Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.9.2022

Muutosten tuulissa uusille urille

Vuonna 1988 olin hämmentävässä tilanteessa työskenneltyäni 10 vuotta vakuutusyhtiön palveluksessa työssä josta pidin ja jossa oli hyvä palkka kaiken muun lisäksi. Koin olevani ihan unelma-ammatissa, mutta monista eri tekijöistä johtuen tilanne muuttui tuon vuoden lopulla dramaattisesti ja ahdistuin niin pahasti, että en enää pystynyt menemään edes työpaikalle. Kipuilin sairaslomalla 1–2 viikon jaksoissa kaikkiaan kolme kuukautta, kunnes sanoin itse itseni irti ilman mitään tietoa tulevasta, vaikka toki silloin jo harrastelin astrologian parissa.

Jotain tehdäkseni lähdin vyöhyketerapiakurssille nähtyäni sen tuloksia tyttäreni sairauden hoidossa. Olin myös innostunut videokuvauksesta ja yhteensattumien kautta pääsin tekemään inserttejä ja pari dokkaria tv-yhtiöille. Silloin perustin ystäväni kanssa yrityksen ”Janus Filmi” ja käynnistin takkuisen yrittäjäurani yllättävän menestyksellisesti. Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen ja muutaman tuloksellisen keikan jälkeen tie nousi pystyyn syistä, joita en voi valottaa sen enempää.

Makuun päästyäni päätin silti jatkaa ihan itsekseni ”Jupiter Video” yrityksen peräsimessä, mutta ilman kontakteja jäi käteen vain muutama häävideo ja pari muuta keikkaa kuntayhtiöille. Videoita väsätessäni olin saanut vyöhyketerapia kurssini diplomiin saakka ja rakentanut samalla ensimmäisen astrologiakurssin. Oli aika luontevaa muuttaa yrityksen nimi kauhistuttavaksi ”Astrologia- ja luontaisterapiakeskus Ki-Life Oy:ksi” Nyt tiedän, ettei yrityksellä saa olla pitkää ja monialaista nimeä, vaikka toiminta sitä olisikin. Nimestä tuntui olevan koko ajan pelkkää haittaa.

Tein rinnakkain hoitoja ja astrologiaa, tajuamatta yhtään mitään yritystoiminnan yksinkertaisimmista säännöistä ja periaatteista. Viisi ensimmäistä vuotta sain allekirjoittaa tilinpäätökseen yritykseni olevan selvitystilassa. En silloin edes tiennyt, mitä selvitystila tarkoittaa. Sen kuitenkin tiesin, että tiukkaa teki pitää pulju pystyssä. Suurin ongelmani on näin jälkikäteen katsottuna verkostoitumisen täydellinen puuttuminen. Yksistään puurtaminen tuli maksamaan kohtuuttoman paljon aikana ja rahana. Sain kuitenkin tehdä sitä, mitä ehdottomasti eniten halusin ja se auttoi jaksamaan vaikeuksien yli.

Olen nyt jo kahtena vuonna tehnyt kumppanuustasolla yhteistyötä Andy Hopin ja Tekijäakatemian kanssa. Jos Sinulla on idea, suunnitelma tai alkamassa oleva yritysprojekti, niin suosittelen lämpimästi katsomaan keskustelumme Andy Hopin kanssa. Uskoisin sen jo sellaisenaan antavan hyviä vinkkejä kaipaamasi askeleen ottamiselle.

Videon alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset tutustumaan Tekijäakatemiaan tarkemmin ja sen kautta liittyessäsi saat bonuksena astrologisen tulkinnan itsellesi, yrityksellesi tai molemmille sekä Andyn henkilökohtaisen zoom-valmennuksen Sinulle räätälöitynä. Tekijäakatemia on kaiken muun lisäksi loistava tapa verkostoitua.

Lue lisää ja Ilmoittaudu mukaan tästä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...