Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.5.2022

Kesäkuun tunnelmat kaikille merkeille

Kuin ihmeen kaupalla saimme porukan kasaan ja pääsimme tekemään Planeetta Uutiset kesäkuulle tutulla kokoonpanolla. Loistavalta kieltämättä vaikuttaa planeettakuvioiden valossa ja joillakin merkeillä on tiedossa aivan luksustunnelmia. Näistä jutuista lisää Planeetta Uutisissa tai Timo Kalliokosken kirjallisessa versiossa.

Kuukausikooppi 6 2022 / Timo Kalliokoski

Kuu vaihtuu varsin vauhdikkaissa tunnelmissa. Mars saa kunnon vauhdin Jupiterilta Oinaan alkuasteilla ja kun Merkurius vieläkin peruuttaa ensimmäisen puolen viikon ajan, voi vauhtia olla enemmän kuin järkeä. Saturnus pysähtyy samaan aikaan ja samoissa asteissa Vesimiehessä kuin Merkurius kääntyy etenevään liikkeeseen Härässä. Saturnus tuo pysähtyessään ”väistämättömyyden voiman” sille uudelle innolle, jota Merkurius alkaa kantaa päätöksinä ja muutoksina kaikkienkin elämässä, mutta erityisesti kiinteillä merkeillä, jota mainittujen (Härkä, Vesimies) lisäksi ovat Leijona ja Skorpioni. Toukokuusta suurin osa vietetään Auringon ollessa Kaksosen merkissä. Kaksonen voi oikeastaan keskittyä nauttimaan Auringon paisteesta yllättävän rauhallisissa tunnelmissa, ainakin alkukuun puolella.

Kun Merkurius siirtyy Kaksosiin, alkaa tapahtua ja uskon, että näihin kuvioihin liittyy aika paljon menneisyyden taakkojen siivoamista ja vanhoista tavoista ja käsityksistä luopumista. Tätä korostaa myös Venuksen liike Härässä. Merkurius ja Venus ovat voimissaan näissä omissa merkeissään. HärkäVenus keskittyy paljon oman elämän tasapainottamiseen ja elämästä nauttimiseen. Se ohittaa ensin Uranuksen 12. päivä ja saapuu jännittävään ”hässäkkään” 17.-19. päivä kesäkuuta. Aurinko ja Venus kohtaavat monipuolisen paketin, jossa mukana ovat Kuunsolmuakseli, Neptunus, Saturnus ja Pluto. Tätä kuviota on tietenkin aika vaikea tiivistää lyhyeen mittaan tekstiä, mutta: meillä on kaikilla enemmän tai vähemmän vakavia kysymyksiä oman elämäntapamme suhteen.

Onko parasta elämästä nauttimista se, että saa omassa vapaudessaan asettua itselleen ominaiseen rytmiin, valita hyvän seuran ja tehdä merkityksellisiä ja hyviä juttuja? Itse ajattelen aika pitkälle näin. Mitä ikinä tarvitsetkin päätöksissäsi, päästäksesi tähän suuntaan, ole valmis. Kaikki pelko ja huoli on estämässä meitä menemästä siitä ovesta, jonka takana on meidän oma elämämme. Hyvin samaan aikaan on Oinaassa Marsin ja Chironin yhtymä, joka sekin puhuu vahvasti oman parantumisemme puolesta. Meidän alkaa olla ihan pakko käyttää omaa voimaamme terveellä tavalla, terveessä rytmissä. Mars tulee ihan kuukauden lopussa vahvaan yhteistyökuvioon, jossa Saturnus ja Neptunus ovat Vesimiehessä ja Kaloissa samoissa asteissa. Intuitiivinen oivaltaminen liittyy voimaan…

Merkkikohtaiset tulkinnat löytyvät kirjallisina täältä: linkki astron kk-horoskooppiin

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...