Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

25.10.2022

vieraskirjoitus:

Nousumerkin ideaa etsimässä

Voiko Jumalan kädenjälki oikeasti olla niin nolo? Vai ovatko sinun autenttiset piirteesi parasta mitä Luoja on koskaan luonut?

Astrologisella syntymäkartallani on aika nolo karmallinen umpisolmu. Aurinkomerkkini on sisäänpäin kääntynyt, omissa tunnesyövereissä ja menneisyydessä tuskissaan vellova rapu. Ilmeisesti monien karmavelkojeni seurauksena valitsin perin huonon ajankohdan antaa sieluni säteen lävistää avaruuden matkallani Maahan juuri silloin, kun idästä nousi horisontin yli leijonan merkki. Tämän seurauksena arka rapu sai matkatoverikseen ylvään ja aristokraattisen, ihailun säteissä viihtyvän esteetikon, ja vieläpä samaan kehoon. Luoja päätti lisätä tilanteeseen aimo annoksen dramatiikkaa varmistamalla, että Venus, tämä rakkauden ja arvomaailman turhamainen ja valloittava planeetta sattui muodostamaan yhtymän nousumerkkiini. Eikä siinäkään vielä kaikki. Tässä jotenkin pääsi käymään niin, että Pluto avaa kohdallani dramaattisen sekstiilin Venukseen, jotta rakkauselämäni, eikä elämäni ylipäätään, koskaan kävisi liian tylsäksi tai olisin edes joskus tyytyväinen johonkin yksinkertaiseen ja hyvään. Ja näillä eväillä syntyi tyttöraukka pieneen Vienankarjalaiseen kolmen talon hylättyyn kylään keskelle korpea, taloon, johon ei tullut vettä ja jota lämmitettiin puulla ja johonka pojan syntymä olisi tuonut paljon iloa ja ihan käytännön apua isäukon päivittäisiin askareisiin. Siitä alkoi minun taisteluni mahdottomien odotusten viidakosta, sisäisen pakon ajamana kohti sisäistä valoa, estetiikan täyttämää maailmaa ja ulkoista arvostusta, jota leijonanousuisena janoan vieläkin kuin virvoittavaa Pyhän lähteen armorikasta vettä.

Astrologian harrastajana varmasti tiedät, että nouseva merkki on avain elämässä ja ihmissuhteissa menestymiseen

Tutustumalla oman nousumerkin ideaan pääsee melkoiseen vauhtiin puhtaimman henkisen kasvun tiellä. Tunnistamalla ja vahvistamalla itsessään nousumerkin ominaisuuksia väistämättä kohtaa omalla polullaan sellaisiin asioihin ja ihmisiin, jotka ovat sinun kaltaisiasi ja arvoisiasi, mikä puolestaan lisää menestystä, onnea ja iloa elämässä. Nousevan merkkisi ominaisuuksia toteuttamalla pääset sellaiseen hehkuun, joka aiheuttaa aivan varmasti uskomatonta kateutta. Joten älä ihmeessä laita pakkia päälle, jos tunnet, että osuit kerrankin kultasuoneen olemalla oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja olemalla oma valloittava itsesi. Menestys elämässä on mahdollista vain olemalla oma aito itsensä ja tekemällä itselleen mielekkäitä asioita ja valintoja.

Nousumerkkitulkinnoissa huomaan usein, että ihmiset tunnistavat nousumerkin kuvauksen perusteella itsensä lapsena. Sitten käy niin, että kasvatus ja monimutkaiset ihmissuhteet muokkaavat pienestä seikkailijasta velvollisuuksien verkkoon takertuneen tosikon. Iloitsen tuhannesti, kun saan ihmisen muistamaan, kuka hän on ja mitä niin ainutlaatuista ja autenttista hän kantaa mukanaan. Miksi hänen sielunsa säde on lävistänyt avaruuden juuri sillä hetkellä, kuin Aurinko oli ravussa ja askendentti osui leijonaan. Muistutan, miksi ei ole väärin olla lahjakas ja kaunis ja miksi soittamalla pianoa tai esiintymällä teatterissa voi elää, vaikka joku on joskus väittänyt jotain muuta, usein päinvastaista. Tahdon muistuttaa, että vähättelemällä itseään vähättelee Jumalan käden jälkeä ja ohittamalla omat lahjat, vähättelee omaa sielun historiaa, sillä ilmaisia lahjoja ei ole. On vain ansaittuja ominaisuuksia, joita on velvollisuus käyttää ja siten tulla osalliseksi luomistyöhön, joka ei ole lakannut koskaan.

