Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

14.12.2021

vieraskirjoitus:

Karmallinen elämäntarina

Moni astrologiaan ensi kertaa tutustuva ei välttämättä vielä tiedä, mitä oikein on tulossa. Paljon on tiedonjanoisilla ja itseään tutkivilla matkaa edessä, sillä oman aurinkomerkin, nousevan merkin ja kuumerkin tunteminen ei vielä riitä kuin alkusysäykseen. Osa astrologian opiskelijoista ottaakin kunnon spurtin, ja perehtyy kerralla astrologian eri suuntauksiin ja metodeihin niin paljon kuin sielu sietää ja pää kestää. Toisilla taas matka astrologian hienovaraisiin syvyyksiin kestää hitaasti ja nautinnollisesti vuosikymmeniä, tietoa jo elettyyn elämään peilaten. Kaikki tavat ovat oikeita.

Mikä on minulle totta?

Astromaailmaan perehtymisen tiimellyksessä omat uskomukset elämästä alkavat muuttua lähes radikaalisti. Mikä on suhteeni karmaan, sielun kiertoon, uskoon, henkisyyteen, johdatukseen tai jälleensyntymiseen? Astrologia nostaa nämä teemat väkisinkin esiin, vaikka kuinka luonnehtisit itseäsi ateistiksi tai viittaisit uskonnolle tai henkimaailmalle kintaalla. Kun siirrytään päivän tai kuukauden horoskoopista syvälle omaa elämäntarkoitusta pohtimaan, ei enää selvitä samoin eväin kuin ennen. Minäkin olen joutunut pohtimaan, mihin oikein uskon ja missä on tämän universumin ohjauspaneeli ohjelmointeineen. Entä kuka tuon ohjelmoinnin on alunperin tehnyt? Ja mikä on minun paikkani ja merkitykseni tässä kokonaiskuvassa? Näiden ikuisten kysymysten äärellä jokainen joutuu tekemään omat valintansa, valitsemaan oman totuutensa.

Yksi näistä totuuksista on hermeettisen filosofian mukainen jälleensyntymisoppi, jossa omilla teoillamme kannamme karmallista hedelmää elämästä toiseen. Opettelemme ihmiseksi tulemista kaikkien kokemustemme kautta. Meillä on siis joka elämässä uusi mahdollisuus kasvuun ja tietoiseksi tulemiseen. Meillä on karmallinen tehtävä, joka tulee ratkaista.

Karmallinen elämänpolku

Omasta karmallisesta elämänpolusta, joka liittyy niin menneeseen kuin tulevaan, saa uudenlaisen käsityksen karma-astrologiaa tutkiessa. Lähes ensikättelyssä joutuu ainakin myöntämään, että olen elänyt ennenkin. Jälleensyntyminen ei ole enää pelkkä myytti, johon voi uskoa tai olla uskomatta, vaan täyttä totta. Minulla on ollut näitä samoja haasteita jo tuikimonta kertaa. Ja nyt olen täällä tässä tänään, ratkomassa ongelmiani ja mahdollisuuksiani sellaisella viisaudella ja kokemuksella, jota kannan monen elämän takaa.

Emme ole kovinkaan uusia tällä planeetalla, vaan ”vanhoja sieluja”. Karma-astrologiaan vetoa tuntevat ihmiset ovat usein jo monta kierrosta täällä vetäneet, ja nostavat vain vauhtia kerta kerran jälkeen. Siitä kertovat mm. syntymäkartan perääntyneet planeetat. Mitä enemmän planeettoja omalla kartalla perääntyy, sitä enemmän olemme tekemisissä vahvojen karmallisten teemojen kanssa. Ja sitä enemmän on myös mahdollisuuksia niitä uudella tavalla ratkoa ja selvittää. Perääntyvien ja pysähtyneiden planeettojen lisäksi myös kuunnousu- ja laskusolmut ovat tärkeitä karma-astrologian tutkimuksen kohteita, sekä karman ”herrat” Pluto ja Saturnus.

Sielu vaatii matkaamaan syvemmälle

Itse opiskelen parhaillaan toista vuotta karma-astrologian opintokokonaisuudesta. Tämä pitkä koulutusohjelma on avartanut astrologisia näkemyksiäni entisestään, ja ennen kaikkea olen päässyt itsessäni paljon syvemmälle kuin aiemmin. Olinkin siksi hyvin ilahtunut, että nyt myös Astron kautta kaikki voivat opiskella karma-astrologiaa opettajieni Anne Sundellin ja Johanna Vilénin johdolla ilman, että täytyy sitoutua kolmen vuoden syväsukellukseen. Tällä Astron nyt tarjoamalla, upouudella verkkokurssilla käydään karmallista aihepiiriä kattavasti ja helppotajuisesti läpi, omaan tahtiin. 

