Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

7.1.2022

vieraskirjoitus:

Hetken hengähdys

Auringon, Junon ja perääntyvän Venuksen konjunktio kauriin merkissä valaisee ihmissuhteiden sekä arvomaailman olennaisimmat teemat näkyväksi. Kyseinen ryhmittymä on positiivissa kulmissa sekä Neptunukseen että Pallakseen. Kun perjantaina Kuu ohittaa Neptunuksen ja Pallaksen, se aktivoi tämän kokonaisuuden uudella tavalla henkiin. 

Auringon, Junon sekä Venuksen kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma Lilithille voi nostaa yllättäviä reaktioita pintaan. Cocktailissa on mukana rakkauden monet muodot, niin kumppanuuden, nautintojen kuin myös itsenäisyyden, että hallitsemattomuuden suhteen. Kun aika on kiihkeää, on hyvä pysähtyä hengittämään ennen isoja päätöksiä.  

`Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea, ettemme huomaa toista, joka meitä varten on avattu`. -Helen Keller 

Merkurius on vesimiehen merkissä ja varjoalueella ennen 14.1. alkavaa perääntyvää vaihettaan. Se on väljästi Saturnuksen ja Pluton välissä sekä neliössä perääntyvään Uranukseen. Samalla kun Merkuriuksen perääntyvä vaihe alkaa, Uranuksen perääntyvä vaihe päättyy. Merkuriuksen ja Khironin välinen positiivinen kulma tukee oivaltamista sekä ajattelua. Vaikka keskittyminen voi olla välillä vaikeaa, parhaat ideat voivat tulla nurkan takaa ja yllättäen. 

`Vesissä toinen silmä, toinen kirkas`. - William Shakespeare  

Mars on jousimiehen merkissä ja neliössä Neptunukseen sekä Pallakseen. Sumutorvet voivat soida, jos käytämme tulivoimaamme liian tehokkaasti. Mars ja Lilith ovat oppositiossa, jolloin kohtaamme sisäisiä varjoja ja ristiriitoja tavalla, jos toisella.  

Kun Michelangelolta kysyttiin, miten hän on osannut luoda jotain niin kaunista kuin Daavidin patsaan, hän vastasi: ` En minä luonut Daavidia. Hän oli koko ajan sen valtavan marmorijärkäleen sisällä. Minun piti vain kaivertaa hänet esiin. ` 

Kuunsolmut hakevat merkkivaihdosten välistä tasapainoa. Tällä hetkellä Kuunnoususolmu on 0 astetta kaksosissa ja Kuunlaskusolmu 0 astetta jousimiehessä. Pikkuhiljaa ne alkavat asettumaan skorpionin ja härän kriittiseen 29 asteeseen. Pluto on skorpionin hallitseva planeetta ja se hienovaraisesti tukee sekä valmistelee Kuunsolmuja tulevaan muutokseen. Kuunnoususolmulla on perääntyvä Ceres muistuttamassa tasapainosta sekä juurevuudesta. On hyvä tunnistaa mitkä asiat ravitsevat ja tukevat oikealla tavalla. Kun Jupiter neliöi kummatkin Kuunsolmut ajassa on muutospainetta ja levottomuutta. On hyvä kohdistaa energiat ja tekemiset johonkin hyödylliseen, joka auttaa rentoutumaan. Kun mieli rauhoittuu, näemme selkeämmin tässä hetkessä piilevät mahdollisuudet. 

`Jokaisen elämän on taivalta itsensä luo. `-Hermann Hesse

Kaunista viikonloppua 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm). Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...