Niinpä itsekin päätin osallistua taidoillani aivan konkreettisella tavalla luomistyöhön ja samalla tsekata, mitä mielenkiintoista pääsen kokemaan, jos kerrankin toimin nousumerkkini idean mukaan. Päätin lähteä ekstemporereissuun Helsinkiin Hengen ja tiedon messuille tekemään astrologisia karttatulkintoja. Minulle, kotikeskeiselle rapuihmiselle, tämä oli äärimmäisen raju veto. Suorastaan vallankumouksellinen, kun ottaa huomioon, että kotiamme ja perhettämme oli juuri ravistellut raju äkillinen kriisi ja sen jälkipyykki oli vieläkin kyynelistä märkä ja itseasiassa linkouskin taisi vielä olla kesken. Lisäksi jouduin kävelemään räikeästi vaativan ja kriittisen, valittamiseen taipuvaiseen itseni yli, kun päätin lähteä edustamaan itseäni ja yritystäni ilman käyntikortteja, hiottua brändiä ja verkkosivuja. Kaiken kukkuraksi pelotti niin totaalisesti, että jotenkin onnistun epäonnistumaan. Kuun, Marsin ja Neptunuksen keskinäiset kuviot, ne kun eivät ole kartallani mitenkään erityisen suotuisat hankalista neliöistä ja oppositioista johtuen. Päätin kuitenkin mennä kohti pelkoa, huonoimpaan mahdolliseen ajankohtaan ja vieläpä julkiselle paikalle. Varmaan kuulostaa rohkealta vedolta, mutta joudun paljastamaan, etten ollut suinkaan rohkea, päinvastoin. Jänistin sitä pettymyksen ja aggression tunnetta, joka tulee siitä, että toimii omaa totuutta, sielun suurta suunnitelmaa vastaan.

Päätin toimia nousumerkkini idean mukaisesti, aivan kuten astrologian oppikirjassa sanotaan

Päätin olla leijonanousuinen rohkea oma itseni ja astella kohti koetusta ylväänä ja tietoisena omista lahjoistani. Päätin suunnata ravun herkkyyden tulkintoihin ja kaikki pelkojen tietoisesta voittamisesta vapautuvan energian ihmisten kohtaamiseen ja uusien suhteiden rakentamiseen. Leijona ei koskaan jää seinäruusuksi, hänen käytöksensä aina huokuu kauneutta ja estetiikkaa. Vaikka osaaminen ei aina riitä alkuunkaan, yrittää hän kaikin keinoin olla kuninkaallisen arvonsa veroinen. Leijona tekee työnsä intohimoisesti ja nauttien kaiken aikaa suuresta kuvasta, niin että pienet yksityiskohdat saattavat leijonan suuruudenhulluuttaan vahingossa unohtua. Ja jos leijona pelkää, sitä hän ei taatusti paljasta. Leijonasta helposti saa liiankin ylimieleisen kuvan näiden yllä mainittujen piirteiden vuoksi. Siksi sulkeutuneena rapuihmisenä olen aina hävennyt itsessäni leijonamaisia piirteitäni, eikä lapsuudenkodissani niistä kukaan ollut tietenkään yhtään innoissaan. Melkoisen jälkikrapulan sainkin heti messujen jälkeen, sillä menestys hiveli leijonasydäntäni tasan niin kauan, kun matkani kesti ja seurapiirini oli läsnä. Saavuttuani kotiin tuttuun ”astrologiseen neloshuoneeseen” rapu pääsi jälleen analysoimaan tapahtumia eikä suinkaan leijonan eduksi.

Usein kuulen ihmisten ihmettelevän sitä, että menestyn kaikessa, mihin ryhdyn. Siihen on naurettavan yksinkertainen selitys. Onnistun, koska tunnen ja ymmärrän oman astrologisen karttani, sen pohjalta itseni ja oman sieluni historian ja tavoitteet. Yritän parhaani mukaan kohdistaa energiani tiettyihin asioihin omalla sieluni matkalla. Astrologisen kartan avulla olen onnistunut ”tiirikoimaan” oman sieluni jumittuneimmat lukot. Tiedän, mitä läksyjä olen päättänyt oppia ja mitkä huiput olen päättänyt valloittaa. Mutta jännitys säilyy, sillä en todella tiedä, miten käytännössä kaikki onnistuu. Joka kerta kun laitan itseni koville, tuntuu kyllä yhtä hurjalta. Tiedostan sen, että olen päättänyt vaatia itseltäni poikkeuksellista rohkeutta. En myöskään voi tietää, miten katkerilta kaikki valitsemani haasteet ja vaikeudet voivat tuntua, enkä millään voi aavistaa, miten makeaa nektaria onnistumisen hetket vuodattavat sydämeeni. Rakastan elämää ja suhtaudun valtavalla intohimolla kaikkeen mitä tulee vastaan. Vaikeuksissa kohtaan kipeät tunteeni pelkoni ja annan niille tilaa. Uteliaana odotan, mitä uutta särkyneistä palasista syntyykään.