Tutustuin mielenkiinnolla kurssin sisältöön, ja niin vain opin taas uutta, jo heti ensikättelyssä. Pidin erityisesti tarinasta, jossa 12 eri merkkiä kuvataan niiden kollektiivisen elämäntehtävän kautta. Minussa todellakin resonoi Jousimiehelle annettu huumorin ja naurun välittämisen tehtävä (minun tekee usein mieli murjaista vitsi joka asiasta) sekä Vesimiehelle annettu vapaus, jossa toinen puoli tarinasta on yksinäisyys (sillä vapautta ei voi olla, jos on sidottu liiaksi muihin). Joskus jo pieni tiedonmuru avaa laajan ymmärryksen asiaan, joka onkin ihan päivänselvä.

Karma-astrologian opiskelu on pitkin matkaa antanut minulle noita tiedonmuruja ja herätellyt eloon pieniä totuuksia, kuin valoja pimeälle tähtitaivaalle. Olen elämyksellisesti ymmärtänyt karmallisia asioita syvällisemmin, ja mikä voisikaan ilahduttaa Jousimies-nousuista enemmän kuin omien kirkkaiden totuuksien löytäminen ja tutkiminen.

Merkitys ja motivaatio

Erityisesti minua kiehtoo karma-astrologiassa se, miten ihminen voi henkisesti syntyä uudelleen, ihan tässä ja nyt, kun tekee oikeita asioita oikeaan aikaan. Kun tajuaa päässeensä käsiksi omaan elämäntehtäväänsä, juuri siihen, mitä varten on tänne ylipäätään syntynyt. Se tieto tuntuu hyvältä pitkän haparoinnin jälkeen, kun ei ole löytänyt kunnon motivaatiota oikein mihinkään, tai ei ole osannut fokusoida sitä oikein.

Karma-astrologia onkin oivallinen keino kuunnella sitä, mikä alkaa itsessä soida, mikä alkaa pitää yhä enemmän ääntä, ja mikä voimistuu lopulta täydeksi vokaatioksi, omaksi missioksi. On hienoa, että me kaikki löydämme tässä elämässä oman hyvältä tuntuvan paikkamme, Suuren Tehtävämme. Sen löytyminen tuo perhosia vatsaan ja upeaa merkityksellisyyden tunnetta jopa tavalliseen arkeen. Tiedän tämän omasta kokemuksesta, sillä olen elänyt sitä ”normaalia” eteenpäin raahautuvaa arkea, jossa ei ole ilo loistanut, ja sitten tätä nykyistä tarkoitusta täynnä olevaa arkea, jossa on sisäinen, eteenpäin työntävä dynamo.

On äärimmäisen tärkeää löytää oma merkityksensä, oma ydintehtävänsä, oma upea ja palkitseva haasteensa. Silloin tietää vihdoin, mihin omassa elämässä kannattaa keskittyä. Tosin Jousimiehen elämässä se saattaa silti olla aika montaa eri asiaa, yhtä aikaa ja vuorotellen, mutta jos niitä kaikkia omia juttuja pystyy tekemään ilolla ja innolla, niin ohimennen niitä inspiraation keveitä nuolia saattaa osua muihinkin kanssakulkijoihin.

Minun tehtäväni ei ole oikeastaan kertoa tämän enempää karma-astrologiasta tai uuden verkkokurssin sisällöstä. Minä voin kertoa ainoastaan, että siitä alkaa uusi matka. Siitä alkaa matka kohti sitä, mikä sinun pitääkin olla. Voit tutkia karmalliset haasteesi, ymmärtää elämäsi merkittävät valinnanpaikat ja löytää sen onnenpisteen kartalta, johon keskittymällä tuet omaa edistymistäsi ja kasvua täyteen potentiaaliisi. Onhan se paljon sanottu, tiedän. Kukin me etenemme omaan tahtiimme niin elämässä, henkisen kasvun tiellä kuin astrologian opinnoissakin. Samaa vaikutusta kaikille ei ole koskaan luvassa. Mutta se upea tietoisuuden avartumisen matka, sille ovat kaikki kutsuttuja astumaan.

Jos siis haluat aivan uudenmakuisia astrologisia pähkinöitä, sekä hieman toisenlaista näkökulmaa omaan syntymäkarttaasi, niin tule Karma-astrologian alkeet -kurssille niitä haukkaamaan. Kurssin 1 osio on ILMAINEN, joten kuka tahansa voi ottaa sen käyttöönsä veloituksetta.  Kannettu vesi ei kaivossa pysy, kuten sanotaan, mutta itse ammennettu alkulähteen tieto kosmisista taivaan valoista ja planeetoista pysyy ja värähtelee meissä pitkään. Tästä karmallisesta elämästä vähintäänkin siihen seuraavaan.

Karma-astrologian alkeet -verkkokurssiin pääset tutustumaan tästä.

Terveisin

Virpi Karjalainen

 

Astro joulukaupassa tapahtuu ihmeitä:

Klikkaa itsesi kauppaan sisään. Tarjouksia aikaa tutkivista ja omaa henkistä kehitystä tukevista tulkinnoista sekä verkkokursseista nyt edullisin pakettihinnoin. Astro.fi muistaa jokaista aikaa tutkivaa astrologisen tulkinnan ostajaa hienoin lisälahjoin. Käy katsomassa mitä nämä lahjat ovat.  

Siirry kauppaan tästä

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...