Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.10.2021

Suomen shamaaniheimo

Tällä viikolla astrologista taivaankantta hallitsee vielä Marsin ja Pluton neliö, mutta nyt jo selvästi eteenpäin työntävänä ja omaa elämäntarkoitusta tukevana väkevänä voimana. Tämä on edelleen omassa voimassa pysymisen ehdottoman itsenäinen viikko. Siksipä onkin oivallinen "sattuma", että esittelyvuorossa on Suomen muinaishistoriaa ja kansanperinnettä ansiokkaasti tutkiva Sami Nuora. Tällä kertaa astrologisen henkilökuvan muodossa ja jatkossa palaamme uusien jaksojen kera tarkemmin Suomen muinaishistoriaan aina sinne asti, kun Suomi oli kuningaskunta.

Näin ennakkoon uskallan esittää ihmettelyni siitä, että lukumäärältään uskomattoman pieni heimomme on pystynyt säilyttämään oman kielen ja kulttuurin useiden valloitus- ja alistamisyritysten jälkeen. Itse en muista kuin mahtavan Venäjän, jonka suuriruhtinaskuntana olimme hetken aikaa. Suomea on hallittu myös ruotsista käsin ja viimeistä edellinen kerta oli sitten vapaussota mahtavaa Neuvostoliittoa vastaan. Miten on mahdollista, että olemme kaikesta tästä selvinneet? Tällä hetkellä meidän tekemisiämme valvotaan EU:sta käsin, mutta kuinka pitkään?

Voisivatko vanhat tarut ihmeellisestä shamaanien ja taikureitten pohjolasta sittenkin pitää paikkansa. Loistaako meidän suomalaisten sydämessä joku sellainen valo ja voima, jonka ansiosta heimoamme ei ole pystytty vuosituhansien aikana murtamaan ja hajoittamaan monista yrityksistä huolimatta. Tähän suomalaisuuden kiehtovaan mystiikkaan pääsemme sukeltamaan Samin kanssa sitten seuraavalla kerralla marraskuun puolella. Jotain valtavan suurta meille kanskuntana on tapahtumassa seuraavien kolmen vuoden kuluessa Pluton tullessa tekemään yhtymää Suomen astrologisen kartan keskitaivaalle ja Venukselle. Jotain sellaista, jossa tulemme kaikki olemaan mukana. Sitä ennen on aiheellista tehdä kaikki mahdollinen sisäisen velhomme vapauttamiseksi ja yhtenäisyytemme säilyttämiseksi.

ILMAINEN HENGITYSWEBINAARI torstaina 28.10. KLO 18.00 alkaen

Oikea hengitys on yksi parhaista keinoista saavuttaa sisäinen rauha ja luottamus suureen suunnitelmaan, jossa olemme kaikki osallisina. Intuition merkitys päivittäisissä ratkaisuissa kasvaa koko ajan värähtelyn kohotessa. Elämän suunnittelu tätä päivää pidemmälle alkaa olla monelle mission impossible. Timo Lampen järjestää ensi torstaina astron seuraajille hengityswebinaarin ja kertoo omalla mukaansa tempaavalla tavalla tutkimuksista ja uskomattomalta tuntuvista kokemuksista, joihin hengitystekniikan avulla voi päästä. Minulle lyhyt hengitysharjoitus on jo jokapäiväinen rutiini, joka päättyy vasta sitten, kun en enää muutenkaan hengitä. Aloitin tuon harjoituksen tekemisen tavattuani Timon ensimmäisen kerran ja osallistuttuani silloin kyseiseen harjoitukseen. Jo muutama sata Timoa kuunnellutta astron ystävää tekee samoin.

Mukaan mahtuu 500 seuraajaa. Pääset kirjautumaan mukaan alla olevasta linkistä torstaina klo 17.30 alkaen. Muistutus webimaarista tulee sähköpostiin uudelleen torstaina ennen lähetyksen alkua.

ZOOM:

https://us02web.zoom.us/j/89155554673?pwd=K0UrWk45ejhWRmgwVXlSd1QyY1FaUT09

Meeting ID: 891 5555 4673
Passcode: 258016

KESKIVIIKKONA 27.10. avaamme Astrologian verkkokurssin,

jonka pääset aloittamaan ilmaiseksi kurssille rekisteröitymällä. Siitä lisää keskiviikkona joskus aamupäivän kuluessa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Kuten edellä totesin, mikään ei ole koskaan etukäteen varmaa.  Toivottavasti tapaamme kurssijulkaisun merkeissä keskiviikkona.

Terveisin

astologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...