Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

30.11.2021

Rapsakkaa astrokeliä joulukuussa

Poikkeuksellisesti laitan tällä kertaa myös blogiin Astrokalenterin tilaajille laatimani selvityksen kuukauden painavimmista kuvioista. Tunnelmat jokaiselle merkille löytyvät Planeetta Uutisista tuossa alla.

Joulukuu on viimeinen portti Saturnuksen ja Uranuksen välisessä väännössä ja paine pakollisille muutoksille käy hetki hetkeltä kovemmaksi niin valtioiden ja kansakuntien kuin yksityisen ihmisen sisäisessä ja ulkoisessa maailmassa. Voimme jokainen omalta osaltamme vaikuttaa rauhallisen ja rakkaudellisen joulun tunnelmaan löytämällä vilpittömän ja arvostavan asenteen ensin omia näkemyksiä ja sen jälkeen muiden näkemyksiä kohtaan. Valon Soturi ei koskaan syytä toista ihmistä hänen mielipiteistään tai valinnoistaan.

Valon Sotureita on valitettavasti todella harvassa ja siksi tulemme näkemään monenlaisia vihan ilmauksia sellaisilta ihmisiltä, jotka heikkoudessaan pyrkivät alistamaan muut ihmiset omien näkemystensä taakse jopa väkivaltaisin keinoin. Omaa vapautta tulisi nyt joulukuussa osata puolustaa provosoimatta muita ja provosoitumatta muiden reaktioihin tai narsistiseen ja alistavaan käyttäytymiseen. Jokainen ihminen tekee ja voi tehdä omalta osaltaan vain oikeita päätöksiä. Vai olisitko Sinä valmis antamaan päätösvallan omista ratkaisuistasi jollekin ulkopuoliselle? Aivan niin. Sitä ei ole valmis tekemään kukaan muukaan.

Koko maapalloa ja ihmiskuntaa kohtaava muutosaalto on tuhat kertaa suurempi kuin tällä hetkellä näkyvissä olevat ja ihmisiä kahteen leiriin jakavat ilmiöt. Kymmenien ellei satojen profetioiden mukaan - Ilmestyskirja mukaan lukien - olemme koko ajan siirtymässä kohti Valon ja Rakkauden valtakuntaa, jonka yksi oletetuimmista valmistumisajoista on vuosi 2032. Kun alkamisajankohdaksi on useimmiten määritelty vuosi 2012, voimme päätellä olevamme täsmälleen käännöskohdassa tänä jouluna.

Rakkauden planeetta Venus pysähtyy joulukuussa yhtymään Plutolle Kauriin loppuasteissa ja on tarkimmillaan 11.12.2021 sekä perääntyessään 25.12.2021. Kun nuo alussa mainitsemani Saturnus ja Uranus tekevät oman viimeisen kohtaamisensa jouluaattona, niin saatamme hyvinkin olla todistamassa jotain odottamattoman suurta näkyvää tai näkymätöntä valoilmiötä talvipäivän seisauksesta eteenpäin. Aivan vuodenvaihteessa tulee vielä Merkurius tekemään yhtymää Venukselle ja Plutolle. Millaista korkeampaa ja rakkauden sanomaa välittävää tietoa Merkurius mahtaa olla meille toimittamassa vielä ennen vuoden vaihdetta?

Käytä hyväksesi oman karttasi henkiset valmiudet (Sisäinen Soturi -tulkinta) ja joulukuun voimakkaimmat kosmiset vaikuttajat, jotka Astrokalenterista selviävät. Meditoi ja hiljenny oivaltamaan mahdollisimman rakkaudellinen ja itsellesi tasapainoisin tapa tehdä omaan elämääsi joulukuussa liittyvät ratkaisevat käännökset, jotka sydämessäsi koet tarpeellisiksi. Tästä joulusta ja vuodenvaihteesta tullaan puhumaan historiakirjoissa satojen vuosien kuluttua. Kirjoitat nyt omaa lukuasi tähän tapahtumien pyhään kirjaan. Kirjoita itsesi Kulta-ajan rakentajien iloiseen, valoisaan ja rakkaudelliseen joukkoon.

Astron joulukauppa avautui eilen

Avajais huumassa laitoin sinne huimia tarjouksia aikaa tutkivista astrologisista tulkinnoista sekä astrologian ja tarot verkkokursseista. Käy katsomassa tarjoukset osoitteessa:
https://www.astro.fi/horoskooppi/joulukauppa/

 

Astron joulukalenteri starttaa tänään:

Tervetuloa Astron Jolukalenteriin, joka on tälläkin kertaa syntynyt kahden tontun toilailuista esoteerisessa tähtipöllyssä, tarotkorttien toimiessa suunnan näyttäjinä.
Linkki joulukalenteriin

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...