Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.2.2022

Zoroasterin ennustus Kulta-ajasta

Mary Boyce ja Franz Grenetin tutkimustyö "History of Zoroastrianism" julkaistiin vuonna 1991. Sen mukaisesti lopunaikoihin liittyvissä ajatuksissa ei ole suurta tuhoa ennustavia piirteitä, kuten monissa muissa ennustuksissa.

Lainaus kirjasta "David Wilcock, Lähdekenttä"

"Zoroasterin tulevaisuuden odotukset kiinnittyivät tähän rakastettuun ja tuttuun maahan. Sinne, alkuperäiseen täydellisyyteensä palautettuna, saapuu Ahura Mazdan valtakunta, ja siunatut elävät siellä ikuisesti hänen lähellään, kiinteä liha, kiinteällä maalla... Hän ennusti historian päättymisen, ei maailman päättymistä.

Murheiden ja vääryyksien ennustukset viimeisinä aikoina ovat vieraita puhdasoppiselle zarahustralaisuudelle, sillä Zoroasterin perimmäinen viesti oli, että hyvyyden voitto saapuu pahan heikettyä asteittain oikeudenmukaisten yhteisten ponnistelujen vaikutuksesta. Ihmisten hyveet, kuten oikeudenmukaisuus, usko, suvaitsevaisuus ja iloisuus lisääntyvät silloin koko maailmassa, ja paheet, kuten tyrannia, vihamielisyys, harhaoppisuus ja epäoikeudenmukaisuus katoavat...

Zoroaster mielsi maailman pelastuksen riippuvan sekä kosmisesta pyrkimyksestä että yksilöittenvalintojen summasta. Nämä kaksi ajatusta liittyvät yhteen hänen opetuksissaan - yksilön vastuun painottaminen ja huoli koko kosmoksesta. Näillä perusteilla Zoroasterin opinkappaleet vaikuttavat hyvin merkityksellisiltä hellenistisen ajan olosuhteille ja ongelmille.

Negatiivisten voimien todellinen tarkoitus on vain auttaa meitä kehittymään tietoisuudessa, mutta niiden ei ole koskaan tarkoitus voittaa, eivätkä ne voita. Ne voivat vain sopeutua maailmankaikkeuden perusluonteeseen, joka on rakastava hyväsydämisyys.

TUOMIO / HYVYYDEN VOITTOKULKU

Tuomio tarkoittaa vain sitä, että meille annetaan mahdollisuus valita, haluammeko jatkaa reikarnoitumista ja samojen opetusten oppimista, vai haluammeko siirtyä tilaan, jossa voimme kulkea aika avaruudessa ja avaruusajassa vaivattomasti periaatteessa ylösnousseessa muodossa. Jos päätämme kieltäytyä "Suuresta Kutsusta" , meitä ei rangaista vaan elämme elämäämme, kuolemme, kun aikamme koittaa, ja kuljemme edelleen sellaisten kasvumahdollisuuksien halki, joita fyysisen ruumiin tulevat elämät meille antavat."

Olemme mielestäni aivan selvästi palaamassa henkiseen kotiimme ja muistamme joka päivä enemmän muinaisesta henkisestä olemuksestamme. Muinaiset mytologiat ja kirjoitukset kertovat ajasta, jota juuri nyt elämme. Siksi olen haltioituneena heittäytynyt tutkimaan vanhoja kirjoituksia, joita jatkossakin tuon pinnalle blogeissa ja luennoilla.

Tallensimme eilen sunnuntaina Sami Nuoran kanssa keskustelun Suomesta ja suomalaisuuden vuosituhansien päähän juontavasta olemuksesta. Juttu on valmis julkaistavaksi noin viikon kuluttua. Ihmiskunnan historiasta alkaa paljastumaan aivan uskomattoman mielenkiintoisia ulottuvuuksia, jotka avautuvat samaan aikaan monista eri lähteistä.

Kiinnostaisiko tulla tutkimaan lähemmin "Salattua historiaa", josta eivät koulukirjat sen paremmin kuin tähän asti julkaistu historian kirjoitus puhu halaistua sanaa. Hiukan esimakua toisesta jäävuoriseminaarista Salattu Historia pääset kuulostelemaan alla olevalla videolla, jossa Sakari Peltola hiukan avaa tapahtuman luonnetta.

P.S. Keskiviikkona tutkimme erilaisia Tarot-pöytiä kurssilaisten elämään sovitettuna. Tapahtumaa pääsee seuraamaan Astron kanavalla keskiviikkona klo 19.00 tästä linkistä.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...