Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.3.2022

Suurella luottamuksella kohti tuntematonta

Maailma on löytämässä jonkun kokonaan uuden muodon ja todellisuuden nähtävästi jo lähitulevaisuudessa, ehkä pitkälti jo tämän vuoden kuluessa. Monet ovat tiedustelleet, mitä nyt kannattaisi tehdä, minne muuttaa ja kuinka toimia rahan ja muun omaisuuden kanssa. On syntynyt uusi pelko rajoittamaan hetkessä elämistä ja sisäisen rauhan kokemista. Esoteerisen ja alkemistisen opin mukaan maailmassa ei ole mitään muuta rauhaa, kuin sisäinen rauha. Ulkopuolella sitä ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan. Pelko syntyy oletuksesta, että rauha olisi ulkoinen olosuhde ja siksi vaarassa rikkoontua ilman mahdollisuutta vaikuttaa tilanteeseen.

Tällä viikolla kaikki on ehdottomasti jokaisen omissa käsissä Venuksen ja Marsin siirtyessä rinta rinnan Vesimiehen merkkiin Pluton antaman latauksen voimin. Koko ihmiskunta on löytämässä ainutlaatuisia uusia mahdollisuuksia tulossa olevan inflaation, laman, materiaalipulan ja ruokapulan ansiosta. Vanhaa maailmaa ajetaan alas joko tietoisesti tai tiedostamatta, mutta astrologian näkökulmasta mennään koko ajan parempaan ja valoisampaan suuntaan. Yksittäisen ihmisen kannalta asenne ratkaisee lopputuloksen. Nyt on aika kerätä ystäviä ympärilleen, löytää se oma heimo ja yhteisöllisyys. Yhdessä meillä ei tule olemaan mitään hätää, vaikka mitä tapahtuisi.

Sisäisen rauhantilan kannalta ei ole mitään väliä sillä, kuka ulkoista maailmaa hallitsee ja millaisia päätöksiä hallitsija tai hallitsijat tekevät. Rauhan tilassa eläessäsi keskityt koko ajan omaan elämään ja omiin ratkaisuihin sen perusteella, mitä ympärilläsi tapahtuu. Sateen tullessa menet suojaan ja pakkasen kiristyessä puet enemmän päällesi. Elämä on jatkuvaa olosuhteiden vaihtelua sodan, rauhan, nälän, yltäkylläisyyden ja kaiken muun välillä. Sinä hallitset omaa valtakuntaasi diktaattorin tavoin ja tulet selviämään kaikista mahdollisista tilanteista voittajana vain itse tekemilläsi ratkaisuilla.

Tällä hetkellä linnunrataamme vaikuttaa Nasan tutkimusten perusteella poikkeuksellisen voimakas säteily tai energiapulssi, joka on jo tähän mennessä muuttanut dramaattisesti olosuhteita kaikilla aurinkokuntamme planeetoilla. Myös konkreettisen elämämme olosuhteet ovat näiden muutosvoimien kohteena. Esoteerisesta näkökulmasta katosoen on lohdullista tietää, että jokaisella ihmisellä on sisimmässään täydellinen symkroniteetti tapahtumassa olevien muutosten kanssa. Synkroniteetin synonyymi on tietoisuus itsestä ja omista henkisistä valmiuksista. Useiden myyttien ja profetioiden mukaan muutokset johdattavat meitä paljon nykyistä parempaan elämään. Pelon sijasta tulisi tuntea innostusta tulevaan.

Ke 9.3.2022 klo 19 Tarot ja astrologinen symboliikka

Jo ammoisista ajoista lähtien ihminen on käyttänyt hyväkseen astrologian ja tarottien pyhää symboliikkaa voidakseen paremmin ymmärtää itseään ja kohtaamiensa tapahtumien luonnetta. Ensi keskiviikkona pääset minun ja Kalliokosken Timon kanssa tutkimaan näiden kahden esoteerisen opin keskinäistä kemiaa klo 19.00 alkavassa livelähetyksessä. Mukaan pääsee alla olevasta linkistä

 Ke 9.3.2022 klo 19 Tarot ja astrologinen symboliikka Astron YouTube kanavalla

Pelkästään näihin kahteen symbolioppiin tutustumalla oivaltaa paljon itsestään ja kokonaan toisenlaisesta näkökulmasta elämään. Tallenne tästä lähetyksestä on jälkeenpäin katsottavissa Tarot verkkokurssin videoissa.

Jos Hermeettisen astrologian peruskurssi kiinnostaa, niin katso tämä video:

Lisää tietoa kurssista löytyy täältä:
Hermeettisen astrologian peruskurssi

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

P.S. Porvoossa kerron lauantaina kerron tarkemmin ihmisen alkemistisista kyvyistä ja siitä, miten ne voi löytää astrologista karttaa tutkimalla. Lisäksi jokainen osallistuja saa 3kk Astrokalenteria veloituksetta ja osallistuu 280€ arvoisen palkinnon arvontaan. Tervetuloa Porvooseen lauantaina. (Paikkoja rajoitetusti)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...