Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

1.4.2022

vieraskirjoitus:

Elämän puhdas liekki 

Perjantaina 1.4. kello 9:27 on Uusikuu oinaan merkissä. Auringon ja Kuun toisella puolella on Merkurius, joka toimii sanansaattajana. Toisella puolella on Khiron haavoittuneena parantajana sekä tietäjänä ja Pallas viisaana soturi jumalattarena. Uusikuu saa tukea Cereksen ja Vestan sekstiilien myötä. Nämä tuovat aikaan sydämen ravitsevaa lämpöä.

Kevätpäiväntasaus aloitti astrologisen uuden vuoden. Aurinko meni oinaan alkukantaiseen merkkiin. Nyt oleva Uusikuu on täynnä samaista alkuvoimaa ja uudistumisen mahdollisuuksia, mutta mukana on myös viisautta. 

”Todellinen löytöretki ei ole uusien maisemien etsimistä, vaan uusien silmien saamista.” -Marcel Proust  

Mytologiassa Pallas oli tietäjä ja näkijä sekä oikeudenmukainen neuvonantajana, joka kykeni ennakoimaan. Älynsä lisäksi hänellä oli kyky konkretisoida asiat toteen. Pallas ei jää avuttomaksi tai neuvottomaksi, vaan hänellä riitti taistelutahtoa sekä kestävyyttä. Joskus omien heikkouksin kohtaaminen on suurinta viisautta. Selviytymiseen kiinni jääminen, voi tehdä elämästä kestävyyslajin, jolloin olisi opeteltava armollisuutta itseä kohtaan. 

Pallas ja Apollon opettivat Khironille monia erilaisia taitoja. Khiron oli viisas ja myötätuntoinen kentauri. Saatuaan myrkkynuolen reiteensä, hän koki valtavia kipuja, mutta ei pystynytkään parantamaan itseään. Khiron on avain kipujen ymmärtämiseen sekä siihen että jos sairautta ei voi parantaa, kuinka sen kanssa voi elää parhaalla mahdollisella tavalla.  

Khiron oli puoliksi ihminen ja puoliksi eläin, joten hän omaksui kummastakin parhaat puolet. Luonnollisen rytmin, kehon, mielen että tunteiden tasapainon ja parantavien energioiden avulla, voimme päästä ehtymättömän viisauden lähteelle. 

”Ennen kuin reagoit, mieti. Ennen kuin kulutat, ansaitse. Ennen kuin kritisoit, odota. Ennen kuin luovutat, yritä. ” -Ernest Hemingway 

Mars, Venus, Juno sekä Saturnus ovat konjunktiossa vesimiehen merkissä. Ne ovat haasteellisissa kulmissa kumpaankin Kuunsolmuun, joten muutoksen paine voi hetkittäin tuntua sietämättömältä. Marsin ja Pallaksen sekstiili on toivottava tuki. Mytologiassa Mars ja Pallas ovat ottaneet toisistaan mittaa useamman kerran. Usein Pallas voitti Marsin, koska kykeni ajattelemaan. Marsin tapa reagoida alkukantaisesti ja toimia ensimmäisen impulssin perusteella kostautui. Nyt näiden arkkityyppien välille voi muodostua hyvä yhteistyö. 

"Puolet erehdyksistämme syntyy siitä, että käytämme tunteita silloin kun pitäisi ajatella ja ajattelemme silloin kun pitäisi tuntea. " - J.C. Collins  

Neptunuksen ja Jupiterin positiiviset kulmat Kuunsolmuille avaavat uudenlaista toivoa. Kuunnoususolmu on härän merkissä ja Kuunlaskusolmu on skorpionin merkissä.  On aika rakentavaa kantavaa maata. Joskus pieneltä tuntuvilla asioilla on iso merkitys. 

"Elämä on puhdas liekki, ja me elämme sisässämme olevan näkymättömän auringon mukaan." - Sir Thomas Browne

Lempeää viikonloppua!  

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

UUTTA: Karma-astrologian alkeet verkkokurssi

TARJOUKSESSA 39€ / NORM 49€ vielä tänään 1.4.2022  KLO 24 saakka.

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.
Tutustu verkkokurssiin täällä tarkemmin

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...