Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

21.6.2022

vieraskirjoitus:

Taianomaista todellisuutta?

Galaktisen Taikurin vuosineljännes 21.6.2022- 22.9.2022 

Galaktisen Taikurin taianomaisuus on osa kesäpäivänseisauksesta alkavan vuosineljänneksen olemusta. Mutta missä taika ja mystisyys piilevät? Arkisen selviytymisen ja eteenpäin puskemisen tiellä ihmeet kun tuntuvat vain antavan odottaa itseään.

Valoisat alkukesän yöt houkuttelevat aistimaan ajatonta hiljaisuutta. Sen voikin tavoittaa melkein mistä tahansa, kun vain maltamme hetkeksi pysähtyä. Saatamme myös kokea hiljaisuuden rikkoutuvan ympärillämme, mutta rikkovat elementit voivat osaltaan tuoda hiljaisuuden olemassaolon entistä paremmin esiin, selkeämmin tunnistetavaksi ja aistittavaksi. Näin kontrastien maailma tarjoaa valinnan mahdollisuuksia, mille taajuudelle haluamme kulloinkin virittyä. Etsimällä olemisen taianomaisuutta tavoittaa harvoin, sillä kaikki taika ja sanat sen tuottamiseksi ovat jo meillä valmiina. Tämän kaltaiseen sisäisen tiedostumisen mielentilaan Galaktisen Taikurin periodi on meitä rohkaisemassa. Arvostamaan elämää ja itseä, sekä kunnioittamaan sitä mitä tekee.   

Vuoropuhelua

Hiljaisuutta voi kuvata vuoropuhelun tapaiseksi aaltoilevaksi värähtelykentäksi äänien maailman ja kosmisen hiljaisuuden välillä. Jos olemme jatkuvasti äänessä tai ympäröimme itsemme kovin yksipuolisella äänimaailmalla ja kiireellä, jotain olennaista ja tärkeää voi jäädä huomaamatta ja kuulematta.  Taikurin vuosineljännes herkistää vastaanottavaisuutta, auttaen rikkomaan lumouksia joiden olemme luulleet olevan vaikutuskykymme ulottumattomissa. Taikurin taikasanat ovat voimasanojamme aina silloin, kun tiedostamme hiljaisuuden voiman olemassaolon itsessämme ja tukeutuessamme sen antamiin tuntemuksiin.

Tarinan voi vaihtaa

Muutosvoimista suurin on mentaaliajatusmalli, sillä muuntumiskykyisellä ajatuksella voi hajottaa mielen muodostamat vääristyneet ja harhakuviin perustuvat käsitykset ja tarvittaessa luoda kaiken uudelleen, vastaamaan tiedostuneemman minän tarpeita. Taikuri jos kuka on tarinankertoja ja sitä myöten myös alkanut periodi on tarinan vahvistamisen tai kenties sen uudelleen luomisen aikaa. Millaista tarinaa haluamme uskoa ja luoda todeksi itsestämme, kuinka aidosti olemme siinä, missä nyt näemme itsemme olevan?  Siinä kysymys, joka vastauksen kiteytyessä voi paljastaa nykyhetkessä toteutuvan olemisen laatua.

Kuten Taikuri omassa ajattomuuden voimassaan, on kaikilla mayamerkeillä oma uniikisti säteilevä perusvoimansa. Mikä se juuri sinun kohdallasi on, sen voit saada selville Maya-astrologisesta elämäntulkinnasta. Löydä siis omat taikasanasi!

Elämäntulkintakartta koostuu viiden symbolin ja yhden tai kahden numeron muodostamasta kokonaisuudesta. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista, sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista. Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin. Tulkinnassa esiintyvillä symboleilla on myös oma intuitiivinen merkityksensä henkilökohtaisen informaation avaamisessa.

Kesäpäivänseisaus terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...