Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.5.2022

Matalalentoon toukokuussa

Menossa oleva aika vaikuttaa kieltämättä erittäin epävakaalta monessakin mielessä, mutta planeetoilta kysyttäessä epävarmuuteen tai minkäänlaiseen pelkoon ei ole pienintäkään syystä.Toukokuuta hallitsee suvereenisti Jupiterin sekstiili Plutolle, joka kruunaa tämän uusien mahdollisuuksien ja massiivisten uudistusten kevään heti kuun alkaessa. Kesän kynnyksellä ovat pullat loistavasti uunissa ja uusien mahdollisuuksien hyökyaalto hemmottelee meitä nyt toukokuun aikana. Minä kävin hemmottelemassa itseäni Tamperelaisessa saunahoitolassa, jossa saa halutessaan myös perinteistä kuppaushoitoa. Blogin lopussa olevalla videolla makailen itsekin kuppauspöydällä ja kokemusta rikkaampana uskallan suositella tätä perinteikästä hoitomuotoa energisoivana, puhdistavana, turvallisena ja henkisesti vapauttavana prosessina.

Toukokuun tunnelmia voit vilkaista tarkemmin Planeetta Uutisista tai lukea videon alapuolelta olevan kirjallisen selvityksen alkaneen kuukauden astrologisista kuvioista. Videon lopussa esittäytyy menneen ja tulevan jännittävälle aikajanalle johdatteleva mysteerivieras.

Kuukausikooppi toukokuu 2022 (Timo Kalliokoski)

Kuun vaihteessa Venus on tarkasti Jupiterin kanssa Kalojen merkin loppuasteissa. Parhaimmillaan tästä voi ottaa erittäin hyvän, positiivisen vauhdin ja asenteen koko kuukaudelle. Voimme oppia yhdistämään omaan rytmiimme jatkuvan uudistumisen ja laajentumisen, tekemään tästä matkanteon tavan. Meidän ei kannata itkeä kaatuneen maidon perään, vaan jatkaa elämää aina uusin keinoin, uusin ajatuksin, uutena, koko ajan syntyvänä, yllättävänä. Tästä ajatuksesta onkin mukava mennä erikoiseen Härän ajan laatuun, kun keskittyvä ja rakentava Härän hitaahko laatu heilutetaan uuteen uskoon, kun Aurinko tulee yhtymään Uranuksen kanssa. Kaikki elämän rakentaminen edellyttää nyt tämän kuukauden aikana ennakkoluulotonta asennetta. Uranus muistuttaa meitä siitä, että laatikon ulkopuolellakin on elämää. Ehkä jopa parempaa elämää…

Kaikki päätökset ovat (taas) tiukassa tarkastelussa, kun Merkurius lähtee perääntyvään liikkeeseen 11. päivä toukokuuta. Se liikkuu Kaksosen merkissä ja tulee yhtymään Auringon kanssa juuri silloin, kun Aurinko siirtyy Kaksosiin 22. päivä toukokuuta. Kaksonen edustaa kokeilun oikeutta ja kokemuksen tuomien opetusten analysointia. Tämä 22. päivän seutu antaa mahdollisuuden punnita kaikkea koettua taas enemmän sydämen voimin, kirkkaammin, intuitiivisemmin, oivaltavammin. Joskus me voitamme, toisinaan opimme. Peruuttavan Merkuriuksen tärkein hetki on aina tämä Auringon ohittaminen Maan ja Auringon välistä. Silloin voimme todella oivaltaa sydäntietoisia korjausliikkeitä. Arkitietoisuutemme haastaminen jatkuu kuukauden loppuun asti, jolloin Merkurius tulee samoille asteille kuin Saturnus on Vesimiehessä ja Neptunus Kaloissa. Samaan aikaan Mars eksyy Neptunuksen sumuihin Kaloissa…

Mars kanavoi vahvaa tunnevoimaa meissä. Meidän ”Luova Sanamme” herää eloon. Se suorastaan vaatii tulla sanotuksi, kun Mars ja Jupiter kohtaavat 29. päivä kuluvaa kuuta Oinaassa. Oinas edustaa uutta alkua,  idealismia. Etsi oman luovuutesi kaikki mahdollisuudet ja päästä toimintasi säteet leviämään ihan uusille alueille. Meillä ei taida olla paljon muuta hävittävää kuin kahleemme. Kaikki, mitä tässä kuussa on tähän asti tapahtunut, on pohjustusta sille, että me löydämme oman voimamme laajentuvan liikkeen, tunteen tulen, johon ajattelun ilma puhaltaa hengen. Ja viimeinen päivä Venus aktivoi vielä ihmissuhteet tämän tulen ahjossa. Jotta voimme yhä vapaammin luoda omasta tarpeestamme käsin, on ihmisten ympärillämme hyväksyttävä nämä tarpeet. Nyt kaikkien on aika astua esiin sellaisina kuin ovat. Merkkikohtaiset tunnelmat löytyvät kirjallisina Täältä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...