Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.10.2022

Plutonista painetta elämässä ja ihmissuhteissa

Aurinko ja Venus tykittävät neliötä Plutolle tällä viikolla ja siksi elämässä on tavallista enemmän latausta sekä oman tekemisen suhteen että ihmissuhteissa. Tämä kuvio kysyy tiukasti, kuinka varma olet päivittäisistä valinnoistasi ilman pienintäkään varmistelua. Samaan aikaan tämän haastavan neliön kanssa toteutuu Auringon ja Venuksen kultainen kolmio Marsin ja Vestan kanssa, joka taas palkitsee itsenäiset ratkaisut vähintään ruhtinaallisesti. Etenkin alkuviikosta suosittelen ottamaan rohkeasti ennakkoluulottomia askeleita kohti itseäsi aidosti kiinnostavia asioita ja ihmisiä. Muista säilyttää rento ja nautinnollinen tuntuma päivittäisissä valinnoissa. Niiden avulla ohjaudut uskomattoman positiiviseen virtaukseen.

Tämä on erittäin hyvä viikko tehdä täysin ratkaisevia päätöksiä uuteen suuntaan elämässäsi. Täysin pitävä päätös riittää tämän hetken latauksen siirtämiseksi mihin tahansa omaan aloitukseen tai suunnitelmaan. Tärkeää tällaisen päätöksen kannalta on laittaa itsellesi täysin pitävä aikaraja, jonka jälkeen siirtyminen uuteen kuvioon on viimeistään tapahtunut. Kannattaa muistaa tämän viikon ratkaisuissa, että Auringon ja Venuksen neliö Plutolle uuden juttusi syntymäkartalla edellyttää nyt ja jatkossa itsenäistä ja hyvin omaehtoista toimintaa. Silloin saat käyttöösi pysäyttämättömän Pluto voiman suunnitelmiesi toteuttamiselle. Mikäli haluat tietää mitä Pluton puuhaa oman syntymäkarttasi tekijöiden kanssa tässä ajassa, niin se onnistuu Astrokalenterin avulla.

Aivan viikon lopulla Saturnus siirtyy etenevään liikkeeseen ja helpottaa tulevien viikkojen aikana konkreettisten kehitystoimien toteuttamista valitsemillasi alueilla. Kollektiivisella tasolla Saturnuksen ja Uranuksen neliö pitää edelleen tiukasti huolta siitä, että vanhat paikoilleen jämähtäneet kuviot romahtavat yksi toisensa jälkeen. Rohkeat ja peruuttamattomat päätökset tulevat johtamaan aivan loistaviin lopputuloksiin työkuvioissa ja ihmissuhteissa.

Sunnuntaina Venus ja Aurinko siirtyvät Skorpionin merkkiin, joka olkoon kaikille vesimerkeille eli Skorpionin lisäksi Ravuille ja Kaloille lähtölaukaus mitä ihmeellisempiin luoviin tempauksiin ilon ja innostuksen ohjauksessa vielä tulevan viikon aikana. Minäkin tein juuri päätöksen, että 24.10 alkavalla viikolla päräytetään astrolaisten tietoisuuteen hurjan kiehtova, perimätietoon ja suomalaisuuden ytimeen pureutuva Ikitieto projekti yhdessä suomalaista viisausperinnettä tutkivan ja sitä opettavan Sami Nuoran kanssa. Minulle tämä mahdollisuus resonoi voimakkaasti jo alkukeväästä, jolloin Sami kertoi haaveestaan herättää shamaanien henki niissä suomalaisissa, joille ikitiedon opiskelu tuntuu tässä hetkessä oikealta ratkaisulta.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...