Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

20.8.2021

vieraskirjoitus:

Ravitseva Täysikuu 

Sunnuntaina 22.8. klo 15:01 on Täysikuu. Tämä on toinen peräkkäinen Täysikuu vesimiehen merkissä, Auringon ollen leijonan merkissä. Aurinko sekä Kuu ovat merkkien viimeisessä asteessa, ennen siirtymistään seuraavaan merkkiin. Kyseessä on kausiluonteinen Sininen Kuu. 

Perääntyvän Jupiterin konjunktio Kuulle lisää aikaan vauhdikkuutta sekä levottomuutta. Täydenkuun kartalla Aurinko on 9. – ja Kuu 3-huoneessa. Levottomuutta voi parhaimmillaan kanavoida uusien asioiden oppimiseen sekä laajentamiseen, jolloin sisäinen etsijä saa tuulta purjeisiinsa.  

Perjantaina 20.8. alkaa Uranuksen perääntyvä vaihe. Uranus täydentää perääntyvien planeettojen sarjan. Samaan aikaan perääntyvät Pluto, Neptunus, Uranus, Khiron, Saturnus sekä asteroideista Pallas Athene. Täydenkuun kartalla Uranus on 6. huoneessa. On hyvä tarkastaa kuinka rutiinit toimivat. Huolehdimmeko itsestämme sekä jaksamisestamme oikealla tavalla? Voimme tehdä tarvittavia suunnanmuutoksia sekä puhdistaa itsemme vanhasta energiasta. 

`Nyt on elokuu ja minä olen viljaa`- Juice Leskinen, Syksyn sävel 

Uranuksen kolmio neitsyen merkissä oleville Marsille sekä Merkuriukselle tukee monenlaista irti päästämistä. Siinä missä neitsyt on viisas ja analyyttinen, Uranuksen tuulahdukset voivat auttaa monin tavoin. Neitsyen kyky ymmärtää syy-yhteyksiä sekä ratkaista ongelmia saa täyden potentiaalin ajan puitteissa käyttöönsä. On silti hyvä ottaa huomioon kartan 4. huoneessa olevan Khironin kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma Marsille sekä Merkuriukselle. Saatamme toimia kipureaktion herättämänä ja tällöin puolustusmekanismit voivat aktivoitua nopeammin kuin ymmärrämmekään. Viisaus voi olla myös sitä, että seuraa nopeasti herääviä ajatuksia tai muuntuvia tilanteita, muttei toimi ensimmäisen impulssin myötä. 

`järven pinta, näytä mulle uusi kuvani
anna mulle voimaa olla hauras pelkuri
näytä mulle kauneus, kun suljen silmäni` 

-Ismo Alanko, Peilikuva 

Saturnuksen kolmio Venukselle lujittaa arvomaailman sekä itsensä näköisten asioiden näkemistä. Venus on kartan 10. huoneessa vaa`an merkissä. Kummatkin Kuunsolmut, Ceres, Lilith sekä Juno ovat positiivisissa kulmissa Venukseen nähden.  Kun mukaan otetaan Saturnus, näiden välille muodostuu kultainen ilmakolmio. Kun se on omassa merkissään ja kirkkaimman keskipäivän huoneessa, tämän kertainen Täysikuu voi täydentää Venuksen teemoja monin tavoin.  

Olen merkinnyt astrologiseen karttaan turkoosilla värillä kyseisen ilmakolmion. 

Muinaiset roomalaiset viettivät vuosittain 23.8. Vulcanalia-juhlaa Vulkanuksen kunniaksi. Kreikkalaisessa mytologiassa häntä vastasi Hefaistos. Vulkanus oli tulen, tulivuorten sekä sepäntaitojen jumala.  

Aurinko on leijonan tulimerkissä omimmillaan. Maanantaina 23.8. Aurinko siirtyy neitsyen merkkiin. Aika on otollinen tulivoimien tasapainottamiseen. Täydenkuun nousevamerkki on skorpioni ja laskevamerkki on härkä. Keskipäivän piste eli Mc on neitsyen merkissä ja keskiyönpiste eli Ic on kalojen merkissä. Pluton positiiviset kulmat näille pisteille lujittaa sekä vahvistaa tärkeimpien päämäärien eteen työskentelyä. Neptunuksen sekä Pallaksen konjunktion Ic:llä, voi ajatella ailahtelevana moottorina. Välillä saamme ohjaksista kiinni ja voimme luoda niiden kautta jotain uutta. Välillä saatamme menettää suunnan, mutta näkymätön siima pysyy silti. Ajassa on mahdollisuuksia, jotka saattavat yllättää. 

`Hiljaisuus on tila, jossa ihminen voi kuljeskella omassa syvyydessään. Voin olla yksin oman itseni kanssa ja tuntea, kuka olen. Olenko tyytyväinen siihen, mitä olen juuri nyt? Onko jotain sellaista, mitä minun täytyy tehdä voidakseni olla se, joka haluan olla? Sitä on hiljaisuus: Olla yksin oman itsensä kanssa ja ajatella, mitä haluaa olla ja tehdä`.  

-Anne Fried

Oheisen linkin kautta löydät sunnuntain Täydenkuun työkirjan 10€ hinnalla.
Täydenkuun työkirja

Kaunista Täydenkuun aikaa! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.  

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...