Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.12.2022

Vuosi vaihtuu intensiivisissä tunnelmissa

Nyt on sitten Joulusta selvitty, mutta miten selvitään vuodenvaihteesta. Merkuriuksen ja Venuksen yhtymä Plutolle nostaa vuodenvaihteen latausta todella hurjasti etenkin ihmissuhteiden alueella. Olemme silmätysten oman ja puhtaimman arvomaailmamme kanssa, eikä tämä uudenvuoden hetki anna mitään mahdollisuutta toimia vastoin sydämesi viisasta ohjausta. Olemme muutenkin siirtymässä yhä vahvemmin kosmisen automaattiohjauksen alaisuuteen ja näitä intensiivisiä jaksoja tulee riittämään ensi vuoden puolella paljon tätä kulunutta vuotta enemmän. Saattaa aluksi kuulostaa pelottavalta, mutta todellisuudessa tilanne on aivan päinvastoin.

Planeettauutisissa perjantaina 30.12.2022 klo 18.00 tarkastelemme jollain kokoonpanolla tulevaa vuotta 2023 merkki merkiltä.

Tammikuun merkkikohtaiset tulkinnat löytyvät 30.12. lähtien ilmaispalveluiden kohdasta kuukausihoroskooppi. 

Kysymys on lopulta vain ja ainoastaan täydellisestä luottamuksesta omiin päivittäisiin valintoihin ilman niiden sitomista tulevaisuuteen. Tulevaisuus alkaa olla koko ajan harvinaisempaa herkkua aidolle henkistä polkuaan etsivälle ihmiselle. Meille on hetki hetkeltä mahdottomampaa varmistella yhtään mitään. Kollektiivinen uudelleen syntyminen pudottaa meidät pimeään riimupussiin, josta ponnahdamme kerta toisensa jälkeen uudenlaiseen todellisuuteen itsemme ja ympäristömme kanssa.

Pluton ja Venuksen tarkka kohtaaminen juuri vuoden vaihtuessa pyytää Sinulta yhtä ainoaa asiaa. Anna sydämellesi lupa päättää puolestasi. Kuuntele, missä ja millä tavalla Sinulla on paras olla juuri nyt ja tällä hetkellä. Kaikki ihmiset ympärilläsi tekevät intensiivisesti omia valintojaan. Toimintakenttä muuttuu kiihtyvällä vauhdilla valon ja värähtelyn lisääntyessä. Näihin päiviin saakka olet saattanut kuvitella hallitsevasi peliä. Tästä eteenpäin se on yhä vähemmän mahdollista. Uusi aika ja uusi todellisuus kutsuu meitä sopeutumaan kiihtyvään kehitykseen ja reagoimaan tilanteisiin täysin intuitiivisesti. Millekään muulle ei yksinkertaisesti ole tilaa eikä aikaa.

Lisäksi vuodenvaihteessa ja ensi vuoden alkupäivinä Aurinko tekee kolmiota Uranukselle, lahjoittaen samalla kukkuramitoin uusia oivalluksia nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Uranuksen tuomat oivallukset ovat aina tavalla tai toisella totutusta poikkeavia ja siksi niidenkään osalta ei parane jäädä odottelemaan muiden hyväksyntää. On vaan uskallettava heittäytyä hetken fiilikseen ja toimittava seurauksia sen kummemmin miettimättä. Jos palaute tuntuu rankalta, niin olet todennäköisesti tehnyt täsmälleen oikean ratkaisun.

Onnen ja menestyksen planeetta Jupiter vaihtaa näillä hetkillä merkkiä ja siirtyy Oinaaseen vaatien juuri tuota samaa nopeaa ja hetkellistä reagointia ympäristössä tapahtuviin muutoksiin. Kutakin tilannetta tulee tarkastella äärimmäisen itsekkäästä ja itsenäisestä perspektiivistä pysyäksesi vauhdissa mukana. Kenelläkään toisella ei ole mahdollisuutta tehdä Sinun elämästäsi hyvää omansa kustannuksella. Valo on jo ottanut ohjat käsiinsä. Olemme enemmän ja enemmän oman elämämme shamaaneja. Astrologia ei pysty tekemään ainuttakaan ratkaisua puolestamme, mutta mielestäni se pystyy nyt enemmän kuin koskaan pysäyttämään meidät hetkeen - osumaan pisteeseen joka sekunti uudelleen ja uudelleen.

Olen avannut tammikuun tulkintapäivät (4kpl) ajanvarauspalveluuni Tampereelle, Hämeenlinnaan ja zoomiin. Tulkinnan hinta on 120€ ja lasku tulee vasta tulkinnan jälkeen tai sen voi suorittaa tulkinnan yhteydessä Tampereella ja Hämeenlinnassa. Tarkista vapaana olevat ajat tästä:  https://slotti.fi/booking/astrofyoy/

Laitan tähän välipäivien ajankuluksi katsottavaksi Äänitaikureille Katrille ja Mikalle tekemäni astrologisen kartoituksen.

Äänitaikureiden kotisivulta löytyvät yhteystiedot ja paljon upeita tapahtumia.

https://www.truebeing.fi/

Vielä ehtii muutaman päivän ajan!
Astrossa on SUPER ALE!

Nyt lähestulkoon KAIKKI joulukaupan tulkinnat alessa mukana! Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme! TARJOUKSET PÄÄTTYVÄT 30.12.2022

Hinnat alkaen 6,9€!

Siirry joulukauppaan tästä

Aikaa tutkivissa tulkinnoissa 2 - 4 kpl tarot 5 kortta tulkintoja lisälahjana mukana ( lahjojen arvo 16 - 32€ )! 

Vuodenvaihde on yksi tärkeä tarkastuspiste. Jotain päättyy ja jotain uutta on aivan varmasti pian alkamassa. Astrologinen karttasi osaa kertoa siitä Sinulle enemmän. Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä tulkinta kuten Astrokalenteri 12kk, Vuosi Elämääsi tai Auringon Paluu auttavat Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2023, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. Kun opit tiedostamaan tulkintojen avulla piilossa olleita valmiuksia itsessäsi, olet joka hetki vahvemmassa yhteydessä kosmoksen maailmaa uudistavan orkesterin kanssa.

Siirry joulukauppaan tästä

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Kaikilla Seppo Tanhuan tulkinnoilla on aina täysi tyytyväisyys takuu. Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...