Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.12.2021

Onnea Suomi 104v

Hurja ja sekava aurinkovuosi on takana ja ehkä vähintään yhtä sekava näyttää olevan edessä Uranuksen jatkaessa neliössä Suomen syntymäkartan Saturnukselle aina huhtikuun loppuun saakka. Hallituksen pakka on ollut minun silmissäni täysin sekaisin niin ilmastoasioiden, tautihysterian ja talouden osalta. Mikään ei ole tapahtunut helpolla ja hallituspuolueet torailevat keskenään ehkä enemmän näytösluontoisesti, mutta ainakin ulospäin kaikkea muuta kuin luottamusta herättäen.

Millainen jakso tästä syntymäpäivästä sitten on alkamassa Neptunuksen tehdessä neliötä Suomen syntymäkartan askendentille? Tiedossa on todennäköisesti mehukkaita paljastuksia sumuverhon avautuessa piilossa pidettyjen petosten edestä. Uskomuksilla ja aiheettomilla odotuksilla on edessä armoton pudotus totuuden paljastuessa. Korjausliikkeet olisi suoritettava heti vuodenvaihteessa, jotta pahemmilta vaurioilta säästyttäisiin. Ellei päättäjien kantti kestä katsoa totuutta silmiin ja myöntää omia virheitään, niin maaliskuussa osuu moskaa tuulettimeen sen verran, ettei hallituksen kaatuminen ole paljosta kiinni.

Jos joku uskaltaa laittaa pakkia silmään ja tarkastella tilannetta todellisten faktojen valossa, niin voitettavaa on ehkä paljonkin, sillä Uranuksen kolmio Kuulle ja Marsille merkitsee radikaaleja positiivisia siirtoja huhtikuusta eteenpäin aina pitkälle 2023 vuoteen saakka. Selvää kuitenkin on, että tämä mahdollisuus menetetään, jos meno jatkuu entisellään. Ei ole minun asiani keksiä, millaisista muutoksista konkreettisesti saattaisi olla kysymys, mutta totisesti toivon, että jollain puolueella tai muulla päättävällä taholla olisi rohkeutta katsoa tilannetta silmästä silmään vielä tämän vuoden puolella ja tehdä jotain mullistavaa.

Tästä se nyt kuitenkin alkaa jälleen kerran uusi mahdollisuuksien aika Auringon tehdessä paluutaan syntymähetken asteisiin. Suomen tulevaisuus on valitsemiemme johtajien käsissä. Rukoilkaamme heille viisautta tehdä kansan kannalta oikeita päätöksiä. Omalta osaltamme voimme mahdollisuuksien mukaan hoitaa lähinnä vain oman tonttimme. Valtion tavoin saamme uuden aurinkovuoden alkaessa uudet eväät menestykselliseen tulevaisuuteen. Nyt tilanteesi tarkistaminen on mahdollista joulukaupan edullisella hinnalla. Uutena Auringonpaluu tulkinnan tilaajana saat kaksi tulkintaa yhden hinnalla.

Kaksi tulkintaa yhden hinnalla

Tilauksessa saat menossa olevan AP tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavan tulkinnan. (Tarjous koskee vain uusia tilaajia, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa Auringonpaluu-tulkintaa, eikä sitä voi jakaa kenekään muun osapuolen kanssa.)

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!
Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Itsenäisyys päivä terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...