaa niskalenkin viime vuotta vallinneesta vauhkosta Vesi-Tiikeristä ja heittää sen takaisin häkkiin. Villiksi ja vaaralliseksi äitynyt Tiikerin vuosi saadaan vihdoin kesytettyä niin, ettei se enää meitä ahdistele. Mutta nyt tiedät, miltä tuntuu jäädä villipedon kynsiin! Onkohan meissä ketään, jota se ei olisi ehtinyt kipeästi purra tai raapia? Tetanus-piikki on varmasti paikoillaan, jotta Tiikerin tuhot ja jälkijäristykset saadaan laantumaan. Teräviä olivat nuo hampaat ja kynnet, joilla maailmankirjat raapaistiin rikki. Mutta se on päivänselvää, ettei täystuhoa tuonutta Tiikeriä ihan heti unohdeta! Se teki lähtemättömän vaikutuksen meihin kaikkiin. Ehkä se nyt sitten suostuu lopulta luikkimaan muihin maisemiin. Tervemenoa Tiikeri, äläkä tule 12 vuoteen takaisin!”

Minä olen Kiinalaisessa horoskoopissa Tuli Apina ja aivan huikealta tuntuu päästä hyppäämään enemmän kuin koettelevasta Tiikerin vuodesta menestykselliseen Jäniksen vuoteen. Virpin Bazi tulkinnassa tutkitaan vuosieläimen lisäksi kuukausi, päivä ja tuntieläintä. Jotka kukin kuvaavat tiettyä osa-aluetta elämässämme. Jokainen näistä neljästä eläimestä reagoi Vesi-Jäniksen vuoteen omalla tavallaan. Virpi kertoo maanantai-illan live lähetyksessä hiukan enemmän alkamassa olevasta Vesi-Jäniksen vuodesta ja lupasipa tehdä astrologi Tanhualle tulkinnan kaikista neljästä eläimestä ja niiden edessä olevista haasteista tulevan vuoden aikana.

Virpi tekee selkoa työelämän, ihmissuhteiden, kotielämän ja sielunsuunnitelman näkökulmista omalla värikkäällä tavallaan. Tässä seuraavaksi luettelo kaikista neljästä alueesta, joita pääsemme live-lähetyksessä tutkimaan tarkemmin:

Vuosiennusteet eri eläimille

Lue oman vuosieläimesi osuus, ja jos tiedät myös Neljän Pilarin astrologian mukaiset kuukausi-, päivä- ja tuntieläimesi, tutki lisäksi mitä niille kuuluu. Huomaa, että eläinten sijainti eri pilareissa vaikuttaa myös sinun vuosiennusteeseesi.

Vuosipilarissa olevan eläimen kohdalla muutokset kohdistuvat esimerkiksi ystäväpiiriin tai työyhteisöön, ja sinä olet muutoksissa ikään kuin kärpäsenä katossa. Muutokset alkavat sinun ulkopuoleltasi etkä välttämättä voi vaikuttaa niihin itse lainkaan – olet vain muutoksen imussa mukana. Muutos koskeekin isompia joukkoja, koko ikäryhmää, ei siis vain sinua.

Kuukausipilarissa eläimelläsi on muutosta ilmassa työpaikalla tai elämäntehtävään liittyen. Jos kuukausipilarin eläimelle luvataan hyvää vuotta, on sinun aikasi loistaa työelämässä ja laittaa asiat rullaamaan eteenpäin. Jos tällä eläimellä menee ennusteen mukaan kehnommin, sinullakin voi olla haasteita työasioihin liittyen.

Päiväpilarissa ollaan aina tekemisissä parisuhdeasioiden ja omien tunteiden kanssa, myös sisäisen tasapainon kanssa. Jos tähän osuu sinulla onnekas eläin, on parisuhteessasi mukavaa menoa tai uusi romanssi tiedossa. Olet myös paremmin itsesi kanssa sinut. Jos päiväpilarin eläimelle luvataan ankeampia aikoja, sinun on panostettava omaan kumppanuussuhteeseesi paljon tavallista enemmän, jotta tunteet eivät väljähdy ja viilene. Myös omanarvontunnon ja sisäisen eheytymisprosessin kanssa voi olla enemmän tekemistä.

Tuntipilarin eläin kokee vuoden energiat unelmien ja ideoiden toteuttamisen, luovan visioinnin ja mahdollisten omien lasten kautta. Se antaa myös viitteitä terveydestä ja oman talouden vakaudesta, eli resursseistasi, joilla pärjäät elämässä. Tuntipilarin eläintä sanotaan myös nousevaksi merkiksi, eli se ei todellakaan ole pahnan pohjimmainen. Tutki mitä tälle karttasi eläimelle kerrotaan, erityisesti jos olet jo ylittänyt 40-ikävuoden rajapyykin, jolloin tuntieläin alkaa vaikuttaa meissä voimallisemmin.

Kuten voit huomata, ei ole siis vain yhtä vastausta kaikille eläimille eikä kannata tuudittautua vain oman vuosieläimen seuraan. Se ei anna kohtalostasi koko kuvaa. Jos haluat saada selville mitä kaikkia eläimiä sinun kiinalaisen astrologian mukaiselta kartaltasi löytyy, niin tutustu kiinalaiseen Neljän Pilarin perustulkintaan. Meissä kaikissa asuu neljä eri eläintä syntymävuoden, -kuukauden, -päivän ja -kellonajan mukaan. Tulkinnassa kerrotaan myös mikä viidestä elementistä on sinulle läheisin, eli ns. itse-elementti. Se määritetään syntymäpäiväsi mukaan.”

Oman 4-pilarin Bazi tulkintasi voit tilata tästä

Apinalle Virpi lupailee vuositulkinnassa mm. tällaista:

”Miten ihanalta tuntuukaan noiden Tiikerin raapimajälkien jälkeen upottaa kasvonsa Jäniksen pehmeään turkkiin ja saada siltä lohtua! On taas aika kasata itsensä ja suunnata uusia haasteita kohti. Jäniksen vuodesta voikin tulla vauhdikas, menestyksellinen ja jännittävä vuosi. On aika taas takoa täysillä ja näyttää mihin oikein pystytkään. Luvassa voi olla paljon matkoja ja aktiviteetteja, ja samalla myös rahareikiä.”

Vuositulkinnassa on paljon muutakin asiaa, mutta niitä pääset itse lueskelemaan Jäniksen vuoden käynnistyessä Astron ilmaispalveluista löytyvässä Kiinalaisessa vuosihoroskoopissa.

Aivan loistavaa Vesi-Jäniksen vuotta meille kaikille!

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua   

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...