Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

14.1.2022

vieraskirjoitus:

Villihevosen viikonloppu

Juno, Aurinko ja Pluto paistattelevat päivää kauriin merkissä. Ensiviikolle siirtyessä Aurinko ja Pluto valaisee Kuunnousu- että Kuunlaskusolmut sekä perääntyvän Cereksen positiivisilla kulmillaan.  

"Eläinetiketin sääntöjen mukaan minkään eläimen ei koskaan odoteta tekevän mitään rasittavaa, sankarillista tai edes kohtalaisen aktiivista talvikauden ulkopuolella." ― Kenneth Grahame  

Kaikki tarvittava valo tulee tarpeeseen. Kuunlaskusolmu edustaa menneisyyden pistettä sekä jo olemassa olevaa pääomaa. Kuunnoususolmu symboloi tulevaisuutta sekä kasvusuuntaa joka magneetin tavoin vetää kohti. Ceres Kuunnoususolmulla liittyy tarpeisiin, ravintoon ja sielunruokaan. Se on kuin ruokkiva maa, joka kannattelee ja tuottaa hedelmällistä satoa. 

Cereksen roomalainen vastine on Demeter. Mytologisesti Demeterin ja Pluton välinen suhde oli pahin versio anopin ja aviomiehen valtataisteluista. Kun Pluto oli kaapannut Demeterin tyttären Persefonen itselleen, Demeter joutui käyttämään kovia keinoja saadakseen tyttärensä takaisin. Lopulta hän aiheutti nälänhädän, jonka jälkeen hän sai osaksi vuotta tyttärensä takaisin. Nyt Demeter ja Pluto toimivat yhteisvoimin paremman tulevaisuuden eteen. Valtataistelut on syytä unohtaa. Ei ole tarkoitus miettiä mitä vastaan olemme, vaan minkä eteen rakennamme.

Merkuriuksen ja Saturnuksen konjunktio vesimiehen merkissä on kuin villihevonen, jota yritetään taltuttaa. Uranus on vesimiehen hallitseva planeetta. Samoihin aikoihin, kun Merkuriuksen perääntyvä vaihe alkaa, Uranuksen perääntyvä vaihe päättyy. Merkurius ja Saturnus ovat neliössä Uranukseen, joka lisää jännitettä entisestään. Aivosähköt voivat mennä kierroksille ja sulakkeet palaa vuoronperää. Jos rauhoittuminen on vaikeaa, on hyvä keskittyä jonkin asian tekemiseen, jottei energiat karkaa ihan käsistä. Merkuriuksen ja Saturnuksen positiivinen sekstiili Khironille tukee eheyttävien ilmaisukeinojen sekä kommunikoinnin löytämistä. 

"Jos sinulla on kiire, älä tee mitään."- Anton Tsehov 

Mars on jousimiehen merkissä ja neliössä Neptunukseen sekä Pallakseen. Venus on edelleen kauriin merkissä ja perääntyvässä vaiheessa. Ihmissuhteissa sekä arvomaailmassa voi olla matalapainetta. Kun ottaa huomioon Merkuriuksen perääntyvän vaiheen, kommunikoinnin suhteen on hyvä olla maltillinen. Väärinkäsitysten riski on normaalia suurempi, mutta myös ajattelu saattaa viedä sivuraiteille. On hyvä rauhoittaa sekä selkeyttää mieltä ennen ensi tiistaina olevaa Täysikuuta. Silloin Kuu on ravun merkissä. Omassa merkissä ollessaan se on normaalia vahvempi. Täydenkuun tunteet voivat parhaimmillaan ravita ja voimistaa. Jos emme saa levättyä tarpeeksi, se voi olla myös sekavaa ja uuvuttavaa aikaa. 

"Se mitä on takanamme tai edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme. "- Ralph Waldo Emerson 

Kun on tarpeeksi tilaa, villihevoset pääsevät juoksemaan vapaasti. Vaikka elämässä on aina rajoitteita ja tilanteita, sisäinen maailmamme on täynnä mahdollisuuksia. Se on runsaudensarvi, johon kannattaa keskittyä. 

"Olen tehnyt paljon työtä mutta hylännyt siitä valtaosan, ja siitä, mitä en ole hylännyt, en tiedä vielä lainkaan, tuleeko sekään pitämään paikkaansa. Minä en ole osaaja, vaan ainoastaan etsijä. " -Albert Einstein

Kaunista viikonloppua! ❤️ Johanna

Jos haluat tutustua Täydenkuun työkirjaan, tämän linkin kautta saat lisätietoa. https://www.campwire.com/buy_flexible/099cb9f7-d944-4bde-8bef-341d73035e18

Ystävällisin terveisin  

Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...