Tutkiessani ihmisten karttoja messuilla en voinut olla näkemättä, kuinka kaunis, monimutkainen ja täydellinen jokainen kartta ja sen kantajansa onkaan

Kun makasin rättiväsyneenä illalla huoneessani, mietin itsekseni, että kyllä se vaan niin on, että jokainen ihminen on kuin kauniimmin hiottu luonnon jalokivi, joka säteilee käsittämätöntä valoa ja hehkua. Kuinka suuri siunaus onkaan, että ihmistä, luotua tähän maailmaan, on todella koskettanut Jumalan käsi. Eihän todella suurempaa siunausta voi olla.

"Tulkaamme lapsenkaltaisiksi", tuttu sitaatti, astrologin suomentamana tarkoittaa varmaan sitä, että katso syntymäkarttaasi ja koita muistaa, kuka oikeasti olet. Tutki tähtikarttaasi ja muista jälleen, minkälainen olit silloin lapsuudessa, silloin kuin olit vielä villi, luova, kekseliäs. Silloin kun osasit heti nähdä ihmisistä, keitä he ovat, silloin kuin kehtasit sanoa ääneen, että minusta tulee astronautti tai Peter Pan. Tämä valoisa aika on vieläkin totta ja vieläkin kätesi ulottuvilla, jos tahdot muistaa itsesi. Rehellisyyden nimissä kerron, että itsensä muistaminen saattaa ensin aiheuttaa vastustusta sinussa ja tietenkin myös muissa. Ympäristö, lapsuuden olosuhteet, koulumaailma, ihmissuhteet ja odotukset itseämme kohtaan alkavat tuntua melkoiselta sumutukselta. Mutta kun sumutuksen esiriippu on tippunut ja pöly laskeutunut, alkaa kova työ vallan palauttamiseksi sinne, minne se kuuluukin. Kukaan ei koskaan tule tarjoamaan sinulle valtaa. Valta kuuluu ottaa itse omiin käsiin ja se on mahdollista vain itsetuntemuksen avulla.

Kun tunnet ja hyväksyt itsesi sydämessäsi, tulet tietoiseksi, että olet Luojasi kaltainen ja tullut tänne luomaan ajatuksillasi ja teoillasi parempaa todellisuutta, rakentamaan valoverkkoa siitä valosta, joka lähtee sinun sielustasi, siitä kuka sinä todella olet. Olemme luomassa nyt aivan uutta, ennennäkemätöntä todellisuutta. Joten aina kun tunnet, että jotain ihanaa on luvassa, niin hyppää vaistojesi viemäksi ja anna palaa. Epävarmuus ja pelko ovat vain neliö tai oppositio syntymäkartallasi, jonka olet kuitenkin päättänyt ottaa haltuun, ja sinulla jo on sielussasi aavistus siitä, minkälainen voima haasteellisen kuvion taakse on kätketty. Ihmisen sisäinen voima ja sielun kokemus ovat parhaassa mahdollisessa käytössä Luojan kanssa yhdessä toteuttamassa jokapäiväisessä luomistyössä, eikä loputtomassa ongelmien ja näennäisten velvollisuuksien selvittämisessä.

Kukaan ei ole täällä sattumalta. Kohtalo antaa jokaiselle tietyt raamit, jossa ihminen saa toteuttaa omaa erityistä lahjaansa, jonka kanssa hän on tähän maailmaan tullut. Joskus tämä lahja on syy niihin kärsimyksiin, mitä ihminen joutuu kokemaan, tai siltä se ainakin näyttää maallisen elämän perspektiivistä. Mutta jokainen ihminen omista luonteenpiirteistään käsin pystyy tuomaan tähän maailmaan jotakin sellaista, mitä kukaan muu ei pysty. Kun alat tuntea syvällä sielussasi, että jokin tarkoitus sinunkin syntymällä tähän maailmaan on, iloitse, sillä tämä on merkki siitä, että lahjasi alkaa herätä. Sydämeesi alkaa virrata inspiraatio eli elämän energia. Vähättelemällä itseään, pienentämällä omia luontaisia vahvuuksia ja erityispiirteitä sielu kadottaa äkkiä Luojan rytmin. Olla rytmissä Luojan kanssa on valtava siunaus ja elämänenergian lähde.

Henkinen elämä tarkoittaa sitä, että aistii Luojan rytmin ja antautuu sille ehdoitta

Jokainen sielu tuntee Luojan rytmin syvällä sisimmässään, mutta elämä rutiineineen saattaa viedä ristiaallokkoon ja eksyttää. Astrologiseen karttaan tutustumalla yhä uudelleen pääsee omaan luontaisen sielunkuvaan ja rytmiin kiinni todella konkreettisesti. Olet ihailua ja kauneutta kaipaava Leijonasydän tai periksiantamaton harmonian ja tasapainon tavoittelija mister Vaaka, ole kuitenkin oma itsesi ylpeästi herkällä henkisellä tiellä, joka ei avaudu ilman itsetuntemusta, sisäistä vapautta ja intohimoa.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Valon Lapsi -tulkinta

Oivalluksia omaan vanhemmuuteen tai paluu oman sisäisenlapsen pariin.

Siirry tutkimaan tulkinnan sisältöä täällä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...