Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

19.8.2022

vieraskirjoitus:

Mustaa ja valkoista - 19.8.2022 Lunaarinen Taivaanvaeltaja

Elokuun puolikuisena riittinä Taivaanvaeltaja herättelee hyödyntämään kaikkea lähellämme olevaa elämänmyönteistä muutosvoimaa. Taivaanvaeltajan suosima toimintatapa on rohkean askeleen ottaminen kohti esteillä ja hidasteilla verhottuja haasteita, näin siitä huolimatta, että se heittäisikin keskelle arvostelujen ja ihmettelyjen ilmapiiriä.

Epäsovinnaisuuksien rohkea yhdistely voi kuitenkin olla toimivin tie elämän soljuvuuteen, vaikkei siltä heti tuntuisikaan. Toki diplomatialle on paikkansa ja moraalin taso muistettava pitää korkealla, mutta vastakohtaisuudet puhuttelevat nyt toisiaan erityisellä tavalla. Niitä kannattaa tarkastella osin ulkopuolisilla silmillä, etäisesti tilaa antaen ja analysoiden.  Kynnysmaton rooliin ei pidä jäädä, mutta niin voi käydä jos omaa ääntä ei jostain syystä saa kuuluville. Aladdinin lentävänä mattona Taivaanvaeltaja puolestaan luo nostetta ja ilmavuutta yli elämändraaman aineellisimpien kivikoiden, mutta se vaatii myös perusteellista asioiden sisäistämistä ja omien elämänkokemuksen laittamista mahdollisimman laajaan perspektiiviin. Sitten seikkailusta voi jopa nauttia.

Vaikka tuntisitkin olevasi valmis barrikadeille puolustamaan näkemyksiäsi tai jotain suurempaa yhteistä hyvää, näkymättömiä voimia vastaan on hedelmätöntä taistella. Se on myös energian tuhlaamista, sillä suurin osa mielen tuottamista vastuksista on mielen omaa illuusiota. Tässä mielessä voimavaroja on hyvä jakaa ja kohdentaa tilannekohtaisesti. Kovin herkästi myös ulkoistamme ongelmien syyt jonnekin ulkopuolellemme, joka helposti luo syyllinen ja syytön / uhraaja ja uhrattava asetelmia. Koko totuus vallitsevasta tilannekuvasta ei kuitenkaan avaudu viljelemällä arvostelua tai yletöntä ylpeyttä.

Todellinen vastustaja on lopulta itse itselleen, siksi kohdatun haasteen arvostaminen ja pyhittäminen osaksi jatkuvaa kehitys- ja oppimisprosessia tulee elokuun loppupuoliskolla antamaan lisäpuhtia ja selkeyttä asioiden vakauttamiseksi. Kohdattavaksi voi tulla myös syviä tunteita ja mielen pimeyksistä nousevia epävarmuuksia. Osittain vielä näkymätön on tulossa näkyväksi, tunnistettavaksi ja prosessoitavaksi.  Pettymyksistä selviytyminen on osa Taivaanvaeltajan Lunaarisen porttipäivän teemaa. Totuuden ja valheen erottaminen on keskeinen osa-alue ymmärrettäessä dualismin vaikutusta ja tunnistettaessa omaa tämän hetkistä olemisentilaa.

Separoiva kaksijakoinen sointuenergia maalaa mielellään vain mustan ja valkoisen sävyillä. Siksi puolivillaiset suunnitelmat eivät ota kunnolla tulta alleen. Käytännön tasolla harmaalta alueelta olisikin hyvä päästä pois ja hakea selkeää kantaa tilanteiden ja asioiden eri puolilta, ainakin silloin kun siihen on mahdollisuus, mutta samanaikaisesti muistaen, että vain hyväksymällä moninaisten näkökantojen olemassaolon voit laajentaa maailmankuvaa ja laajentua ihmisenä sellaiseen ulottuvuuteen, jossa ei ole pakottavaa tarvetta puolustaa vain yhtä subjektiivista arvoa tai elämänilmaisua muiden kustannuksella. 

Taivaanvaeltajan elokuinen viesti kuuluu: Aina ei voi saada haluamaansa vaikka toimisi kuinka rohkeasti ja itseään peliin laittaen, mutta silti voi huomata saaneensa enemmän kuin osasi toivoa.

Terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...