Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.1.2023

Viisasta Valoa 11.1.2023

Koko maapallon laajuinen meditaatiopäivä osuu hetkelle, jolloin Rakkauden työlle omistautumisen asteroidi Vesta on tarkassa kolmiossa Viisauden ja korkeamman tietoisuuden asteroidiin Pallas Atheneen. Muut planeetat eivät ole vaikuttavissa aspekteissa keskenään ja siksi tämä kuvio tuntuu tällä hetkellä niin merkittävältä.

Itse tulkitsen Vestan suurena Valon ja Ilon vihkimyksenä aina silloin, kun se aktivoituu astrologisella taivaalla tai ihmisen kartalla. Nyt Vestan aktivoituessa kollektiivisesti merkittävänä päivänä, voimme olla täysin varmoja siitä, että 111 meditaatioon osallistuu valtava määrä ihmisiä maapallon kaikilla mantereilla.

Aikavyöhykkeittäin on ymmärrettävää, että meditatiivinen Valoaalto pyyhkii planeettamme yli voimakkaimmillaan klo 11.11 aamupäivällä, mutta samaan aaltoon pääsee aivan varmasti mukaan mihin aikaan hyvänsä. Toinen numerologisesti vahvalta tuntuva aika voisi olla 22.22. Suosittelen lämpimästi osallistumaan mihin tahansa itsellesi parhaiten sopivaan aikaan vaikkapa tästä alapuolelta löytyvästä 30min Youtube taltioinnista ”Valomeditaatio”

Tätä viestiä lukiessasi voi keskittyä tekemään tästä ja huomisesta päivästä itsellesi niin valoisan, leppoisan ja iloisen kuin suinkin pystyt. Näin unta jonossa olevista nälkäisistä, aliravituista ja toivonsa menettäneistä ihmisistä, jotka jonottivat päästäkseen halattaviksi. Uskon, että olemme itse tuossa jonossa odottamassa halausta ja myös antamassa halauksia. Halatkaamme siis etenkin näinä päivinä läheisiämme kaikissa mahdollisissa tilanteissa lämpimästi ja kannustavasti.

Tuo uneni aliravitsemus toi mieleeni David Willcockin Lähdekenttä kirjassa esitetyn tutkimuksen, jonka mukaan 99% käytössämme olevasta energiasta syntyy solujen jakautuessa. Nauttimamme ravinnon kalorimäärä ei sellaisenaan riitä yhtään mihinkään, mutta on silti omalta osaltaan välttämätön energialähde suurimmalle osalle ihmisistä. Fyysisen terveyden kannalta on myös monissa tutkimuksissa todettu tärkeimmäksi tekijäksi henkinen hyvinvointi eli minun näkemykseni mukaan Valossa eläminen. Olemme lähes täysin pelkää värähtelyä ja aaltoliikettä, vaikka meidät on saatu aikojen saatossa toisin kuvittelemaan.

Tähän blogiin liittämässäni Valomeditaatiossa vahvistetaan luottamusta sisäiseen viisauteen ja jokaiseen päivittäin tekemääsi päätökseen ilman pienintäkään epäilystä, että voisit tehdä jotakin väärin. Meditaatiota toistaessasi tulet löytämään uudenlaisen ilon ja varmuuden päivittäiseen elämääsi. Valon määrä elämässäsi lisääntyy joka kerta meditaatiota tehdessäsi. Voit kuunnella tallenteen, vaikka nukkumaan mennessäsi. Siihen voi ihan hyvin nukahtaa. Viesti menee kyllä perille.

Olen aivan vakuuttunut siitä, että pystymme kohottamaan värähtelyämme ratkaisevalla tavalla meditaation, hiljentymisen, hengityksen, joogan ja muiden vastaavien menetelmien kautta. Tietysti olisi suotavaa harjoittaa itsellesi sopivaa menetelmää päivittäin, mutta erityisen tehokasta se on silloin, kun se tapahtuu kollektiivisesti. Keskiviikko 11.1. saattaa olla juuri se ratkaiseva päivä Sinun ratkaisevan askeleesi kannalta.  

Lämpimin Valohalauksin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...